ytdenmi çektin yoksa renderledinmi ?
Render hocam. Dünya engeli veren bir kategori. Çerçeve vs. yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ytdenmi çektin yoksa renderledinmi ?
Render hocam. Dünya engeli veren bir kategori. Çerçeve vs. yok.
maşallah hocam nazar değmesin bence sakın satmayın
Kazançlar ne güzel artıyor hocam, değerlenir bu satmayı düşünmeyin benceHele ki ödemeleri de alınca tamamdır.
Bol kazançlar, sağlam kategori![]()
Teşekkürler hocam
Hocam çok sıkışmazsan, kanalın da iyi durumdaysa kesinlikle devam derim, kalsın kanal elinde, ilerisi için çok daha iyi bir yatırım olur benceHocam hesaplarım işleme girmedi. Bu yüzden şimdiden alternatif arıyorum kendine kaynak yaratmak için. Eşim önümüzdeki ay doğum yapacak ve acil nakit nedeniyle fikir almak amaçlı açmak istedim. Bana getirisi iyi ama diğer kanallarımla açığı kapatırım diye düşündüm. Şu an zaten satmak için açmadım sadece fiyat öğreneyim dedim daha önce satış yapmadığım için.
sağlam içerik bulmuşsun bu içerikten yola çıkarak benzer içerikleri bulman muhtemeldir içeriklerini artırıp yetişemediklerini satabilirsin kanalda sende kalır kazandırmaya devam eder
Hocam icerik sikintisi cekmiyorum cok sukur. Bu kanali satsam bile aylik kazancimin yuzde 10unu falan etkiliyor. Ancak ben planlarimi bu ay adsense den alacagim odemelere gore yaptigim icin kisa vadede bana para getirecek bir cikis yolu olmasi amaciyla satma fikrini dusundum.
şu resimleri bir ben göremedim herhalde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.