Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geri düzelmez eşleşen gelmiş galiba![]()
Sahte ise geri bildirim yapsaydınız keşke
aşırı izlenme olunca para kazanmayı unutun kesinlikle youtube bir engel çıkartıyor.
ya eşleşen geliyor ya para kazanma devre dışı kalıyor ya da videonun sana ait olduğunu kanıtla diyor.
bir video yükledim ilk gün 500 izlenme aldı. uyuyup, uyandığımda 11k olmuştu eşleşen geldi. itiraz ettim, kabul edildi. sonra da video izlenmedi.![]()
aşırı izlenme olunca para kazanmayı unutun kesinlikle youtube bir engel çıkartıyor.
ya eşleşen geliyor ya para kazanma devre dışı kalıyor ya da videonun sana ait olduğunu kanıtla diyor.
bir video yükledim ilk gün 500 izlenme aldı. uyuyup, uyandığımda 11k olmuştu eşleşen geldi. itiraz ettim, kabul edildi. sonra da video izlenmedi.![]()
benim ve çevremdekilerin başına gelenler böyle hocam.Bu dogru degil aylik 1-2 milyon izlenme aliyorum, eger dedigin gibi olsaydi alamazdim![]()
youtube'a daha önce atılmamış video bulmak kısmen zor olsa da daha önce atılmamış video bulmak mümkün evet. belki de bizim başımıza gelen sorunun sebebi bu olabilir hocam haklısınız.Eger video daha once youtubea atilmis bi video degilse, yada +16 degilse bu soyledigin gibi olmaz durum. Gunde en az soyledigin kadar izlenme aliyorum ama eslesen veren yok. Para kazanmada problemsiz.
benim ve çevremdekilerin başına gelenler böyle hocam.biz hep bir sorunla karşılaştık.
youtube'a daha önce atılmamış video bulmak kısmen zor olsa da daha önce atılmamış video bulmak mümkün evet. belki de bizim başımıza gelen sorunun sebebi bu olabilir hocam haklısınız.
ama yukarıda da yazdığım gibi biz hep bir problemle karşılaştık.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.