Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam mikrofon aldım zaten, beni 3-4 ay götürür şuan gibime geliyor. Tabi bana öyle geliyor olabilir![]()
ben sana rakamlar ile konuşum 3.400 izlenime 88 abone alıyorsan demekki izleyen videolarından memnun![]()
Su kanaldan ne eksigin var ... Bence yok , onda sadece 109 video var
Kanal Nisan 2015 te acilma bir kanal kiyasla bence 6 ayda neler olabilir gor
Sesin guzel , videolarin guzel , devam devam devam ...
https://m.youtube.com/channel/UCjPHdceW2aLZW1EgE23D_4w
113.688 abone
Katıldığı tarih: 9 Nis 2015
13.699.743 görüntüleme
Sıkılmadan izleniyorsun hocam devam etmelisin.
bence yapılır.zaten site adı alacaksın,hemen kanal adına tik alırsın.sesin de güzel.neden olmasın.
abartısız söylüyorum. bi fark edilirsen patlar gidersin. demedi deme, Durmak yok yola devam![]()
Bilgi kanalı çok ama çoğunlukla slide ve yazılı, yani senin gibi yapan pek yok. Okumayı pek sevmeyen bir millete yayın yaptığını düşünürsek doğru yoldasın
Bundan sonraki videolarında konuları seçerken ince ele sık doku. En çok merak edilen konularda çalışmalarını yoğunlaştır. Konuları doğru belirlersen extra bir şey yapmadan şu anki aldığın izlenimi en az 10 katını alabilirsin.
Diğer eski bilgi kanallarına bak ve videolar içinde en çok izlenim alanları listeleyip incele, bu neye yoğunlaşman gerektiği konusunda sana fikir verecektir...
Daha önce bir konunuza yazdıydım tekrar yazayım hocam bence sonuna kadar gidin bu kanalın önü açıkValla bütün videolarınızı baştan sona zevkle izledim gerek sesiniz gerek videolar gerek içeriğiniz olsun çok iyi gidiyorsunuz. Bence genelde ilginç konuları başlık edinin mesela uzayla ilgili videolar yapın yada ilginç enteresan olayları. Allah yardımcınız olsun
1K izlenime 150-200$ alan gördüm bu kategoride. Eğer olacaksa da aylık 3-4M+ izlenecek seviyeye gelmeli ki bir şeyler olsun. Pratikbilgiler vs tarzı kanallar ayda 10M'ye yakın izlenim aldığı için güzel şeyler geliyor halbuki bu kategoride ingilizcede 3-4 kat yüksek gelirli tabii. Olmaz değil, ama süreç uzun.
150-200$ dediğiniz Türkçe içeriklemi hocam? 1M izlenim iyi kazandırır tabi fakat zor dediğiniz gibi ama imkansız değil. Biraz dişimizi sıkıcaz.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.