Bu nasıl bir kitap?

gecekusu12

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar önerilerde çıkıyor sürekli Facebook'da hatta geçen günde Borçtan kurtulan tek kitabın sahibi yazdım..

Çokta eleştiri almışım bana mı tuhaf geliyor yoksa insanlar mı farklı bakıyor...

Borçtan kurtulmak çalışarak olmaz mı? Biraz da tasarruf bunun için kitaba para vermek nedir..

Ek işler bakmalı insan, örneğin burdaki arkadaşların belki bir çoğunun normal işi var ek iş olarak Youtube yapıyorlardır..

Gerçekten üzülüyorum, böyle insanların Allah'ın adını kullanarak işi fırsata çevirdikleri için...

https://www.facebook.com/photo.php?...4041202.110939.100001633902198&type=3&theater

https://www.facebook.com/benayhanozden

kitaba para vermeyi israf olarak gören mi var ? bırakın muhattap olmayın öylesiyle.kitap bu bilgi.Emek.ben cebimde son 100 lira kalmışken 50 tlsini verdim kitaba.kitabı 50 lira verdim 83485354930580435 lira kazanacam diye mi okuyorsunuz ? herneyse konusu çeriği ne olursa olsun kitap kadar güzel birşey var mı ..

Son düzenleme:
kitaba para vermeyi israf olarak gören mi var ? bırakın muhattap olmayın öylesiyle.kitap bu bilgi.Emek.ben cebimde son 100 lira kalmışken 50 tlsini verdim kitaba.kitabı 50 lira verdim 83485354930580435 lira kazanacam diye mi okuyorsunuz ? herneyse konusu çeriği ne olursa olsun kitap kadar güzel birşey var mı ..

Hocam söylediklerimi nasıl anladınız bilmiyorum ben genel olarak kitaba neden para verilir mi yazdım size?

Bu kitap dedim, umut satan tacir gibi geldi onu belirttim.

Ben de yakında borçtan kurtulmak için, ''Borçtan Kurtul'' adında bir kitap yazmayı düşünüyorum. Hele bankadan bi kredi çıksın :)

Başka isimleri kullanarak fırsata çevirenler de var buna mı takıldın ;)

Eğer bir kitap dini kitap değilse ve üzerinde buna rağmen allah yazıyorsa ben o kitaba para da vermem evime de sokmam. Yemin ederim artik midemi bulandiriyor bu tarz şeyler. Sen allahin adini ne hakla kitabına yazabiliyorsun. Din insan ile allah arasinda degil mi. Ne diye inancini gözümüze sokuyorsun.

şimdi dikkat ettim asıl meseleye.
yanlış birşey fakat burada şu da söylenmek istemiştir.Allah aşkına artık şu borçlarınızdan kurutlun yeter gibisinden.Bide şu şekilde kullanılırdı Allah rızası için denirdi o zaman evet haklısınız ama ben iyiye yormak isteyenlerdenim.fakat yinede doğru değil dini kitap olmadan içinde Allah adının geçmesi.

Kitap satışından borçlarını kapamıştır belki :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri