Bu işte bi gariplik var anlayamadım gitti.

• Kullanıcı onurkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

onurkun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar , kazanç oranı aşşağıdaki gibi , başlayalı 5 -6 gün oldu. Tavsiyeleriniz ?

83 tık 30 tbm 0.30 banada şimdilik böyle gelse keşke :D

Onurkun, sabırsız olma. Daha 4. günde $24 lık tıklama almışsın, demek ki doğru yoldasın. Sen şimdi direk $1-2 kazanıyorsun, haftaya bakalım günlük $2-3'a çıkmaya çalış, yavaş yavaş. Daha yaşın genç, önüne bir hedef koy, mesela bu ay sonuna kadar günlük $3 kazanmayı hedefliyorum de. Sonraki ay $10 olur o, zaten ondan sonra alır başını gider. SABIR!

83 tık 30 tbm 0.30 banada şimdilik böyle gelse keşke :D
:D anlamadım bende 1 saat once baktığımda 5$ dı sonra bi baktım 24$ olmuş.
Onurkun, sabırsız olma. Daha 4. günde $24 lık tıklama almışsın, demek ki doğru yoldasın. Sen şimdi direk $1-2 kazanıyorsun, haftaya bakalım günlük $2-3'a çıkmaya çalış, yavaş yavaş. Daha yaşın genç, önüne bir hedef koy, mesela bu ay sonuna kadar günlük $3 kazanmayı hedefliyorum de. Sonraki ay $10 olur o, zaten ondan sonra alır başını gider. SABIR!
anladım hocam , bakacağız hayırlısı. Program yazdım onu kullanıyorum , sitelerden dil translate ederek kanalıma yükleme yapıyor , sitenin her yüklediği videoyu . 2 kanaldan geldi bu para. 10 kanala kadar çıkacağım sağlam site bulursam.

:D anlamadım bende 1 saat once baktığımda 5$ dı sonra bi baktım 24$ olmuş.

anladım hocam , bakacağız hayırlısı. Program yazdım onu kullanıyorum , sitelerden dil translate ederek kanalıma yükleme yapıyor , sitenin her yüklediği videoyu . 2 kanaldan geldi bu para. 10 kanala kadar çıkacağım sağlam site bulursam.

PHP mi kullanıyorsun ?

evet hocam , youtubefaster'i ben yazmıştım.

evet hocam , youtubefaster'i ben yazmıştım.

sen fasteri yazdın
millete en iyi bot bu falan gibi sözler söyledin
sonra sorun üstüne sorun çıktı botta
bazı kişilerin paarsını geri ödemedin

ben bu işten bişey anlamadım
mademki yüzüne gözüne bulaştıracaktın ne diye bu işe girdin

sen fasteri yazdın
millete en iyi bot bu falan gibi sözler söyledin
sonra sorun üstüne sorun çıktı botta
bazı kişilerin paarsını geri ödemedin

ben bu işten bişey anlamadım
mademki yüzüne gözüne bulaştıracaktın ne diye bu işe girdin

sistemde arıza çıktı. elimden geldiğince yardım etmeye ve sistemi düzeltmeye calıştım. size geri ödeme yaptıktan sonra proxy sistemini aktif ettim . şuan sistemi 6-7 kişi kullanıyor dosyalarınıda ücretsiz dağıttım zaten 600 lira verseniz yazdıramazsınız o sistemi , ayriyetten size geri ödeme yapılmamışsa kaç gün kullanamadığınızı yazın telafi ederim . Bazı şeyleri bilmeden yazmayın lütfen dolandırıcı muhammelesine katlanamam.

sistemde arıza çıktı. Elimden geldiğince yardım etmeye ve sistemi düzeltmeye calıştım. Size geri ödeme yaptıktan sonra proxy sistemini aktif ettim . şuan sistemi 6-7 kişi kullanıyor dosyalarınıda ücretsiz dağıttım zaten 600 lira verseniz yazdıramazsınız o sistemi , ayriyetten size geri ödeme yapılmamışsa kaç gün kullanamadığınızı yazın telafi ederim . Bazı şeyleri bilmeden yazmayın lütfen dolandırıcı muhammelesine katlanamam.

dosyalar r10 da paylaşilmişti daha önceden....

Güzel bir script hocam, elinize sağlık, kurmaya çalışıyorum, teşekkür ederim.
Hocam size pm atamıyorum, YoutubeFaster kurulum hizmetiniz vardı sanırım, bana PM geçermisiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri