Bu iş için Ofis Açan Arkadaşlardan Fikir İstiyorum..

direk 3k maaşla başlatırsan elemanlar zaten istemesede huylanmaya başlar. işi öğrendikten sonra yakınlık dereceniz önemli değil kendi kanallarını açıp kazanmaya başlarlar. burada vurucu kısmı sizin yapmanız önüne geçebilir yani onlar indirsin etiket girsin vs siz upload işini yüklenin haberleri bile olmasın youtube dan :D

arkadaş gibi değil çalışan gibi davranırsan soru sordurtmazsan problem olmaz. hem herşeyi öğret ama çalışana gidip kazançları burdan görüyorsun vs dersen kaybedersin. sen işine bakmasına söyle olurda sorarsa burdaki paralar nedir diye bunlar reklam amaçlı öyle bunları verseler zengin olurduk der geçersin. adam girip youtube para kazanma yazıcak hali yok ya bende aracıyım bunları birine yapıyorum der geçersin ;)

Hocam içerik bulmak kanal açmak gibi sana vakit kaybettirecek şeyler için yardımcı niteliğinde prim usulü en güzeli..Bu tarz sana vakit kaybettiren şeyleri onlar yapsın zaten onlarda kazanır sende işini büyültmüş olursun..Üyelik tarihine bakıp günde kaç kanal gidebildiğini tahmin ediyorum kanal açma başına 0.50 TL versen aya vurduklarında onlar içinde iyi para eder diye düşünüyorum

bende pendikteyim 3 bin maaş bana versen bende çalışmak isterim

bak su mantik cok iyi kanali actir +15 acsinlar bita baglasinlar , sende gir buldugun icerigi bas aydada 1500 lira maas baglarsin olur biter bu kadar basit. benim fikrim bu yonde

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok.sıkıntı hocam tek çalışmak en iyisi ama.insan ister istemez böyle şeyler Dusunuyoe bende denedim ben 300 TL Ye denedim ama adamlar iki haftada bıraktı parada almadılar :D hala gorusuyorum kategori istiyor yuzsuzler :D

Şöyle bahsediyim hocam öncelik hiç birzaman maaş miktar olmasın.Sizin içinde karşı taraf içinde. Sonrasında ise güven geliyor.Anlayış zaten şart. Biz 6 ortak yürütüyoruz ofisi elemanlarda cabası.Allaha şükür hiç sorun yaşamadık.Eğer en başında herşeyi oturup konuşursanız sorunsuz çok güzel işler başaracağınıza kuşkum yok. :)

Bütün Yorumları Teker Teker Okudum Arkadaşlar. Mantıklı Yorum Yapan ve Yardımcı Olma İsteği Olan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim... Daha Farklı ve Bu işi Ofisten Yürüten Arkadaşların Farklı Yöntemleri Var mıdır?

bence siz maaş vermeyin, size yapacağı kanalın aynısından kendisinede yapsın.. hangisi tutarsa :)

Amacınız parası olmayan insanlara yardım etmek mi yoksa kazançlarınızı artırmak mı ? 3000 TL maaş vermek istediğinize göre parası olmayanlara yardım etmek istiyorsunuz. Fazla para insanı bozar, paradan etkilenmeyecek insan sayısı azdır. Ah keşke yardım etmeseydim deme ihtimaliniz yüksek.

Tavsiyem fazla para vermemeniz yönünde. 1200 TL maaş. Aylık 500 TL'lik erzak yardımı yaparsınız arkadaşlara.

Son düzenleme:
Hocam ne yaptın 3000 tl yi polis alamıyor öğretmen alamıyor. Eğer maksat çok çalıştırmaksa kazandırdığını % olarak ver. Ne kadar iş o kadar aş...

Elamanlar bütün gün yüklerken sen içerik bulmaya devam et dicem ama senin bulduğun içerikleri sonuçta görecekler. :) Ya yapmak isteyen yanından her türlü ayrılır kendisi yapar işini.. O yüzden onlara çok güzel tekliflerde bulun. 3000 tl maaş fazla bir kere. Daha az maaş ver ve sigortlarını yaptır.. Sigortalarını yaptırırsan eğer senin yanından çıkıp kendileri iş yapmaya kalmazlar ama evlerine döndüklerinde kendileri içinde çalışabilirler.. Valla bu işler çok düşündürüyor. Benimde aklımda var ama çok düşündürüyor doğrusu..

ister ödev ver ister öğret kim olursa olsun para kazandığını görecek metodu öğrenecek ne yüklemesi gerektiği konusunda bilgi sahibi olacak eninde onunda kendi yapacak bu işi kısacası.
Bence tek kendin yap ne kadar kazanırsan kendine olur kafan rahat olur zaten oyle kafandaki düzeni kurarsan daha seri ve planlı programlı alışmış olacaksın. Herşeyden önce kafanızın rahat olması önemli bence.

[MENTION=28015]Galasek[/MENTION] [MENTION=13118]acan38[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION] [MENTION=9769]sanque1903[/MENTION] ve Diğer Arkadaşların Yorumlarından Dolayı Teşekkür Ederim. Çalışacağım Arkadaşların Aylık 10K Üzeri Kazandırabilecek Potansiyele Sahip Olduklarını Bildiğim için Bu Maaşlarının Makul Olduğunu Düşünüyorum. Çalışmayan Adama Asla Böyle Bir Maaş Vaat Etmem, Etmekte Aptallık Olur Zaten.

[MENTION=28015]Galasek[/MENTION] [MENTION=13118]acan38[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION] [MENTION=9769]sanque1903[/MENTION] ve Diğer Arkadaşların Yorumlarından Dolayı Teşekkür Ederim. Çalışacağım Arkadaşların Aylık 10K Üzeri Kazandırabilecek Potansiyele Sahip Olduklarını Bildiğim için Bu Maaşlarının Makul Olduğunu Düşünüyorum. Çalışmayan Adama Asla Böyle Bir Maaş Vaat Etmem, Etmekte Aptallık Olur Zaten.

o zaman kazanca göre verin ne kadar çok kazandırırsa o kadar verirsiniz adam da daha çok çalışır atıyorum misal veriyorum yuzde 70 ini verseniz adam arayış içinde olmaz denileni yapar

İsi cozen kisinin 3k da kalmak istiyeceginii sanmiyorum en mantiklisi % li ortaklik vermek isin ilk baslarinda tesvik vermek amaciyla 1k felan la baslatabilirsin daha sonra 25-25-50 seklinde ortaklik teklif edersin kazanc buyuk miktarlara ulasincada 3 esit parcaya bolersin herkes kazanir kimsede ayrilmak istemez bence ..

ne 3000 bini ya uçmayın o kadar :D çocuklar ondan sonra bu ne yapıyor burda diyip işleri karıştırabilirler. En iyisi işi öğret beraber çalışın. Yada sadece yaptığı işe göre para ver garanti para adamı bozar. Mesela günde 10 20 tane mail aç sana 50 TL gibi olabilir. Ayda 1.500 TL yapar bunu reddedecek adam olacağını sanmıorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri