Bu Muhteşem sistemle artık (Sahte) Telif Hakları vs. Tarih Oluyor (Kısa bir süreliğine indirimde)

S
  • Kullanıcı Speedy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılan yorumlara göre bende alabilirim :)
Efendim su anda kimse Olumsuz yorum yapmadı, 100'den fazla kalkan telif, 1 tane Kapatılan kanal oldu.
Acun.com 'a telif yollamış arkadaşın teki akıllı ya :D Onun haricinde kapanan kanal gelmedi.
Youtube işinde kimse garanti veremez, arkadaş gibi acuna telif atmazsanız, sistem çalışıyor, bizzat kanallarımda denedim.
İndirimle fiyatlarla devam ediyor :)

Konuyu izliyorum 2 tane sahte telif yedim ve öyle bir darbe yedim ki öyle böyle değil. 2 gün daha bekleyeceğim ödemeyi alayım bir adsensede ki miktar yüksek çünkü tehlikeye atamam. Burada ki yorumlara göre bende deneyeceğim. Skype adresinizi pmden atarsanız sevinirim.

Bu arada ben başka bir forumda adsenseyi riske attığını okumuştum bunun doğruluk payı var mıdır ? adsensesi kapanan var mı yoksa başarısız olduğunda sadece kanal mı kapanıyor ??

arkadaştan satın alınmıştır saolsın teşekkür ederim hocam

Bu sistem sadece tek kanal içinmi geçerli ? Daha fazla kanal için aynı yöntemdenmi satın almak gerekli ?

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu arada mailin spama düşmediğini kanıtlamak için caps veya içimizden birine mesaj atarsanızda biz paylaşırsak akılda ki sorular daha fazla giderilmiş olabilir diye düşünüyorum hocam ?

Bu arada mailin spama düşmediğini kanıtlamak için caps veya içimizden birine mesaj atarsanızda biz paylaşırsak akılda ki sorular daha fazla giderilmiş olabilir diye düşünüyorum hocam ?
kesinlikle spama dusmuyor sistem uzerinden kendi gmailime mail yolladim spama dusmedi sorunsuz geldi mail

Her telifi kaldırıyor mu yoksa sadece sahte teliflerde mi işe yarıyor?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

вαттυѕαу;365705' Alıntı:
[email protected] adresine , [email protected] 'dan mail atar mısınız ? Nasıl göründügüne bakmak istiyorum :)
AŞAĞIDAKİ SS gibi görünüyor efendim, saygılarımla :)
1 adet alınmıştır, şuan telif yok geldiğinde denenecektir..
Hayırlı olsun efendim :)
Her telifi kaldırıyor mu yoksa sadece sahte teliflerde mi işe yarıyor?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Her telifte işe yarıyor efendim :) Ama gidipte Acun'a telif atmazsınız herhalde :D
bende sana güvenerek alacagim eger ban yemessen programa talibim genelde ban yenildigini duymustum hep
Herzaman bekleriz efendim, 100'den fazla telif kalktı :)
Satın alındı deneyip dönüş yapılacaktır
Yorumlarınız bizim için önemlidir, saygılarımla.
kesinlikle spama dusmuyor sistem uzerinden kendi gmailime mail yolladim spama dusmedi sorunsuz geldi mail
Spama düşmediğini kanıtlamak adına fotoğraf ekledim, saygılarımla.
mesajım bulunsun hayırlı satışlar hocam
Teşekkürler, her zaman bekleriz.
Bu sistem sadece tek kanal içinmi geçerli ? Daha fazla kanal için aynı yöntemdenmi satın almak gerekli ?

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sınırsız sayıda kanalınızda kullanabiliyorsunuz efendim :)
arkadaştan satın alınmıştır saolsın teşekkür ederim hocam
İlginize teşekkürler, ALLAH'a Emanetsiniz, Bol kazançlar.
konunun ilerleyişine göre bende takipteyim.
Herzaman bekleriz efendim :)
Konuyu izliyorum 2 tane sahte telif yedim ve öyle bir darbe yedim ki öyle böyle değil. 2 gün daha bekleyeceğim ödemeyi alayım bir adsensede ki miktar yüksek çünkü tehlikeye atamam. Burada ki yorumlara göre bende deneyeceğim. Skype adresinizi pmden atarsanız sevinirim.

Bu arada ben başka bir forumda adsenseyi riske attığını okumuştum bunun doğruluk payı var mıdır ? adsensesi kapanan var mı yoksa başarısız olduğunda sadece kanal mı kapanıyor ??
Adsense le alakası yok, su anda sadece 1 arkadaşın kanalı kapandı, adsense açık.
O da Acun'a telif attı dediğim gibi :)
Kanıt aşağıdadır kardeşim benim, içinizi rahatlatmak adına ;
ZNVLOz.png

[email protected] adresine , [email protected]'dan mesaj atarmısın bana. battusay gibi.
hosuma giderse almak isterim.
@Facebook yasak, hesap çalma işlemleri olmaması adına. @yandex.ru ile mesaj atıldı. İş Başvurunuz Kabul edildi şeklinde.
Google.com , Facebook.com Şeklinde mailler YASAKTIR ! Nedeni ise, Bu tip olaylarla hırsızlık yapanlar olacaktır.
Bunu en aza indirgemek için bu tür işlemler yapılmakta. Yandex'de yakında yasaklanacaktır.
acuna telif attı nedir ya acun dan gelen telifi mi kaldırmaya çalıştı
Acundan gelen telife itiraz edip, acunun telifine karşı çıktı :D Adsense'inde sıkıntı yok, kanalı kapandı sadece.

Hayırlı satışlar, Maskeleme yapılıyor sanırım. YT ye telif atılan kişinin eposta adresiyle mail gönderiliyor sanırım.

karsı bildirim gonderip olumsuz yanıt aldıysak bu sistem kullanılabiliyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri