Bu iş için Ofis Açan Arkadaşlardan Fikir İstiyorum..

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba;

Bir Çoğunuz Gibi Bende Evde Bu işi Yapanlardanım ama Artık 1+1 Daire Kiralayıp, Başka Bir Muhit de Oturan Yeğenimle Birlikte, Bizim Mahallemizde Oturan Temiz Bir Kardeşimi de Yanıma Alarak Bu İşleri Daha Ciddi Biçimde Büyüterek Yapmak İstiyorum. Aklımda İkisinede 3.000 TL Maaş Verme Düşüncem Var. Yalnız Çalışma Şekli Hususunda Karar Veremiyorum. Bu iki Elemana Herşeyi Öğretip İçerik Bulmalarını ve Kanal Yapmalarını mı Beklemeliyim? Yoksa Herşeyi Benim Ayarlayıp "Al Bunları Yükle" Şeklinde mi Çalışmalıyım? Sizler Nasıl Çalışıyorsunuz? Öneriniz Nedir?

3 bin tl maaş vericeksen her şeyi öğretme çünkü 3 ay sonra seni bırakıp giderler bence

İçerikleri senin bulman daha mantıklı hocam sağlam içerikler bulup ofis ödevi verebilirsiniz :D

içerikleri kendiniz belirlemeniz daha iyi olur hocam veya arama yapacağı katogorileri siz belirlersiniz içerikleri aramasını yaparlar upload etıket acıklama vs hallederler ofis ortamı iyi olur çalışma azmi daha çok gelir hayırlı olur inş

Hocam birinci olarak youtube işinde maaşla çalıştırmak iyi olmaz çünkü nezaman ne gelceği belli olmuyor ikinci olarak yanına ek bir iş ekleyin herkez cebinden koysun bir internet kafe olabilir bilgisayarcı olabilir arka tarafı güzel bir ofis ve herkezin bir hissesi olsun % delik bir kısım benim çalışma sistemim böyle hisse vermek daha iyidir en azında verim artar ve herkez kazanır eğerki tüm maliyetleri ben üstlencem dersen hisse düşük verirsin

Sent from my iPhone5s using Tapatalk

Çok parya alıştırma.kafayımı yediniz hocam.bin üçyüz falan verin yemek bide tamam.insanları kolay paraya alıştırmak doğru değil bence

Kimseye ogretmeyin kendiniz kazanin kendiniz yiyin simdi kardeş diyorsun 6 ay sonra kalles dersin

sabit maaş iyi olmaz. yarın öbür gün görecekler kanallarda biriken parayı, aklı çelinecek aranız bozulacak. performansa dayalı yüzdelik bir sistem ayarlarsan hem kazanç günden güne artar hem uzun süreli olur.

3 bin ver sizin oraya yerleseyim daire kirası da benden :D 3 bin fazla hocam naptın sen bence kademeli olarak arttır

3000 tl fazla değil mi hocam ? çalışan olarak değil de ortak sıfatıyla işe alın. %10 - %15 gibi miktarlarda aylık gelirden pay verin derim ben

[MENTION=21416]navy[/MENTION] Maaşı Az Bulduğun için mi Öyle Söyledin?

yok hocam normal şartlarda çok iyi para ama şöyle düşünün şimdi size arkadaşınız 3 bin tllik bir teklif ediyo yapacağınız iş çok basit videoyu indirip yüklemek kanal açmak açıklama etiket girmek hemen kabul edersiniz bi süre sonra kendiniz için çalışınca daha fazla para kazanabileceğinizi anlıyınca çalışmaya devam edermisiniz bence etmezsiniz kim olursa olsun çalışmazssınız

Forumun Alıntısı Çalışmadığı için Bire Bir Cevap Veremiyorum. 3.000 TL Maaş Olayını Şöyle İza Edeyim. Çalışacağım Arkadaşlardan Biri Söylediğim Gibi Yeğenim. Yeğenime Sonsuz Güvenim Var Beni Yarı Yolda Bırakmaz. Diğeri ise Şuanda işi Olmayan ama Bilgisayardan Anlayan, Kendi Evinde ise Bu işi Yapma Gibi Bir Pozisyonu Olmayan Bir Kardeşimiz. Hem Aradaki Yakınlıktan Dolayı, Hem de Çalışan Arkadaşların Haklarını Yememek Adına Bu Maaşı Düşünüyorum.

O kadar para hiç çalışmamış birini bozar hocam, sonuçta bilgisayar başında olacaklar 1000tl gibi bir fiyattan başlatıp sizinle kaldıkları sürece aydan aya artırın hem onlara motivasyon olur hem de daha şevkle yaparlar işlerini.

%100 onaylandı test edildi

Sırf bu mevzu yüzünden ofis falan kurup çalışacak kimse bulmak istemiyorum.
Kime silah tutmayı öğretsen yarın seni nişan alır.

çalıştırdığınız kişiler açısından bakarsanız kendilerince haklılar yani yapılan iş çok indir yükle içerik bulmak zaten kolay ama bilmiyorlarki o işi basitleştirene kadar yöntemini oturtana kadar kaç kanalının patladğını kaç tane içerik denedikten sonra düzgün kazandıran bi içerik bulduğunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri