Bu Konu Herkesi İlgilendiriyor

• Kullanıcı refik06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kanal uyarı durumu gerçekten temizmi? İyi baktınızmı?

şu son 1 hafta içinde flagdan kanal kapanması olmassa demek ki çözümü böyle buldular buda serefsizlere iyi ders olur

şu flag denen illete bi çözüm bulsalar keşke iyice kontrol edilse de herkes zengin olsa yav

yok etkilemiyor
gelen mailde şu şekilde, flaglanınca kırmızı mail geliyordu değiştirmişler diye girdim kanala reddedildi yazısı çıkmış. belki flaglanınca artık bu şekilde gelecektir.
qmpVyq.png

Aynen bu şekilde bi mail aldım 2 gün önce. Yaklaşık 3 haftalık olan ve 10 küsür video bulunan kanalımın 1 videosu için geldi bu uyarı. Ben flag zatennetmişm, değil mi? Ve bu uyarı sonucunda topluluk ihlali yüzünden kapandı kanalım.

Şimdi flag değil mi bu? Yoksa yutube'un işi mi? Ayrıca siz de nasıl kapanma olmadı?

Merak ettiklerim bunlar.

zararı yok kanal kapanmasın ama +100k olan videolar reddedilsin :D :D :D

keşke flag yöntemini bu şekilde aşmışlardır

Bence flag değil bu. Yeni bir sistem getirdiler gibime geliyor.

Aynen bu şekilde bi mail aldım 2 gün önce. Yaklaşık 3 haftalık olan ve 10 küsür video bulunan kanalımın 1 videosu için geldi bu uyarı. Ben flag zatennetmişm, değil mi? Ve bu uyarı sonucunda topluluk ihlali yüzünden kapandı kanalım.

Şimdi flag değil mi bu? Yoksa yutube'un işi mi? Ayrıca siz de nasıl kapanma olmadı?

Merak ettiklerim bunlar.

bazı kanallar tek flagta kapanır bazıları 2.de 2 haftalık erişilmez, 3 .de kapanır.

Merak ettiklerim bunlar.

Hocam asıl problem o zaten uyarı bildiğin flag uyarısı ama videonun yanında reddedildi (uygunsuz içerik) yazısından başka bi yaptırım uygulanmıyo normalde kanal kapanmasa bile topluluk ihtarlarında bu uyarı gözükürdü bunda o da yok

Bence flag değil bu. Yeni bir sistem getirdiler gibime geliyor.

flag olma ihtimali var bence hocam

benim videom son bi kaç günde sürekli bir artış gösteriyordu izlenmede aradamada ilk sayfaya çıkmıştı ve herhalde 1-2 saat önce reddedildi uyarısı gelmiş

ama kesin bişey de değil tabi.

topluluk sebepli engelleme
hemen gelebilir, belli bir süre sonra gelebilir
etiketiniz, bşlığınız, açıklamanız veya videonun belli bir bölümü daha onceden uyarı aldığı için süzgece takılmış.
Bu konuda bir çalışma vardı zaten, uzun zmandır forumdaki artan topluluk flag kapanmaları da zaten bunun türeviydi

Bu durum yeni bir şey değil. Bazen videolar işaretlenebiliyor ve yüklendiğinde bu uyariyi veriyor. Duruma tecrübe ile iki örnek vereyim, ilki bir diziyi render aldim yukledim ve telif geldi hepsine dosyalar duruyordu yedekte tekrar yeni kanala yukledigimde reddedildi uyarisi ile karsilastim. İkinci ornek eşleşen vermeyen ve YouTube'da bulunan bir diziyi torrent indirip kanala render almadan yukledigimde bir kaç tane bolum reddedildi uyarisi alip yuklenmedi , bu bölümleri convert programına alip uzantisi avi iken converti de avi olarak alarak tekrar yükledim sikintisiz yüklendi. İkinci örnekte ki gibi o ilk örnekte telif alan videoları da bir programdan gecirdigimde reddedildi uyarisi almiyorum. Tabletten yazıyorum kusura bakmayın.

hocalar benim bahsettiğim reddedildi uyarısı, bozuk yada üst üste yüklenen videolarda çıkan reddedildi uyarısı gibi değil.
benim bahsettiğim uyarı:
video yüklendikten 3 ay sonra yani 400k izlenim ve 1000 dolar kazançtan sonra gelmiş bir uyarıdır
kısaca herşey yolundayken bu uyarıyı aldım

evet bu mail geldi

ben de toplamda 5 kanalda yaşadım. ilk videolara geldiğinde botun video yöneticisinden baktım, uygunsuz içerik yazıyordu. sonrasında kapananlar oldu hatta ben de bir konunun altında sorduğumda açıklamaya alt alta etiket de yazdığım için uygunsuz içerik olabilecğini o yüzden topluluktan gidebileceğini söylediler. sebeni bilmiyorum benim videolarım da kendi renderladığım açıklama gayet alakalı düzgündü.. izlenim konusunda da en fazla 2haftada 3kdır ortalama giden videolar.

aynı mail ile iyi gelir bırakan kanallarım gitti benimde.

bana bu mail 2 kez geldi ama kanalım kapanmadı, sadece kanalımdaki videolar silindi, size bu mail kaç kez geldi ? kanalınız kapandımı / eğer kapandıysa ne zaman kapandı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri