Bu kanallar nasıl kapanmıyor?

delikurt09

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bunun gibi en az 10 tane kanal gördüm hepside tam ekran dünya engeli vb. geçmiş ve para kazanma açık ben 2 kanalda deneme yaptım 2 videoda ne telif ne dünya engeli gelmeden kanal komple topluluktan kapatılıyor tamamen ama adamlar günlerdir kanalları nasıl açık tutuyor?
örnek kanal:https://www.youtube.com/channel/UCzbH_YdHQG2wLCphwgSKcnA

Fazla kurcalama hocam zaten bilen olsa söyleyecekleri sanmıyorum milletin ekmeğine taş koyma ;)

etiket kısmına yazılan bazı kodlar var onlarla yapıyorlar ama kodları bilen söylemez

Fazla kurcalama hocam zaten bilen olsa söyleyecekleri sanmıyorum milletin ekmeğine taş koyma ;)
Hocam taş koymak değilde yine Vietnamlilar yapıyor sadece buna üzülüyorum adamlar YouTube kuruttu

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

etiket kısmına yazılan bazı kodlar var onlarla yapıyorlar ama kodları bilen söylemez
İyide hocam o kodlar hadi dünya engellini geçtiler topluluktan YouTube nasıl kapatmıyor bana engel veya telif gelmeden buran gitti kanallar

Hocam taş koymak değilde yine Vietnamlilar yapıyor sadece buna üzülüyorum adamlar YouTube kuruttu

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

İyide hocam o kodlar hadi dünya engellini geçtiler topluluktan YouTube nasıl kapatmıyor bana engel veya telif gelmeden buran gitti kanallar

kodlar yönetici kodu gibi birşey öyle diyim sana hiçbirşeyden etkilenmez zaten bu tür kanallar takip et belli bi aboneye ulaşınca videoları silip özgüne çeviriolar

ilk defa olan bişey degil ki bu,yine birileri bi açık bulmuş ordan yürüyor demekki.ytde bu olay her zaman vardı.foruma birileri gelir,ben aylardır ugraşıyorum 1 kanalım ayakda kalmıyor,adamlar para basıyor der ama tabiki bilende söylemez.eger söylüyorsa,nasıl yapıldıgı ortalıkda dolaşmaya başladıysa zaten sen/ben duyana kadar ya fixlenmiştir yada 1 haftaya kalmaz fixlenir o yöntem/açık.

ilk defa olan bişey degil ki bu,yine birileri bi açık bulmuş ordan yürüyor demekki.ytde bu olay her zaman vardı.foruma birileri gelir,ben aylardır ugraşıyorum 1 kanalım ayakda kalmıyor,adamlar para basıyor der ama tabiki bilende söylemez.eger söylüyorsa,nasıl yapıldıgı ortalıkda dolaşmaya başladıysa zaten sen/ben duyana kadar ya fixlenmiştir yada 1 haftaya kalmaz fixlenir o yöntem/açık.
Kesinlikle katılıyorum hocam ne diyelim helal olsun adamlara

---------- Spam Engelliyici 15:50 ---------- Önceki Mesaj 15:40 ----------

kodlar yönetici kodu gibi birşey öyle diyim sana hiçbirşeyden etkilenmez zaten bu tür kanallar takip et belli bi aboneye ulaşınca videoları silip özgüne çeviriolar
Valla iyi taktik ne deyelim artik

eskiden kullanılan şu taglar vardı.

yt:crop=16:9 (Zooms in on the 16:9 area, removes windowboxing)

yt:stretch=16:9 (Fixes anamorphic content by scaling to 16:9)

yt:stretch=4:3 (Fixes 720x480 content that is the wrong aspect ratio by scaling to 4:3)

yt:quality=high (Defaults to a high quality stream, depending on availability)

EXTRAS:

&fmt=18 --- High Quality
&fmt=22 --- High Definition

bypaas için farklı ne olabilirki :/ yt:copyright=no :D

Vietnam savaşının intikamını alıyor adamlar...

Youtube spam konusunda bu kadar çözüm üretebilen başka bir millet yoktur...

eskiden kullanılan şu taglar vardı.

yt:crop=16:9 (Zooms in on the 16:9 area, removes windowboxing)

yt:stretch=16:9 (Fixes anamorphic content by scaling to 16:9)

yt:stretch=4:3 (Fixes 720x480 content that is the wrong aspect ratio by scaling to 4:3)

yt:quality=high (Defaults to a high quality stream, depending on availability)

EXTRAS:

&fmt=18 --- High Quality
&fmt=22 --- High Definition

bypaas için farklı ne olabilirki :/ yt:copyright=no :D

bilsem bende yazıcam uygulucam zaten bu kanalların sahipleri youtube çalışanlarının akrabaları ortaklaşa yapıyorlar

bilsem bende yazıcam uygulucam zaten bu kanalların sahipleri youtube çalışanlarının akrabaları ortaklaşa yapıyorlar

hocam etiketlere eklene durum olsa gözükür. Rus kanalla karşılaştım.

gPMRdQ.png

Engel geçmeye falan gerek yok. O içeriğin başlığını ve etiketini özgün videoya yazdığınızda bile topluluk geliyo. Önce başlığı ve etiketi nasıl topluluk gelmeden yazıyolar onu öğrenmek lazım. Ben senelerdir öğrenemedim, yöntemini parayla satan bile görmedim :D

Engel geçmeye falan gerek yok. O içeriğin başlığını ve etiketini özgün videoya yazdığınızda bile topluluk geliyo. Önce başlığı ve etiketi nasıl topluluk gelmeden yazıyolar onu öğrenmek lazım. Ben senelerdir öğrenemedim, yöntemini parayla satan bile görmedim :D
Senin forumdaki Vietnanli biliyordur belki [emoji23]

2 hafta öncemi cl maçları özetleri attılar hep nerden baksan 1 gece 20milyon görüntüleme yaptı videoları sildi kanala abone olmuştum suan sadece kanalda bot videoları var allah bilir nekadar para kazandı 5 6 saatte

spam çalışan kanallara bakıyorum da ful özgün kanallar 30bin 40bin aboneli kanallar gördüm, muhtemelen bu kanalları bir kaç tayfa hackleyip çok daha ucuza satıyor darkweb de takıldıklarını düşünüyorum başkada mantıklı bir açıklaması yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri