W
WSBGDH
Guest
Merhaba arkadaşlar,
Beni R10'dan tanıyanlar bilir. Bugün üyelik alımlarından faydalandım ve üye oldum bu foruma da. Herkese selamun aleyküm.
Ben, bir akrabam için YouTube adsense başvurusu yapmak istedim. Adımları anlatayım;
Farklı bir hesaptan kanal oluşturdum,
Kendisine bir gmail açtık ve herşeyi doğru bir şekilde tamamladık,
Kanaldan açtığımız maille başvuruyu yaptık,
Kanalda 1 adet telifsiz video var,
Para kazanma yeşil olarak yandı video yöneticisinde.
Adsense hesabına girmeye çalıştığımda ise;
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSensee katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
Şeklinde uyarı veriyor, bilgi verebilir misiniz?
Beni R10'dan tanıyanlar bilir. Bugün üyelik alımlarından faydalandım ve üye oldum bu foruma da. Herkese selamun aleyküm.
Ben, bir akrabam için YouTube adsense başvurusu yapmak istedim. Adımları anlatayım;
Farklı bir hesaptan kanal oluşturdum,
Kendisine bir gmail açtık ve herşeyi doğru bir şekilde tamamladık,
Kanaldan açtığımız maille başvuruyu yaptık,
Kanalda 1 adet telifsiz video var,
Para kazanma yeşil olarak yandı video yöneticisinde.
Adsense hesabına girmeye çalıştığımda ise;
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSensee katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
Şeklinde uyarı veriyor, bilgi verebilir misiniz?