Bu Kadar Şansızlık Olmaz.. Çok İzlenmem var Telif Geldi

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar İzlenmeyi Görüyorsunuz Yorumsuz Artık Nasıl Geri Düzelir Bu ?

v80f9.png

geri düzelmez eşleşen gelmiş galiba:)

bugune kadar kazandirdigina sukr et :)

aşırı izlenme olunca para kazanmayı unutun kesinlikle youtube bir engel çıkartıyor.

ya eşleşen geliyor ya para kazanma devre dışı kalıyor ya da videonun sana ait olduğunu kanıtla diyor.

bir video yükledim ilk gün 500 izlenme aldı. uyuyup, uyandığımda 11k olmuştu eşleşen geldi. itiraz ettim, kabul edildi. sonra da video izlenmedi. :D

Eşleşen gelinceye kadar ki paralar sizin mi olacak ? Yada teliften silinen videolarda telif gelinceye kadar ki kazanç kime gidiyor ?

aşırı izlenme olunca para kazanmayı unutun kesinlikle youtube bir engel çıkartıyor.

ya eşleşen geliyor ya para kazanma devre dışı kalıyor ya da videonun sana ait olduğunu kanıtla diyor.

bir video yükledim ilk gün 500 izlenme aldı. uyuyup, uyandığımda 11k olmuştu eşleşen geldi. itiraz ettim, kabul edildi. sonra da video izlenmedi. :D

Bu dogru degil aylik 1-2 milyon izlenme aliyorum, eger dedigin gibi olsaydi alamazdim :)

Eger video daha once youtubea atilmis bi video degilse, yada +16 degilse bu soyledigin gibi olmaz durum. Gunde en az soyledigin kadar izlenme aliyorum ama eslesen veren yok. Para kazanmada problemsiz.

Bu dogru degil aylik 1-2 milyon izlenme aliyorum, eger dedigin gibi olsaydi alamazdim :)
benim ve çevremdekilerin başına gelenler böyle hocam. :) biz hep bir sorunla karşılaştık.

Eger video daha once youtubea atilmis bi video degilse, yada +16 degilse bu soyledigin gibi olmaz durum. Gunde en az soyledigin kadar izlenme aliyorum ama eslesen veren yok. Para kazanmada problemsiz.
youtube'a daha önce atılmamış video bulmak kısmen zor olsa da daha önce atılmamış video bulmak mümkün evet. belki de bizim başımıza gelen sorunun sebebi bu olabilir hocam haklısınız.

ama yukarıda da yazdığım gibi biz hep bir problemle karşılaştık. :(

benim ve çevremdekilerin başına gelenler böyle hocam. :) biz hep bir sorunla karşılaştık.

youtube'a daha önce atılmamış video bulmak kısmen zor olsa da daha önce atılmamış video bulmak mümkün evet. belki de bizim başımıza gelen sorunun sebebi bu olabilir hocam haklısınız.

ama yukarıda da yazdığım gibi biz hep bir problemle karşılaştık. :(

Haklisin, +16 calisirsan mesela o video er gec topluluk yer ucar. bu 50 binde olur 500 binde. Benim kendi videom mesela +16 sayilmasada etiketlerde biraz cinsellik icerdiginden 550k dan sonra topluluktan gitmisti. Youtube'da olan videoyu tekrar yuklersen telif yeme olasiligin zaten yuksek, ve unutmayin ki youtube'a video yuklerken DAHA ONCE YOUTUBE'DA OLMAYAN/KENDI VIDEOLARIMIZI YUKLEYECEGIMIZIN ONAYINI veriyoruz. O yuzden zaten olan bi video tekrar atilip yuksek izlenimler aldiginda er yada gec gidiyor.

Kardeşim video düzenlenin yanında 1 çubuk var bas ona sese bas sonra istediğin müziği sil hangisine eşleşen verdiyse

Gece benimde 4 videoma gelmiş en çok izlenen videolarımdı.Toplamdan 500bin izlenme falan, silmeyede kıyamıyorum.

oluyo arkadaşlar. bendede oldu deli gibi tırmanan video belirli evrede, biri tarafından kilitlenıyor. ya telif gelıyor, ya kişil hakları ihlali yada orjınalı fark edıyo ve hımızı kesiyoi yada bir kaç yavşak bulaşıyor işte, sahte telif atıyo... (bende o kişiyin tum kanalları bir şekilde uçuruyorum topluluk ıhtarları , yanlış şikayetler vb... şuanakadar bana sahte atıpda ayakta kalan pek denk gelmemiştir. belki bu dorumdadırlar :D , ama )
neyse o kanaldakiş videonu karşı tarafa bildir, belki izin verir. ses eşleşmesi ise sesi çıkartabılıyorsun,i ona dikkat et...) orjınal videon deılsa bu normal durum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri