Bu Konu Herkesi İlgilendiriyor

• Kullanıcı refik06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
flag olduğunu sanmıyorum, kategorilerimde tek'im fakat videoların günlük izlenimi 20k ya çıkınca kanal spamdan kapanıyor yaklaşık 10 gündür bu sorun arttı

reddedildi yazısı benimde başıma geldi sonradan farkettimki video renderlanırken hata olmuş boyut 9 kb tı yuklemeye başlamadan reddedildi diyodu acaba sizdede aynı sorun olabilirmi

Mail geliyor benimde en çok izlenen 5 videoyu götürmüşler inceledik deyip otomatik mesaj gönderiyorlar.Ulan madem inceledimiz açıklayın o zaman küçük resimden mi açıklamadan mı etiketten mi cinsellikten mi neyden rahatsız oldunuz söyleyinn ama yok inceledik topluluk kurallarımıza aykırı bulduk topluluk kurallarımızı okuyun vss çıldırtıyorlar

çok izlenen kanallarım uçuyor benimde günlük 7-8k izlenimi geçtiği zaman sıkıntı

uyarı çıkan videoları sildim, bilsem görüntü alırdım.
bahsettiğim konu "bu video bazı ülkelerde engellendi" uyarısına benziyor, videonun yanında reddedildi yazıyor, uyarı çıkan videoda para kazanma sönmüş, video linki çalışmaz halde oluyor ve itiraz hakkı yok

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:23 ----------

evet mail geliyor, bana gelen mail:

Hesabınızla ilgili: BURADA KANAL ADI YAZIYOR

YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:

BURADA VİDEO BAŞLIĞI YAZIYOR

Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için tasarlanmış yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Ayrıca yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına da izin verilmez.

YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edinhttps://support.google.com/youtube/topic/2803138.

Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
2m videom var , yarı çerçeveli 141k begeni 613 begenmeyen var dün bana uygunsuz içerik geldi ama bu seninki flag başka bişe değil hatta videonun yanında kısa bir yazıyla yazar uygunsuz içerik diye buda neden flag yediğin anlamına gelir , bunu flag bölümüğnde bir yeri seçtiğinde uyguluyor youtube ama burdan sölemek dogru olmaz ileride sıkıntı yaşamamamk için.

Sorun başlıktan kaynaklı olabilir. Reddeildi diyen videonun başlığının youtubede arattırarak aynı başlıkta başka video olup olmadığına baktınızmı?

İlk kez senden duyuyorum yükledikten birkaç gün sonra gelen reddedildi uyarısını,benim bildiğim reddedildi uyarısı ya aynı videoyu aynı kanala 2.kez yüklemek istediğinde ya da kanalın +15'i kapalıysa +15 video yüklemek istediğinde alınıyor.

Arkadaşlar bahsettiğiniz uyarı şu mu?

''Reddedildi (Kullanım şartları ihlali)'' ?

Sorun başlıktan kaynaklı olabilir. Reddeildi diyen videonun başlığının youtubede arattırarak aynı başlıkta başka video olup olmadığına baktınızmı?

hocam benim video youtube da yüklenmişler arasındaki en çok izlenen videoydu yanıltıcı başlık resim yada etiket v.s kullanmadım
herşey tamamen orjinaldi + uyarı gelen videolar normal videolardı yani uygunsuz içerikte olabilecek videolar değildi

reddedildi hatası yeni değil youtube çok göze battığınızda yada fazla izlenim alıp dikkat çektiğinzde youtube bu hatayı veriyor mesela bir videoyu iki defa yükleyin tabi bazen olmayabiliyor reddedildi(mükerrer yükleme) parantez içinde reddedilme sebebi bu hatayı verebiliyor kanaatimce

Daha önce flag yiyen bir videoyu aynı şekil (Üzerinde efek felan uygulamadan) yüklerseniz reddedildi uyarısını alırsınız...

yav banada geldi bugün 3 videoma, flaglanmış videoya gelen maille aynı mail gedi. yine söylenerek kanala girdim reddedilmiş hepsi. videoların tek ortak yani, 1 haftada 50k+ izlenim alması

1 yıl önce banada olmuştu. hiçbir uyarı yoktu bende reddeidildi falan. video yöneticisinde dolar gri oldu. ama tıklanmıyordu dolar simgesine. eşlelen, dunya geneli hiçbir uyarı yoktu. video 4m izlenmişti. aynı şekilde 3-4 tane video vardı. mailde gelmedi. anlam veremedim kanal 1 ay sonra flagtan gitti.

Kısa vadede çok izlenen videolar üzerine, yeni bir algoritma yazılmış olabilir. Ve bu bot spam olduğunu anladığı an, önüne geleni silip süpürüyor olabilir. Şu anda bu durumu yaşayanların özeti bu.

İnşallah böyle değildir. Ve yanılıyorumdur.

hocam kanal durumunu etkilememiş demi?

yok etkilemiyor
gelen mailde şu şekilde, flaglanınca kırmızı mail geliyordu değiştirmişler diye girdim kanala reddedildi yazısı çıkmış. belki flaglanınca artık bu şekilde gelecektir.
qmpVyq.png

banada geldi life partner kanalımda uzun süredir sağlam durup son zamanlarda izlenim alan bir çizgi film videosuna.
izlenim aldı dediğim 30 k olmuştu daha.

Belkide artık flagdan kanal kapanmayacak. Sadece flaglanan videolar yayından kaldırılacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri