Bu işi bilmeyen adamlardan kopyalama yapın

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kopya yapan kişinin videosuna girin, sağ alt köşede bayrak var o bayrağa tıklayıp telif gönderin. Hepsi bu kadar..

Kopya yapan kişinin videosuna girin, sağ alt köşede bayrak var o bayrağa tıklayıp telif gönderin. Hepsi bu kadar..

Sonrasında açılan bu sayfadan herhangi bir işlem yapıyor muyuz? Yoksa aşağıdaki yazıyı görmemiz yeterli mi?

Gönderiminiz için teşekkür ederiz. Şimdi Raporlama Merkezi'ne yönlendirileceksiniz.

Teşekkür ederim. Gelişmeleri takip edebileceğim bir link var mı? Yoksa telif gönderdiğim videoya veya kanala arada bir bakmak zorunda mı kalacağım?

Hayır youtube dan mail gelecektir. Video kaldırıldı diye..

Takriben ne kadar sürüyor geri dönüş olması? Bir de herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba? Sonuçta video özgün, slayt şeklinde hazırlıyorum ama kullandığım görseller benim değil.

Takriben ne kadar sürüyor geri dönüş olması? Bir de herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba? Sonuçta video özgün, slayt şeklinde hazırlıyorum ama kullandığım görseller benim değil.

Sıkıntı resimlerden çıkabilir. Dikkatli olmak lazım. Eğer bir resmi slaytta kullanıyorsanız o resmin modifiye edilme ve diğer videolarda kullanma hakkının olup olmadığını bilmek lazım..

Dönüş kısa sürede olur..

Neyse artık ok yaydan çıktı. :D Teşekkür ederim tekrardan.

Herhangi bir mail gelmemiş ama videolarımı kopyalayan arkadaşın kanalı kapanmış, teşekkür ederim.

Bu youtube ben girmeyeli ne kadar gelismis ve milletin yardimina hizli kosar olmus hayretler icerisindeyim inanin.

Sabah 10:47 de telif attin ,Aksam 21'de kanali ucmus,ustelik hafta sonu ? Tebrikler Youtube calisanlari cok iyi desteginiz var kullanicilarimiza.Helede Turk Kullanicilarimiza.

Youtube'un ofis Adresini vs bilsem 1 tepsi baklava yollardim su an cok duygulandim yani. :)

Bu youtube ben girmeyeli ne kadar gelismis ve milletin yardimina hizli kosar olmus hayretler icerisindeyim inanin.

Sabah 10:47 de telif attin ,Aksam 21'de kanali ucmus,ustelik hafta sonu ? Tebrikler Youtube calisanlari cok iyi desteginiz var kullanicilarimiza.Helede Turk Kullanicilarimiza.

Youtube'un ofis Adresini vs bilsem 1 tepsi baklava yollardim su an cok duygulandim yani. :)

hocam teliften kanal uçunca adsense'yi etkilemiyor değil mi?

hocam teliften kanal uçunca adsense'yi etkilemiyor değil mi?
Etkilemez Sume bisey olmaz.Gerci yt'nin ne yaptigida belli degil ama etkilemez adsenseni.

Bu arada sirf bu forumda benim icerigim diyerek saga sola telif atanlara atmaya kalkanlara inat Turk icerige girmek istiyorum harbi harbi,nasil telif atiyorlarmis nasil kanallarini savunuyorlarmis bi karsilikli Youtube'da telif savasi yapmak isterdim.Degil ozgun,kendi videosuda olsa kokunu kazirim Youtube'danda iste kim ugrasacak o kadar isin icinde bide bu isle.

Ha unutmadan ilk mesajda FTH arkadasimizin dedigi bir gercek ve cok dogrudur.Bende her zaman kopyalama yapacaklara bu tavsiyeyi veriyorum.Dogru ve gerekli bilinmesi gereken cok onemli bir konu.

Etkilemez Sume bisey olmaz.Gerci yt'nin ne yaptigida belli degil ama etkilemez adsenseni.

Bu arada sirf bu forumda benim icerigim diyerek saga sola telif atanlara atmaya kalkanlara inat Turk icerige girmek istiyorum harbi harbi,nasil telif atiyorlarmis nasil kanallarini savunuyorlarmis bi karsilikli Youtube'da telif savasi yapmak isterdim.Degil ozgun,kendi videosuda olsa kokunu kazirim Youtube'danda iste kim ugrasacak o kadar isin icinde bide bu isle.

Abi youtube de senle savaşa mı girilir :) Yabancı kategoride de neler yaptıgını iyi biliyoruz aman tr eksik kalsın :) sana kafa tutan özgün kanalları bile telef ettin hiç acımıyon maşallah :p

Ha unutmadan ilk mesajda FTH arkadasimizin dedigi bir gercek ve cok dogrudur.Bende her zaman kopyalama yapacaklara bu tavsiyeyi veriyorum.Dogru ve gerekli bilinmesi gereken cok onemli bir konu.

Bu iş varya en sonunda oraya varacak zaten. :) Hocam hem paylaşmayı seven bir halkız hem de sonradan keşke paylaşmasaydım da öğrenmeseydiler diyen bir halkız. Çünkü bazı insanlar hakikaten kendi yoluna bakmak yerine çakallık yapıyor. Kanal kopyalayan kopyalasın ama bari kopyaladığı kanala telif atmasın dimi. Yazık valla yazık..

вαттυѕαу;139879' Alıntı:
Abi youtube de senle savaşa mı girilir :) Yabancı kategoride de neler yaptıgını iyi biliyoruz aman tr eksik kalsın :) sana kafa tutan özgün kanalları bile telef ettin hiç acımıyon maşallah :p
:D:D Les Anges'e giren bir fransiz vardi biliyon nrj12' kanali gibi sunup telif atan simdi kuzu kuzu,bana soruyor su programa girebilirmiyim senin icin sakincasi varmi diye :) E bu dereceye gelecekdinde basta niye milyonluk kanalindan oldun demi yani :):D:D:D:D

---------- Mesaj saat 22:07:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:04:52 civarında gönderildi. ----------

Bu iş varya en sonunda oraya varacak zaten. :) Hocam hem paylaşmayı seven bir halkız hem de sonradan keşke paylaşmasaydım da öğrenmeseydiler diyen bir halkız. Çünkü bazı insanlar hakikaten kendi yoluna bakmak yerine çakallık yapıyor. Kanal kopyalayan kopyalasın ama bari kopyaladığı kanala telif atmasın dimi. Yazık valla yazık..
fth ustad benim yazilarimi sakin yanlis anlama lafim sozum sana degil.Senin savundugun seyi bende savunuyorum bir spamci olarak ve tasvipde etmiyorum haklisin butun sozlerinde bundan emin ol.

Sadece ellerindeki 3-5 ozgunlestirme yada cevirme kirpma ile videoyu kendi cekdi sananlara yaziyorum bunlari.Zaten az kaldi bende kendi ozgun videolarimi cekip ozgune donecem,cok yok yani o ise girecem komple.Spam spam nereye kadar.

fth ustad benim yazilarimi sakin yanlis anlama lafim sozum sana degil.Senin savundugun seyi bende savunuyorum bir spamci olarak ve tasvipde etmiyorum haklisin butun sozlerinde bundan emin ol.

Sadece ellerindeki 3-5 ozgunlestirme yada cevirme kirpma ile videoyu kendi cekdi sananlara yaziyorum bunlari.Zaten az kaldi bende kendi ozgun videolarimi cekip ozgune donecem,cok yok yani o ise girecem komple.Spam spam nereye kadar.

Yok dostum senin forumdaki üyelere bakış açın ve paylaşımların 10 numara. Hak vermene ayrıca sevindim. Çünkü bu günlerde bu forumda doğru şeyler söyleyeyim derken çok yanlış anlaşıldım. Sen bakma imzama küçüğüme de saygım varda küçüğün bize saygısı yok işte. Adamlar bu adam ne yapıyor diye faydalanmak yerine köstek oluyor sadece. Herkesin yolu açık olsun herkes kazansın kimisi spamla kimisi özgünle ama emek verene zarar gelmesin. Benim davam bu sadece.. :)

txb5d.png

herseferinde bi spama takmissin kafayi bide hava icin tuzladaki tersaneye
telif at tabi ama sen bana hic denk gelmemissin senin gibi gencleri bide bana telif atarken gormek isterim
o zaman goruruz el mi yaman bey mi yaman

biri benim haber kanalımı birebir kopyalamış benden fazla abone de yapmış uğraşmadan bu forumdandır yada değildir tebrik ediyorum kendisini :D:D

öncelikle birçok şeyi olgunlukla karşılayamıyoruz, birçok terimin karşılığını bilmiyoruz bunlardan biri de özgünlük

adam alıyor videoyu kırpıyo sağı solu özgünleştirdim diyor video için :D

youtube'u kullanmasını öğrenmeden telif butonunun yerini öğreniyor, destek olmak yerine köstek olmayı kuyu kazmayı öğreniyor türkçe içeriğe de birtakım konularda girmek istiyordum ama böle aptalca konulardan dolayı girmiyorum kendine ait olmayan içeril için telif atmak nasıl bir duygu merak ediyorum vicdanımızı ve insani duygularımızı satıyoruz üç kuruş paraya...

ciddi anlamda özgün çalışıp hakkını arayanlara kesinlikle sözüm yok tabiki arayacaklar ama hem kanal kopyalayıp hem telif atmak nedir arkadaş elinizi vicdanınıza koyun o kanal için uğraşıyor insanlar belki paraya ihtiyacı olan bir öğrenci belki acil paraya ihtiyacı olan borçlu bir insan sizin kanalınızı kopyalamış olabilir birisi problem değil özgün olmadıkça çünkü sizin kanalınızda başkalarının emekle uğraştıkları çektikleri videolardan oluşuyor

biraz insaf...

Şu konuyu tekrardan hatırlatmakta fayda görüyorum. Bugün iki kanal kapattırdım, üçüncüsü de yolda. Hem sizin hem de bizim vaktimiz boşa gidiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri