Umarım dediğin gibi olurda kurtuluruz bu çiledenBelkide artık flagdan kanal kapanmayacak. Sadece flaglanan videolar yayından kaldırılacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Umarım dediğin gibi olurda kurtuluruz bu çiledenBelkide artık flagdan kanal kapanmayacak. Sadece flaglanan videolar yayından kaldırılacak.
yok etkilemiyor
gelen mailde şu şekilde, flaglanınca kırmızı mail geliyordu değiştirmişler diye girdim kanala reddedildi yazısı çıkmış. belki flaglanınca artık bu şekilde gelecektir.
![]()
Aynen bu şekilde bi mail aldım 2 gün önce. Yaklaşık 3 haftalık olan ve 10 küsür video bulunan kanalımın 1 videosu için geldi bu uyarı. Ben flag zatennetmişm, değil mi? Ve bu uyarı sonucunda topluluk ihlali yüzünden kapandı kanalım.
Şimdi flag değil mi bu? Yoksa yutube'un işi mi? Ayrıca siz de nasıl kapanma olmadı?
Merak ettiklerim bunlar.
Aynen bu şekilde bi mail aldım 2 gün önce. Yaklaşık 3 haftalık olan ve 10 küsür video bulunan kanalımın 1 videosu için geldi bu uyarı. Ben flag zatennetmişm, değil mi? Ve bu uyarı sonucunda topluluk ihlali yüzünden kapandı kanalım.
Şimdi flag değil mi bu? Yoksa yutube'un işi mi? Ayrıca siz de nasıl kapanma olmadı?
Merak ettiklerim bunlar.
Bence flag değil bu. Yeni bir sistem getirdiler gibime geliyor.
hocam size gelen mail bu değil mi http://i.hizliresim.com/LYNrgb.png
hocam size gelen mail bu değil mi http://i.hizliresim.com/LYNrgb.png
Spam bitiyo galibavds den mi yüklediniz videoları ??
evet bu mail geldi
aynı mail ile iyi gelir bırakan kanallarım gitti benimde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.