Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
83 tık 30 tbm 0.30 banada şimdilik böyle gelse keşke![]()
anladım hocam , bakacağız hayırlısı. Program yazdım onu kullanıyorum , sitelerden dil translate ederek kanalıma yükleme yapıyor , sitenin her yüklediği videoyu . 2 kanaldan geldi bu para. 10 kanala kadar çıkacağım sağlam site bulursam.Onurkun, sabırsız olma. Daha 4. günde $24 lık tıklama almışsın, demek ki doğru yoldasın. Sen şimdi direk $1-2 kazanıyorsun, haftaya bakalım günlük $2-3'a çıkmaya çalış, yavaş yavaş. Daha yaşın genç, önüne bir hedef koy, mesela bu ay sonuna kadar günlük $3 kazanmayı hedefliyorum de. Sonraki ay $10 olur o, zaten ondan sonra alır başını gider. SABIR!
anlamadım bende 1 saat once baktığımda 5$ dı sonra bi baktım 24$ olmuş.
anladım hocam , bakacağız hayırlısı. Program yazdım onu kullanıyorum , sitelerden dil translate ederek kanalıma yükleme yapıyor , sitenin her yüklediği videoyu . 2 kanaldan geldi bu para. 10 kanala kadar çıkacağım sağlam site bulursam.
evet hocam , youtubefaster'i ben yazmıştım.
Maşallah o zaman.
Ben gittim C# öğrendim, şimdi php bilmek vardı. Neler yapardım neler![]()
fikir geldikçe üretmeye çalışıyorum hocam , c# da biliyorum yanında bakalım kazanç artacak inşallah.
bi 20 dolar bi 3 dolar bi 25 cent anlamadım![]()
Maşallah o zaman.
Ben gittim C# öğrendim, şimdi php bilmek vardı. Neler yapardım neler![]()
evet hocam , youtubefaster'i ben yazmıştım.
sen fasteri yazdın
millete en iyi bot bu falan gibi sözler söyledin
sonra sorun üstüne sorun çıktı botta
bazı kişilerin paarsını geri ödemedin
ben bu işten bişey anlamadım
mademki yüzüne gözüne bulaştıracaktın ne diye bu işe girdin
sistemde arıza çıktı. Elimden geldiğince yardım etmeye ve sistemi düzeltmeye calıştım. Size geri ödeme yaptıktan sonra proxy sistemini aktif ettim . şuan sistemi 6-7 kişi kullanıyor dosyalarınıda ücretsiz dağıttım zaten 600 lira verseniz yazdıramazsınız o sistemi , ayriyetten size geri ödeme yapılmamışsa kaç gün kullanamadığınızı yazın telafi ederim . Bazı şeyleri bilmeden yazmayın lütfen dolandırıcı muhammelesine katlanamam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.