Bu işle uğraştığınızı bilen arkadaşlarınızın tepkisi nedir ?

Çevreme akrabalarıma söylememeye gayret ediyorum bitane babamın amcasının oğlu var her geldiğinde iş bulamadınmı serseri gibi geziyomusun falan diyor dersane vs diyip geçiştiriyorum geçen üniden eski bi arkadaş bana boş işlerin adamısın dedi kazancımın görüntüsünü atmak durumunda kaldım 180 derece dönmeye başladı sürekli mesaj atıyor bakmıyorum bile akrabalarımda beni tembel baba parası yiyen işe yaramaz olarak biliyor ev aldığımda hepsine birden tokadı yapıştırmış olucam :)

benzer durumdayız kardeşim, hatta aynı da diyebiliriz bende durdum durdum bi arkadaşa açıklamak zorunda kaldım aradan 10 dk geçti abartmıyorum başka biri aradı böyle böyle para kazanıyormuşsun falan. Senle aynı durumdayız kısaca ama ev alınca falan kimseye hava yapma boşver :)

Hocam youtube ile ugrasiyormussun,,falan dediklerinde,,Salaga yatiyorum,Youtube de nasil film izliyosun falan diyorum.

benzer durumdayız kardeşim, hatta aynı da diyebiliriz bende durdum durdum bi arkadaşa açıklamak zorunda kaldım aradan 10 dk geçti abartmıyorum başka biri aradı böyle böyle para kazanıyormuşsun falan. Senle aynı durumdayız kısaca ama ev alınca falan kimseye hava yapma boşver :)

Hava yapcağımdan değil cevap niteliğinde olcak :)

Bilgisayar başından kalk diyorlardı eskiden yüzünü görelim diyolardı. Şimdi odaya geliyorlar selamlaşmaya akrabalar :D

En cok karsilastigim soru ne kadar kazaniyorsun sorusu bende bol hane falan diyorum hadi canim diyip dalga gecip inanmiyorlar halbuki dogru

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:39 ----------

En cok karsilastigim soru ne kadar kazaniyorsun sorusu bende bol hane falan diyorum simdi burda yazmim hadi canim diyip dalga gecip inanmiyorlar halbuki dogru

Herkese bu soru soruluyor muhakkak.Tek yaşasan bile sürekli gittiğinde kafede 20-30 bahşiş bırakınca onlar bile '' hocam o değilde ne iş yapıyorsunuz diyor'' :D

Benden size abi/kardeş/dost tavsiyesi.Gizemli olun.Boş adamsın mı diyor.Bırak desin.Sözlerinle kendini övme,yorma.Yaşayış biçiminle sen onları yor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri