Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya........

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

daralll

Guest
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

ilk defa bu şekilde kapatılan bir hesabım oldu....
içinde 10 tane çerçeve eklenerek eşleşeni geçilen bir çizgi film vardı...
hiç bir uyarı da almamıştı...
belli ki sahte flag kurbanı oldu.

Cevap: Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya...

Benim de bu gece 2 kanalım bu şekilde uçmuş.

Cevap: Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya...

bende de aynısı oldu 4-5 hesapta-gmail lerle alakalı,çünkü hep şüphelendiğim gmaillerin kanalları gidenler..

bende de aynısı oldu 4-5 hesapta-gmail lerle alakalı,çünkü hep şüphelendiğim gmaillerin kanalları gidenler..

Benim dün gece kapatılan kanalın Gmail 3 ay önce açılmıştı ve temiz bir telefon numarasıyla temiz bir ip den açtım.

şimdi gmaile girmek isterken telefon istedi girdim gmaile 1 topluluk gelmiş. Abicim çizgi film yahu bu nasıl bir topluluk geliyor anlayamıyorum

Benim dün gece kapatılan kanalın Gmail 3 ay önce açılmıştı ve temiz bir telefon numarasıyla temiz bir ip den açtım.

şimdi gmaile girmek isterken telefon istedi girdim gmaile 1 topluluk gelmiş. Abicim çizgi film yahu bu nasıl bir topluluk geliyor anlayamıyorum

Cizgi filmle ugrasan yabancilarda belli basli turklerde flag botu kullaniyolar. Youtube surekli flaglanan videoyu kontrol etmiyor zaten, cok flag yerse direkt olarak siliyor uyari veriyor kanalida kapatiyor.

sahte flag hocam.benimde çizgiydi.birileri yine iş başında belli.

Benimde aynı şekil kapandı ama ciddi şekilde ihlal ettiği için diyordu.

benimde böyle 5 kanalım kapatıldı

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Açıklamada herhangi bir link varmıydı ?

Dün attığım bir kanala çizgi film 10 dakikada 1. sıraya çıktı 3k izleme oldu ve flagdan kapandı. Çok hızlılar. :D

bir adetde vine kanalı vardı içinde 8 adet video vardı. 1 adet vide bir anda patladı günlük 8k izlneim alıyordu 1 hafta sonra flag dan kapandı...

flag tan kapatılsa flaglanan videonun ismi yazar

sahte flag hocam.benimde çizgiydi.birileri yine iş başında belli.

malesef sahte flag değil hocam spama duşmuşsunuz. bende de bi vds de oldu o videoları yayınlamamıştım bile. bi gun sonra açtığım kanal bile 10 dk sonra bu nedenden kapatıldı.

bir videomu tıklayınca aynı açıklama bnm kanalda da çıkmıştı kanala giriş yapmadım ben de

kanalların böyle kaapnmasının sebebi de sanırım spam işte.yt spam yaptığını anlıyor. 100 video üstü atınca bnm kanallar böyle kapatılıyor

aynen bu tür 50K abonelik kanalım kapandı flagdanmı kapanıyor bu kanallar ? geri getirme şansımız yok sanırım

eğer belirli bir kategoride böyle kapanmalar oluyorsa spam değildir abi o iş flagtır flag

bence flag'la felan alakası yok aynı şekilde şuan 4 kanalım kapanmış (başlıktaki sebepten) kanallarda hiç video yoktu boştu sadece gmail alınıp kanal oluşturulup bırakılmıştı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri