Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden s...

W
  • Kullanıcı WSBGDH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
W

WSBGDH

Guest
Merhaba arkadaşlar,

Beni R10'dan tanıyanlar bilir. Bugün üyelik alımlarından faydalandım ve üye oldum bu foruma da. Herkese selamun aleyküm.

Ben, bir akrabam için YouTube adsense başvurusu yapmak istedim. Adımları anlatayım;

Farklı bir hesaptan kanal oluşturdum,
Kendisine bir gmail açtık ve herşeyi doğru bir şekilde tamamladık,
Kanaldan açtığımız maille başvuruyu yaptık,
Kanalda 1 adet telifsiz video var,
Para kazanma yeşil olarak yandı video yöneticisinde.

Adsense hesabına girmeye çalıştığımda ise;

Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.

Şeklinde uyarı veriyor, bilgi verebilir misiniz?

Cevap: Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizd

daha adsense hesabın onaylanma aşamasında onaylandıktan sonra girebilirsin.

Cevap: Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizd

Kardeşim AdSense hesabının bir onaylanma süreci var. En az 3 gün bekle. Onaylandıktan sonra giriş yaparsın ve son banka onayı, pin vs. işlemlerini yaparsın.

Kardeşim AdSense hesabının bir onaylanma süreci var. En az 3 gün bekle. Onaylandıktan sonra giriş yaparsın ve son banka onayı, pin vs. işlemlerini yaparsın.

daha adsense hesabın onaylanma aşamasında onaylandıktan sonra girebilirsin.

Hocam şöyle bir durum söz konusu,

Başvurduğum hesap yeni. Kanalda yeni.

Ben cuma günü başvurdum galiba, yanlış hatırlamıyorsam.

Kanala girip ayarlara baktığımda;

5mik48.png

14l7zm1.png

1qiq76.png

2dw85z7.png

Hani normalde beklemede felan yazması gerekmiyor mu? ....

Devre dışı bırakmayın. Bekleyin, onaylasın hele.

Kanal ile Adsense ilişkilendirmesi yapmasanız bile para kazanma aktif olacaktır. Paranızın birikeceği hesap onayda gözüküyor şuan. Yani bir sorun yok. Onaylanana kadar milyon izlenim alsa bile sayılmayacaktır. Onay alınca tıklama vs kazancınız hesabınızda birikir.

Devre dışı bırakmayın. Bekleyin, onaylasın hele.

Kanal ile Adsense ilişkilendirmesi yapmasanız bile para kazanma aktif olacaktır. Paranızın birikeceği hesap onayda gözüküyor şuan. Yani bir sorun yok. Onaylanana kadar milyon izlenim alsa bile sayılmayacaktır. Onay alınca tıklama vs kazancınız hesabınızda birikir.

Üstatlar, benim canımı sıkan nokta şu;

2dw85z7.jpg

Beklemede yazması gerekmiyor mu?

Üstatlar, benim canımı sıkan nokta şu;

2dw85z7.jpg

Beklemede yazması gerekmiyor mu?
Dostum sonraki deyip mevcut Adsense onayı almanız gerekiyor. Adsense hesabınız ile YouTube kanalınızı ilişkilendirmeniz gerekmekte.

Evet kardeşim, hesapları bağlamalısın, AdSense hesabın yoksa oluşturup onay beklemelisin.

Dostum sonraki deyip mevcut Adsense onayı almanız gerekiyor. Adsense hesabınız ile YouTube kanalınızı ilişkilendirmeniz gerekmekte.

Evet kardeşim, hesapları bağlamalısın, AdSense hesabın yoksa oluşturup onay beklemelisin.

İşte dediğiniz şeyi yaptığım hâlde beklemede yazmadığı için yardım istiyorum. :)

İşte dediğiniz şeyi yaptığım hâlde beklemede yazmadığı için yardım istiyorum. :)

Kardeşim önce bir onaylansın.

Teamwiever varsa ve sizin içinde mümkünse bakabilirim. Ama ilk önce çıkış yapıp, taryıcınızı temizleyin. Düzelmiş olacaktır muhtemelen.

Kardeşim önce bir onaylansın.

İlginiz için hürmetlerimi sunarım.

Teamwiever varsa ve sizin içinde mümkünse bakabilirim. Ama ilk önce çıkış yapıp, taryıcınızı temizleyin. Düzelmiş olacaktır muhtemelen.

CCleaner ile internet explorer ve google chrome' u tamamen temizledim hocam.

TW bilgilerini mesaj olarak yolluyorum.

Durum hâlen aynı hocam.

---------- Mesaj saat 21:42:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:53 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar yardımcı olacak birisi yok mu acaba?

---------- Mesaj saat 23:32:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:22 civarında gönderildi. ----------

Onay geldi arkadaşlar.

Durum hâlen aynı hocam.

---------- Mesaj saat 21:42:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:53 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar yardımcı olacak birisi yok mu acaba?

---------- Mesaj saat 23:32:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:22 civarında gönderildi. ----------

Onay geldi arkadaşlar.

Hayırlı olsun. Ne zaman başvurmuştunuz peki ?

Hayırlı olsun. Ne zaman başvurmuştunuz peki ?

Cumartesi günü başvurdum hocam.

Allah'ın izniyle yarın başlıyorum kasmaya.

Cumartesi günü başvurdum hocam.

Allah'ın izniyle yarın başlıyorum kasmaya.

O zaman bol kazançlar hocam, benimkiside hayırlısıyla bi onaylansın da :D

O zaman bol kazançlar hocam, benimkiside hayırlısıyla bi onaylansın da :D

Onaylanır hocam Allah'ın izniyle.

Benim hedefim aylık 10K dolar. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri