Bu İşe Nasıl Başladınız (Benim Hikayem)

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar böyle garip duygular içerisindeyim uzun uzun hikayemi yazacam (Bunun için 1000 inci mesajı bekliyordum geldi çattı) Bir YouTube Serüveni Başlıyoruz 3...2...1...Start!

Tarih 30 aralık 2012 gece saat bilmem ne inci sözlükte başlıklara bakıyorum Dikkatimi çeken Bir Başlık youtubedan para kazanma 1 sayfalık metin bendede bol zaman okudum hesaplar falan açtım sonra ellemedim hiç bakmadım bile oğlum bak git videosu atmıştım bırakmıştım ...

Tarih 21 Ocak 2013 Açtım 1 videomu 643158 kere Reklamı sekmeye dizdim kendim tıklayarak sonra to diye bir şey var bu ne acaba diye araştırdım sonra tehlikeli diye bi okadarda videoyu açtım...

Tarih 22 ocak 2013 facebookta bi grup buldum 10-15 kişi birbirinin reklamına tıklıyor bende girdim 1-2 ay gittim böyle günde 10 dolar falan bırakıyordu o gruptanda çıktım sadece kendim tıklamaya başladım gruptan öğrenmiştim hotspot shield le tıklıyordum neyse para birikti birikti...

Tarih 27 mart 2013 pin min tamam hesaba para yatacak heyecan dorukta neyse attılar fırsat bulamadım anca 29 unda çektim parayı tam 686 lira çatır çatır yedim 1 pc aldım kendime onunla sonra tıklıyorum tıklıyorum...

Tarih 16 nisan 2013 gittim banka hesabı aldım önceden bi tanıdığın hesabına bağlıyı neyse aldık heyecandan paralar filan kesinleşmiş ben zannediyorum ödeme talimatını 15 de veriyorlar 16 sında o banka hesabını girdim hop askıda dank etti bana içinde 511 dolar vardı 950 mi ne ediyordu o ay para alamadım tabii tıklamaya devam...

Tarih 15 mayıs 2013 biriyle beraber yapıyordım benim kesin 1600 dolar onun 1100 dolar filan var ay içerisindede rekabet ediyoruz 1800 falandı neyse 15 inde sabah telefon çaldı kardeş senin hesap banlanmış diyor şaka dedim dedi seninkine bakmadımda benimkini kapatmışlar hesap durduruldu diyor dedi neyse dedim benimki sağlamdır heralde açtım onunkini gitmiş açtım kendiminkini yarım gözlerle bakarak açıyorum 10 sn de gelen adsense 1 saniyede gelmezmi boldla "hesap durduruldu" bende DAN!!! ses yok seda yok nefesim kesildi kalbim atmıyor 3-5 saniye sonra dedimki Elhamdulillah adsensenin nasıl banlandığınıda öğrendim bunuda biliyorum artık dedim kendimi avutmaya çalışıyorum ama o alacağım varkende alamadığım 511 aklımda ben niye bu salaklığı yaptım diyorum nryse banlandık gitti bitti hayaller göz yaşı...

Tarih bilmem ne 1 hesap daha çtım 15 gün sonra yine ban neyse ara verim dedim izmire 1 aylığına tatile gittik geldim bi daha başladım artık tık yok diyordum artık yok nefsime yenildim hasılat az olduğu zaman iyi bir reklama tıklıyordum 3-5 bi sorun yoktu...

Tarih 11 Ağustos 2013 gün o arkadaşımın hesabını açtım delice tıklıyorum sonra bi tanede kendime atim dedim kaç videom patlamış günlük 60 lirayı bulmuşum süper gidiyordu 1.5 ayda yakalamıştım o performansıda neyse tıkladıktan 2 saat sonra adsenseye ne eklenmiş dedim açtım arkadaşımın hesabını bi baktım ban ahaaa dedim gitmiş sonra bana ne gelmiş dedim girdim banada BAN içinde 300-500 bişey var ama o eskisinden daha çok koydu bana dedim Elhamdulillah bir şey daha öğrendim "Asla kendi reklamına tık-la-ma" ...

Tarih 12 Ağustos 1 gün sonrası açtım temiz bir sayfa, bu forumu biliyordum ama girmezdim ara ara baktım falan en sonunda eylülde üye oldum ve burdayım ve 2.5 aydır ban yok sağlam gidiyorum ama çok az kazanıyorum formumu yakalayamadım hala öyle 2-5 en fazla 15 rekor 30 lira ...

Tarih 12 ekim pin yola çıkacak bi konu gördüm kimlikle doğrulama hemen yaptım bu ay para almayacaktım planlamama göre ama 15 inde mail geldi pin doğrulandı hemen buraya konu açtım 22 sinde doğrusu 22 de beklemiyordum ama 22 sinde paralar yattı aldım o parayı bot+vds aldım bi sonraki ödemede goldbook ve 30 tane +15 gmail alma planım vardı ama ne yazıkki 1 kanal çok kazandıran para kazanma kapandı hemen adsenseyi ayırdım kanalı sildim konu açtım buraya bekledim sağlam kanallar tekrar eskisine bağladım ama para yetmiyor bu ay almama bekliyorum 12 sini acaba para kazanma kapanan kanal gelecekmi biliyorum gelmeyeceğini ama bi umut bekliyoruz işte eğer onunki kesinleşirse para alacam ama kesinleşmezse para yok kendime strateji ayarladım akıllıca gidicem yarından itibaren asıl başlangıç günüm (bu işe sarıldığım gün) 1 Kasımdır. ama mNote'un kazandığı parayı çıraklarıma verecem..

Bekle Beni Youtube... Bekle Beni... Ben Geliyorum... Ben Müthiş Bir Çıkışla Gelecem Ve Sana Sadece 2 Seçenek:

Ya Server'larının Gücünü Keseceksin.
Yada Bana Boyun Eğeceksin!!!

Son düzenleme:
Kendi reklamına tıklayarak 700 TL kazanmışsın sonra ban yemişsin vay bee :)
Ben daha ödeme alamadım pini az önce doğruladım 170 TL var kesinleşmemiş 220'ye felan tamamlarsam ödeme alırım herhalde :) Hikayen iyiymiş kardeim

güzel yazı olmuş :) ama şunu netleştirmek lazım sahte tıklama ile kazanılan paralar reklamverenlerden gelen paralardır yani onların umutlarından (ç)alınıyor bu paralar onu da unutmamak lazım.

Kendi reklamına tıklayarak 700 TL kazanmışsın sonra ban yemişsin vay bee :)
Ben daha ödeme alamadım pini az önce doğruladım 170 TL var kesinleşmemiş 220'ye felan tamamlarsam ödeme alırım herhalde :) Hikayen iyiymiş kardeim

Teşekürler:D Bu Arada bu başlık yarından önce aşağılara düşerse Ben Size Küserim.

Kendi reklamına tıklamak ha hiç denemedim bile :D

güzel yazı olmuş :) ama şunu netleştirmek lazım sahte tıklama ile kazanılan paralar reklamverenlerden gelen paralardır yani onların umutlarından (ç)alınıyor bu paralar onu da unutmamak lazım.

hiç adwords kullandınmı reklam verirken reklamınıza tıklayıpta sitenizden ürün alanları ürün sattırmıyacak tıklamaları göz önünde bulundurarak reklamınızı oluşturun diyor

---------- Mesaj saat 19:14:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:13:49 civarında gönderildi. ----------

Kendi reklamına tıklamak ha hiç denemedim bile :D

İananmam :) Herkes İstisnasız Tıklamıştır.

ben kendi reklamıma değil başka reklamlara bile tıklamaktan korkuyorum mesela 1 video izlerken başkasının reklamına yanlışlıkla tıklayınca google ban atarmı acaba diye düşünüyorum :D

ben kendi reklamıma değil başka reklamlara bile tıklamaktan korkuyorum mesela 1 video izlerken başkasının reklamına yanlışlıkla tıklayınca google ban atarmı acaba diye düşünüyorum :d

+1 :d

hiç adwords kullandınmı reklam verirken reklamınıza tıklayıpta sitenizden ürün alanları ürün sattırmıyacak tıklamaları göz önünde bulundurarak reklamınızı oluşturun diyor.

valla çok anlamadım ne demek istediğini ama her şekilde sahte tıklama = haram paradır. bunu bilmeyip de konuyu okuyan arkadaşlar varsa yanlış fikirlere kapılmasınlar diye yazıyorum.

valla çok anlamadım ne demek istediğini ama her şekilde sahte tıklama = haram paradır. bunu bilmeyip de konuyu okuyan arkadaşlar varsa yanlış fikirlere kapılmasınlar diye yazıyorum.

zaten kalın harflerle reklamlarınıza tık-la-ma-yın yazmış.. sadece kendi hikayesini yazmış arkadaş bişey yok :)

---------- Mesaj saat 17:50:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:04 civarında gönderildi. ----------

içinden bi ses arada diyodur ama gel tıklayalım diye :D

zaten kalın harflerle reklamlarınıza tık-la-ma-yın yazmış.. sadece kendi hikayesini yazmış arkadaş bişey yok :)

---------- Mesaj saat 17:50:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:04 civarında gönderildi. ----------

Yeni hesap ac onada kendin tıkla 2 sini bir arada idare et diyor.

---------- Mesaj saat 21:05:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:03:57 civarında gönderildi. ----------

inci caps deki erdal bakkal değilsin dimi yoksa komik panpa kanalıdamı senin

Ben tamamen şans eseri. Kanal ayarlarında gezerken ülkeyi değiştiriyim bakiyim ne olcak diye. Abd yaptım ondan sonra para kazanma aktif oldu. Ordan sonra forumu keşfettim. 1.5 ay oldu

M00nsp3ll a.k.a. Harun abinin ısrarıyla giriştim bu işe, zaten youtube'la içli dışlıydım daha öncesinde fakat para kazanmıyordum. Bu.

herkes deneyimleriyle öğreniyor sanırım tıklama yapılmaması gerektiğini. :) bu arada güzel konu :)

Yeni hesap ac onada kendin tıkla 2 sini bir arada idare et diyor.

---------- Mesaj saat 21:05:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:03:57 civarında gönderildi. ----------

inci caps deki erdal bakkal değilsin dimi yoksa komik panpa kanalıdamı senin

değilim hocam bu nicki bi tek bu sitede kullanıyorum.. komikpanpa sayfasıyla da bi alakam yok nickle o kanalı nasıl ilişkilendirdin onu da anlamadım :)

ben de arkadaslara kendime tıklıyordum :D ip değiştirerek ilk basladıgımda :D ama banlanmadım ve iyi para kaldırmıstım :D :D suan artık oyle seyleri bıraktım kendi takılıyor kanallar cok sukur gecen 1500 tl bu ay ise 2000 Tl alacağım insallah :D

ha bu yaptıgım ilk ayımdaydı :D sonra 1 daha yapmadım suan 1 senedir bu işle ugrasıyorum nerdeyse aktif değilim ama o kadar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri