bu kanal kimin

r@m@z@n

Yasaklanmış
ben bu siteyi yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum hiç kanalımdaki videoyu paylaşmadım kanalımıda hiç paylaşmadım
zaten sadece dısarıdan takip ediyordum konumda yok

ytpara official beni çevrelerine eklemiş beni nerden buldunuzda eklenidiniz

ytpara offical ın linki
https://plus.google.com/u/0/109718267570111010009/about

kanalımın linkini veremem ama videolarım çalınır falan

Sizi bulmak zor olmadı eklerken biraz sıkıntı yaşadık ama başardık.

Bu adamla sen benle aynı oksijeni yakıyor işte :D

Mesaj sayısı "2" sanki bu konuyu burada açmak için üye olmuş gibi :)

ben bu siteyi yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum hiç kanalımdaki videoyu paylaşmadım kanalımıda hiç paylaşmadım
zaten sadece dısarıdan takip ediyordum konumda yok

ytpara official beni çevrelerine eklemiş beni nerden buldunuzda eklenidiniz

ytpara offical ın linki
https://plus.google.com/u/0/109718267570111010009/about

kanalımın linkini veremem ama videolarım çalınır falan

Ramazan kardesim merhaba hosgeldin oncelikle foruma.

Arkadaslarimiz biraz dalga yada alay degilde girgir yapalim diye yazmislar herseyi,sende ortamda yeni oldugun icin ters anlamisin bu yuzden rahat ol kimsenin sana yada kanalina birsey dedigi yok.

Ilk mesajinda verdigin Kanala gelince,Sitemizin ANA YOUTUBE PAYLASIM KANALI'dir.O kanalimiza abone olanlari otomatik olarak Google+ sayfamizdada arkadas olarak eklemekdedir.Yani sadece seni ve kanalini bulup eklemek degil,kanala abone oldugun icin otomatik gelen bir ekleme ve uyaridir.

Bu yuzden korkmana yada stres yapmana gerek yok. :)

Aramiza hosgeldin..

İyi güldüm ya :D:D

edit : Kalın yazdım düzelttim alışakanlık .

Not: Kalın yazmak yasak.

Arkadaslarimiz biraz dalga yada alay degilde girgir yapalim diye yazmislar herseyi,sende ortamda yeni oldugun icin ters anlamisin bu yuzden rahat ol kimsenin sana yada kanalina birsey dedigi yok.

Ilk mesajinda verdigin Kanala gelince,Sitemizin ANA YOUTUBE PAYLASIM KANALI'dir.O kanalimiza abone olanlari otomatik olarak Google+ sayfamizdada arkadas olarak eklemekdedir.Yani sadece seni ve kanalini bulup eklemek degil,kanala abone oldugun icin otomatik gelen bir ekleme ve uyaridir.

Aramiza hosgeldin..

Olgunluk ;)

Aramiza hosgeldin..

çok teşekkür ederim abi videoalrını izledim bana gerçekten çok yardımcı oldunuz
galiba isminiz serkan arkadaslar moralimi bozmuştu sizin yorumunuzla geçti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri