Bu Laptop alınır mı? [ Laptop Önerisi İstiyorum ]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Ocak ödemesiyle laptop almayı düşünüyorum.Bütçem 1.000 - 1.500 TL
LEVOVO LAPTOP
Bunu buldum en son kararım bu,siz ne önerirsiniz hangisi sağlamdır.Hanigisi hızlıdır pek anlamam ben.Tavsiyeleriniz için şimdiden sağolun,varolun. [MENTION=1940]0zkan[/MENTION] bu işlerden anlıyormuşsun kardeşim [MENTION=247]Titan[/MENTION] öyle dedi. :)

işlemceisi amd olmasaydı bedava diyecektim ama amd.tavsiyem amd alırken iki kere düşünmeniz.

Merhaba arkadaşlar,
Ocak ödemesiyle laptop almayı düşünüyorum.Bütçem 1.000 - 1.500 TL
LEVOVO LAPTOP
Bunu buldum en son kararım bu,siz ne önerirsiniz hangisi sağlamdır.Hanigisi hızlıdır pek anlamam ben.Tavsiyeleriniz için şimdiden sağolun,varolun. [MENTION=1940]0zkan[/MENTION] bu işlerden anlıyormuşsun kardeşim [MENTION=247]Titan[/MENTION] öyle dedi. :)

Kardeşim 1000-1500 tl arası seçimin güzel bilgisayarı inceledim büyük ihtimal oyun oynamaya vakit ayıramayanlardansın sende youtube varken oyun oynamak hiç çekici gelmiyor :D hertürlü işini görür fiyat uygun bu arada amd işlemci arkadaşın dediği gibi 2 kere düşünmek lazım ama ben seçim yapıcak olsam AMD seçerim amd kullanıldığı yerden yere değişiyor bu laptopta verim alırsın aynı işlemciyle hp"de alamayabilirsin yani ;)

hayırlı olsun şimdiden

ben bir bilgisayarcı olarak önermem işlemci kötü ekran kartı pylaşımsız kötü

Ilemci vasat duzeyde i7 ye gore.Ben olsam almazdim.

Anlayan anlamayan herkes yorum yazmış.
Bilgisayarın özellikleri f/p oranına göre gayet güzel.
Tek kötü yanı bu markanın laptop kategorisinde size sunacağı servis ağıdır.. Ve işçiliği vasattır. Arıza çok cıkaran bir marka. Kullanıcılar tarafından en çok şikayet edilen markalardan biri.
Benim tercihim toshiba veya hp olur her zaman.

Anlayan anlamayan herkes yorum yazmış.
Bilgisayarın özellikleri f/p oranına göre gayet güzel.
Tek kötü yanı bu markanın laptop kategorisinde size sunacağı servis ağıdır.. Ve işçiliği vasattır. Arıza çok cıkaran bir marka. Kullanıcılar tarafından en çok şikayet edilen markalardan biri.
Benim tercihim toshiba veya hp olur her zaman.

Pardon, bidaki sefere sana soralim istersen !

dell al alacaksan adamlar teknik servisi evinde yapıyor. geliyor gözünün önünde acıyor pcyi parcayı değiştiriyor gidiyor.

teknik serviste %100 başarı güven oranları var.

tank gibi makine valla:D bu arada amd işlemci muhabbetini kafana takma .

i3 veya i5 alacagıma amd alırım. i7 dşındaki yeni nesiller celeron işlemci gibi yeni teknolojinin ilk versiyonları. piyasaya bu kadar seri ard arda sürülme sebepleri belli.

Cevap yazan herkese teşekkürler bu laptop dikkatimi çeti ama hem benim gösterdiğim 1.7 bu 1.5 hem de bu daha pahalı :S

dell iyidir. ayrıca sunuda unutma bilgisayar piyasasında satıcıların 1 numaralı ückagıtlarından birisi ekran kartı'dır. 1 gb veya 2 gb diye satarlar ama bit bilgisi vermezler alırsın 2 gb diye ekran kartını 64 bit fansız cıkar, yanar o pc valla ters cevir yumurta pişir o derece:D sonra girersin nvidia ayarlarına grafik düşür.

dell iyidir. ayrıca sunuda unutma bilgisayar piyasasında satıcıların 1 numaralı ückagıtlarından birisi ekran kartı'dır. 1 gb veya 2 gb diye satarlar ama bit bilgisi vermezler alırsın 2 gb diye ekran kartını 64 bit fansız cıkar, yanar o pc valla ters cevir yumurta pişir o derece:D sonra girersin nvidia ayarlarına grafik düşür.

işte tam bilmediğim için buraya konu actım.1 hafta daha araştırmalara devam edeceğim.Aslında masa üstü de alabilirim ama ev değişimi felan olacak haziranda sıkıntı olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri