F
fth
Guest
Kopya yapan kişinin videosuna girin, sağ alt köşede bayrak var o bayrağa tıklayıp telif gönderin. Hepsi bu kadar..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kopya yapan kişinin videosuna girin, sağ alt köşede bayrak var o bayrağa tıklayıp telif gönderin. Hepsi bu kadar..
Gönderiminiz için teşekkür ederiz. Şimdi Raporlama Merkezi'ne yönlendirileceksiniz.
Sonrasında açılan bu sayfadan herhangi bir işlem yapıyor muyuz? Yoksa aşağıdaki yazıyı görmemiz yeterli mi?
Teşekkür ederim. Gelişmeleri takip edebileceğim bir link var mı? Yoksa telif gönderdiğim videoya veya kanala arada bir bakmak zorunda mı kalacağım?
Hayır youtube dan mail gelecektir. Video kaldırıldı diye..
Takriben ne kadar sürüyor geri dönüş olması? Bir de herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba? Sonuçta video özgün, slayt şeklinde hazırlıyorum ama kullandığım görseller benim değil.
Bu youtube ben girmeyeli ne kadar gelismis ve milletin yardimina hizli kosar olmus hayretler icerisindeyim inanin.
Sabah 10:47 de telif attin ,Aksam 21'de kanali ucmus,ustelik hafta sonu ? Tebrikler Youtube calisanlari cok iyi desteginiz var kullanicilarimiza.Helede Turk Kullanicilarimiza.
Youtube'un ofis Adresini vs bilsem 1 tepsi baklava yollardim su an cok duygulandim yani.![]()
Etkilemez Sume bisey olmaz.Gerci yt'nin ne yaptigida belli degil ama etkilemez adsenseni.hocam teliften kanal uçunca adsense'yi etkilemiyor değil mi?
Etkilemez Sume bisey olmaz.Gerci yt'nin ne yaptigida belli degil ama etkilemez adsenseni.
Bu arada sirf bu forumda benim icerigim diyerek saga sola telif atanlara atmaya kalkanlara inat Turk icerige girmek istiyorum harbi harbi,nasil telif atiyorlarmis nasil kanallarini savunuyorlarmis bi karsilikli Youtube'da telif savasi yapmak isterdim.Degil ozgun,kendi videosuda olsa kokunu kazirim Youtube'danda iste kim ugrasacak o kadar isin icinde bide bu isle.
Etkilemez Sume bisey olmaz.Gerci yt'nin ne yaptigida belli degil ama etkilemez adsenseni.
Bu arada sirf bu forumda benim icerigim diyerek saga sola telif atanlara atmaya kalkanlara inat Turk icerige girmek istiyorum harbi harbi,nasil telif atiyorlarmis nasil kanallarini savunuyorlarmis bi karsilikli Youtube'da telif savasi yapmak isterdim.Degil ozgun,kendi videosuda olsa kokunu kazirim Youtube'danda iste kim ugrasacak o kadar isin icinde bide bu isle.
Ha unutmadan ilk mesajda FTH arkadasimizin dedigi bir gercek ve cok dogrudur.Bende her zaman kopyalama yapacaklara bu tavsiyeyi veriyorum.Dogru ve gerekli bilinmesi gereken cok onemli bir konu.
вαттυѕαу;139879' Alıntı:Abi youtube de senle savaşa mı girilirYabancı kategoride de neler yaptıgını iyi biliyoruz aman tr eksik kalsın
sana kafa tutan özgün kanalları bile telef ettin hiç acımıyon maşallah
![]()
fth ustad benim yazilarimi sakin yanlis anlama lafim sozum sana degil.Senin savundugun seyi bende savunuyorum bir spamci olarak ve tasvipde etmiyorum haklisin butun sozlerinde bundan emin ol.Bu iş varya en sonunda oraya varacak zaten.Hocam hem paylaşmayı seven bir halkız hem de sonradan keşke paylaşmasaydım da öğrenmeseydiler diyen bir halkız. Çünkü bazı insanlar hakikaten kendi yoluna bakmak yerine çakallık yapıyor. Kanal kopyalayan kopyalasın ama bari kopyaladığı kanala telif atmasın dimi. Yazık valla yazık..
fth ustad benim yazilarimi sakin yanlis anlama lafim sozum sana degil.Senin savundugun seyi bende savunuyorum bir spamci olarak ve tasvipde etmiyorum haklisin butun sozlerinde bundan emin ol.
Sadece ellerindeki 3-5 ozgunlestirme yada cevirme kirpma ile videoyu kendi cekdi sananlara yaziyorum bunlari.Zaten az kaldi bende kendi ozgun videolarimi cekip ozgune donecem,cok yok yani o ise girecem komple.Spam spam nereye kadar.
Bu youtube ben girmeyeli ne kadar gelismis ve milletin yardimina hizli kosar olmus hayretler icerisindeyim inanin.
Sabah 10:47 de telif attin ,Aksam 21'de kanali ucmus,ustelik hafta sonu ? Tebrikler Youtube calisanlari cok iyi desteginiz var kullanicilarimiza.Helede Turk Kullanicilarimiza.
Youtube'un ofis Adresini vs bilsem 1 tepsi baklava yollardim su an cok duygulandim yani.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.