Bu nesle acıyorum gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silentspy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar facede rastgele bir fotoğraf buldum daha 6.sınıfa giden yani 11 yaşlarında falan bir kız sevgilisiyle(!) sarılıp fotoğraf koymuş.

Yani bu sadece bir örnek dışarı çıktığımız zaman da bolca örneğini görebiliyoruz.

6.sınıfa giden bir kızın bırak sevgilisi olmayı daha sevgili nedir onu bile bilmemesi gerek, derslerine çalışıp iyi bir lise kazanıp sonra iyi bir üniversite kazanması lazım. Sonra üniversite de anlaştığı biri ile bulup evlenebilir bence çünkü çoğu aşklar lise de geçici oluyor ve derslere etki ediyor.

Ne durumlara geldik böyle Allah'ım sen milletimize faydalı insanlar ver..

NOT: TARTIŞMA ÇIKARACAK İNSANLAR LÜTFEN YORUM YAZMASIN
DİP NOT : "BÖYLE KONULAR YÜZÜNDEN MESAJLARI GÖREMİYORUZ, KAÇIRIYORUZ" diyenler varsa http://www.ytpara.com/search.php?searchid=1375783
bu linkten son mesajları görebilir istemediği kadar.

Son düzenleme:
Neler Var Nelere Benzemez Dünya Berbat Bir Hale Geliyor. Allah Sonumuzu Hayır Etsin Allah Doğru Yoldan Ayırmasın Bütün Müslüman Alemine Doğru Yolu Göstersin Doğru Yoldan Saptırmasın.

Diğerine katılıyorum ama derslerine çalışıp kelimesine katılmıyorum. Orta okul liseden bile daha değerli o zamanları o kadar özlüyorum ki şimdi o yaşa geri dönsem asla ders çalışmam.

Arkadaşlar facede rastgele bir fotoğraf buldum daha 6.sınıfa giden yani 11 yaşlarında falan bir kız sevgilisiyle(!) sarılıp fotoğraf koymuş.

Yani bu sadece bir örnek dışarı çıktığımız zaman da bolca örneğini görebiliyoruz.

6.sınıfa giden bir kızın bırak sevgilisi olmayı daha sevgili nedir onu bile bilmemesi gerek, derslerine çalışıp iyi bir lise kazanıp sonra iyi bir üniversite kazanması lazım. Sonra üniversite de anlaştığı biri ile bulup evlenebilir bence çünkü çoğu aşklar lise de geçici oluyor ve derslere etki ediyor.

Ne durumlara geldik böyle Allah'ım sen milletimize faydalı insanlar ver..

30 yaşında ki birisine görede üniversite aşkları saçma gelebilir bu tamamen düşünce tarzıyla alakalı bir durum

Haklısın gerçekten. Yalnız sadece sevgili değil bundan çok daha ciddi örnekler var. Kızlar gene erkeklere göre iyi ilk okulda çocuklar artık sigaraya başlıyolar. En hafifi tabi sigara alkol vb. uyuşturucu kullananlar bile var. Bunun gibi ve buna benzer bir sürü örnekler var bende acıyorum artık bu geleceğe

Neler Var Nelere Benzemez Dünya Berbat Bir Hale Geliyor. Allah Sonumuzu Hayır Etsin Allah Doğru Yoldan Ayırmasın Bütün Müslüman Alemine Doğru Yolu Göstersin Doğru Yoldan Saptırmasın.

Amin inşaAllah bu Avrupa özentiliğinden kurtulur da asıl benliğimiz olan TÜRKLÜĞE geri döneriz, yani bu nesil döner.

Diğerine katılıyorum ama derslerine çalışıp kelimesine katılmıyorum. Orta okul liseden bile daha değerli o zamanları o kadar özlüyorum ki şimdi o yaşa geri dönsem asla ders çalışmam.

Valla hocam çocukluk doya doya yaşanmalı o konuda haklısınız fakat orta okulda iyi çalışmayan biri iyi bir lise kazanamaz hele ki bu zamanda. Eğlenip gezebilir fakat sevgili çok saçma bir şey 12-13 yaşında çocuğun aşktan ne haberi olabilir ki ?

bırak sevgilisinin olmasını o yaşlarda twitter fenomeni hatta ytde birçok özgün kanal var 11-12 yaşlarında kişilerin, teknolojinin gelişmesiyle alakalı bence

30 yaşında ki birisine görede üniversite aşkları saçma gelebilir bu tamamen düşünce tarzıyla alakalı bir durum

hocam insan ergenlikten 18 yaşında kurtulur ve o yaşa gelmemiş bir insan asla sağlıklı kararlar alamaz hatalarıda bolca mevcut yani yazmak istemiyorum namuslu ayağına geçinen mi dersin neyse.

Haklısın gerçekten. Yalnız sadece sevgili değil bundan çok daha ciddi örnekler var. Kızlar gene erkeklere göre iyi ilk okulda çocuklar artık sigaraya başlıyolar. En hafifi tabi sigara alkol vb. uyuşturucu kullananlar bile var. Bunun gibi ve buna benzer bir sürü örnekler var bende acıyorum artık bu geleceğe

Aynen hocam maalesef biliyorum kendim bile şahit oldum bu duruma defalarca çocuk 5'e gidiyor kova falan her şeyi biliyor tabii birazda yetiştirilme ile alakalı ailesi falan zaten kullanıyor çocuğun bilmesi normal. Allah akıl fikir versin ne diyeyim bizim bu nesilden zaten iyi bir gelişme beklemiyorum sağlık, bilim,teknoloji bakımından kendilerine sahip çıksınlar yeter

valla kimseye acımam da etmem de benim ülküm; yükselmek ileri gitmektir. her koyun kendi bacağından asılır.

Ellerine oyalansın diye tableti bilgisayarı telefonu verirsek daha çok böyle şeylere rastlarız devir teknoloji devri ama bukadar olmamalı 3 yaşındaki çocuk oyalansın diye eline tablet bilgisayar veriliyor 5 yaşında o çocuk internete girip resimler videolar araştırıyor, hangi çocuga sorsanız minecraftı bilir neyse daha birsürü şey varda ..

sen yine manitayla mı atıştın ne oldu ? :)

Kardeşim sen neyin derdindesin anlamadım tartışma falan mı çıkarmak istiyorsun ? 3 yıllık ilişkim var gayet güzelde anlaşıp birbirimize uyuyoruz ayrıca edeceğim kavgayı da başkalarına yansıtmam. Gelip burada aşk konusu açmadım gençliğin içler acısı halinden bahsettim

bırak sevgilisinin olmasını o yaşlarda twitter fenomeni hatta ytde birçok özgün kanal var 11-12 yaşlarında kişilerin, teknolojinin gelişmesiyle alakalı bence

Hocam benim bahsettiğim durum farklı

Ellerine oyalansın diye tableti bilgisayarı telefonu verirsek daha çok böyle şeylere rastlarız devir teknoloji devri ama bukadar olmamalı 3 yaşındaki çocuk oyalansın diye eline tablet bilgisayar veriliyor 5 yaşında o çocuk internete girip resimler videolar araştırıyor, hangi çocuga sorsanız minecraftı bilir neyse daha birsürü şey varda ..

Aynen hocam kesinlikle katılıyorum. Bizim bilmediğimiz oyunları ilkokul çocukları biliyor. Bu sadece görünen iyi yüzü, o oyunları ararken neler rastgeliyorlar orasını bilemeyiz. Yani o kadar kötü şeyler var ki nette bir çocuğun hayatını tamamen değiştirebilir çünkü düşünceler küçüklükte çok etkilidir.

Evlat sahibi değilim fakat olmak isterim ama evlat sahibi olanlar zaten öyle bir evladının olmasına harap olurlar, her anne baba çocuğunun saygılı, dürüst ve namuslu olmasını ister. Empati yapmak yeterli bu durumda

Kardeşim sen neyin derdindesin anlamadım tartışma falan mı çıkarmak istiyorsun ? 3 yıllık ilişkim var gayet güzelde anlaşıp birbirimize uyuyoruz ayrıca edeceğim kavgayı da başkalarına yansıtmam. Gelip burada aşk konusu açmadım gençliğin içler acısı halinden bahsettim

estagfurullah durduk yere neden tartısma cıkarayım haklısın bu konuda , aile bu konuya onlem almıyor ise devlet onlem alip aileleri uyarabilir .

bugun arkadasımla cay ıctık muhabbet ettık,cocuklugumuz ne guzel gecmıs,25 sene evveli,sanslıyım sukur allaha

İnternet sayesinde artık çocuklar çok küçük yaşlarda cinsellikle tanışıyor. Herşey ulu orta oldu artık. Utanma arlanma azalınca bu tip şeylerde küçük yaşlarda başlıyor artık. Küçücük kızların ağzında bile küfür gırla. Anne baba facebooktan görüyor yaptıklarını hiç bir şey demiyor artık. Yetiştirme şeklide değişti insanlarda artık..

bu ülkede gençlerin %70' i keko yada kezban o yüzden bu ülke bi arpa boyu yol olmaz eğitim sistemine söylenecek laf yok. avrupayı kötüleyenler emin olun türkiyeden kat ve kat sağlam eğitim sistemi var ve kat kat daha iyi hatta afrikadaki eğitim bile türkiyeden daha iyi

şimdiki nesil,

yaş 15, kiz gidiyor sevgilisine ciplak fotosunu atiyor bizzat şahit oldum. Sonra gidiyor öpüşüyor, sevişiyor o yaşdaki kiz. Bende aciyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri