Bu konu herkesi ilgilendiriyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saltjdk

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,

Yaklaşık 10 dakika önce bir muşterim geldi ve bana öyle şeyler ile suçlama bulunduki , o arkadaşın bu forumdan oldugu ve bu konuyu okuyacağından emin oldugum için bu konuyu açıyorum.

Konuşmalar burada ;

http://prntscr.com/5hkx29
http://prntscr.com/5hkxk9
http://prntscr.com/5hkxwj

Sevgili arkadaşlar, bende senelerdir yt'den para kazanıyorum kazanmayada devam ediyorum, ha özgün , ha spam 2sinide yapıyorum bunu söylememin sebebi bende bu işte az çok tercübe edinmiş biriyim, birçok arkadaşımada vds hizmeti sunmaktayım, herkese tek tek sıfır ip açıyorum, diliyen ayın sonunda aynı ip devam ediyor diliyen ipsini değiştirme talebinde bulunup değiştrebiliyor.

Benle çalışan cok iyi kazana arkadaşlarım var tek tek isim veremem 100 üstünde kişi ile çalışıyorum ve eminimki o arakdaşlr bu konu altında isterlerse kendineleri belli edebilirler, fakat anlatmaya çalıştıgım şey kanalın kapanıyorsa sebebi direk nie vds'de buluyorsun sevgili Yalçın YANBAKAN ? Eğer yapamıyorsan bunun yükünü nie benim üzerime yıkmaya çalışıyorsun?

Arkadaşlar bu işte kazanmakta var kazanmamakta , sabreden ugrasan , zaman ayıran kazanıyor, ama kazanamıyorsanızda suçu başkasının üzerine değil kendinizde arayın. Sevgili ************. Ben sana verdğim makinanın temizliğinden ve ip'nin sağlamlığından EMİNİM. Bu konuda aklında 1 gram şüpe olmasın. Eğer isteğin şey ücretinse gel onuda veriyim 20 lira içinde olsa 20 bin lira içinde olsa BEN KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAM. Benin bilen bilir demiyorum ben kendimi BİLİYORUM, KENDİMDEN EMİNİM.

Sevgili arkadaşlar, Zaman ayırdığınız ve okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Eğer başaramıyorsanız önce bir suçu kendinizde arayın sağa sola çamur atmayın.

Herkese Hayırlı Aksamlar diliyorum.

Son düzenleme:
Kanallarıma 2 farklı ip üzerinden girerim pc sunucu.Bazen yan sunucudan bile girdiğim olur.İp yüzünden kanal gittiğini ilk defa duyuyorum.

Kanal satan arkadaşlardan alınan kanallar neden kapanmıyor ? :)

Bu kadar yazıp uğraşmanıza hiç gerek yoktu sonuçta kimse kimseye zorla bir şey satmıyor.

O mesajı atan arkadaşa da şunu söyleyeceğim.Kendi hatalarını başkasına yıkan her zaman kaybeden olur , hatalarını kabulleneceksin ki bir daha aynı hatayı yapmayasın.

Böyleleri zaten kazanmayı hakedememiştir.(Suçu başkasında arayarak)...Eğer kazanmış olsaydı vds sayesinde kazandım diye sana bir teşekkür etmezdi ama iş tam tersi olunca suçlanacak kişi belli...

Bu kadar yazıp uğraşmanıza hiç gerek yoktu sonuçta kimse kimseye zorla bir şey satmıyor.

O mesajı atan arkadaşa da şunu söyleyeceğim.Kendi hatalarını başkasına yıkan her zaman kaybeden olur , hatalarını kabulleneceksin ki bir daha aynı hatayı yapmayasın.

Başkan zorla satmıyorum doğru ama ben inan fazla önem veriyorum bu işine tek başıma olmama rağmen canlı destek olsun skype olsun birçok musterim ile aradaş gibiyiz vds alsın almasın yardım ederim konuşurum , kimseyi mağdur etmemek için elimden geleni yapıyorum, sadece hak etmeğinmi düşündüm ve içimi döktürm. Zaman ayırıp böyle bir konuya yorum attığın için teşekkür ederim baskan.

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

yani size keylogger tarzı program mı kullanıyorsunuz demiş

Hocam inanın 1 defa çok değil 1 defa girip satış yaptıgım konuya bakrsanız görüceksinizki böyle bişey yapmadım yapsam bu zaman dek zaten ortaya çıakrdıki ASLA ama ASLA böyle bişey yapmam söz konusu bile değil.

[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] Adamın dibidir, forumda bir çok arkadaş onunla çalışmakta ve onu sevmektedir, Adamda nasıl bir mantık varsa anlayamadım ama :D , [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] herkese yardım eder saygı duyan bir saygıdeğer arkadaşımızdır buradan tekrardan yaptığı yardım ve samimiyetinden dolayı ona teşekkür ederim...

Ben şu an Umut'tan aldığım 3. vdsmi kullanıyorum ve şuana kadar kanal kapanması yaşamadım 3 farklı ip olmasına rağmen. Hatta şöyle de bir ironi var ; vds kullanmaya başlamadan önceki ayımda elimdeki 20-30 adet kadar olan bütün kanallarım kapandı hiç para kazanamadan :) O zaman ben nasıl bir sonuç çıkarmalıyım bu durumda bir konu mu açsam acaba kanal kapanmasına ÇÖZÜM VDS diye :D

Uzun lafın kısası kanal toplu ya da tek tek kapanması tamamen kanalın açılışıyla ilgilidir.

Başkan zorla satmıyorum doğru ama ben inan fazla önem veriyorum bu işine tek başıma olmama rağmen canlı destek olsun skype olsun birçok musterim ile aradaş gibiyiz vds alsın almasın yardım ederim konuşurum , kimseyi mağdur etmemek için elimden geleni yapıyorum, sadece hak etmeğinmi düşündüm ve içimi döktürm. Zaman ayırıp böyle bir konuya yorum attığın için teşekkür ederim baskan.

Ben sizi tanıdığım için ondan uğraşmayın dedim o kadar benimle de ilgilenmiştiniz.İşinizi iyi yapan birisiniz sizi bilen biliyor , kesin o arkadaş ile de uzunca ilgilenmişsinizdir .

3-4 aydır arkadaşın VDS'lerini kullanıyorum. Sunucu kaynaklı problemler için görüşmemiz dışında kanallarla ilgili tek bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca şikayetçi arkadaşın kanalı nereye gitmiş? Ban mı yemiş, çalınmış mı, kocaya mı kaçmış, ne olmuş?

Ben şu an Umut'tan aldığım 3. vdsmi kullanıyorum ve şuana kadar kanal kapanması yaşamadım 3 farklı ip olmasına rağmen. Hatta şöyle de bir ironi var ; vds kullanmaya başlamadan önceki ayımda elimdeki 20-30 adet kadar olan bütün kanallarım kapandı hiç para kazanamadan :) O zaman ben nasıl bir sonuç çıkarmalıyım bu durumda bir konu mu açsam acaba kanal kapanmasına ÇÖZÜM VDS diye :D

Uzun lafın kısası kanal toplu ya da tek tek kapanması tamamen kanalın açılışıyla ilgilidir.

Başkan çok teşekkür ederim desteğin için :) Allah bol bol versin herkese herkes kazansınz, Amerikanın ingilterenin sitemininden kazanıyoruz çok ama çok geniş bir havuz , yabancılar değil TÜRKler yesin ben canı gönülden bunu isiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kapanmasın kanalı :/

Düpedüz saçmalamış :)

2 aydır kullanıyorum 2 gün sonra yine yeniliycem çok memnunum :)

bu arkadaşda hep at gözlüğü hemde at kafası varmış

:(
41.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri