Ne yazik ki bir kez daha vatanimdan uzakta yasadigima sevindiriyor beni sizin gibi insanlar , ulan size ne baskasinin ne yasadigi ne ettigi , 5 yasinda , 10 yasinda , 12 yasinda , SANANE , sen kendi yasamina bak , baskalarinin yasami seni ne ilgilendirir , bi de gelmis konu acmissin , burda acinca bu konuyu ne olacak , hersey , senin istedigin gibi mi olacak , birakin bu isleri , sanki hic cocuk olmadiniz...
Boş muhabbet bunlar. Toplum muhendisligine gerek yok.
Tapatalk
Ben bu tarz yakınmaları samimi bulmuyorum . Sizi 6. sınıftaki halinize döndürebilsek ve konuştuklarımızı videoya alıp bugüne dönüp burada paylaşabilsek keşke . Ne yazık ki böyle birşey mümkün değil . Hayat değişiyor . insanlar değişiyor . Tarih ne M.Ö 500 , ne M.S. 2000 ne de 2014 . 2050'de eminim bu tarz konuşmalar yapan insanlar her yerde var olacaktır .
Bakınız : 12 Nisan 2051 ; abi nereye gidiyo bu gençlik .s.s . Kendimi bildim bileli bu cümleyi duymaktan sıkıldım açıkcası. Gençlikten yakınanlar bu gençliğin ya dedeleri-nineleri ya anne-babaları ya da abi-ablaları . Bu cümleyi kuranlar işe kendilerinden başlarlarsa herşey daha güzel olacaktır .
konuyu açan arkadaş kusura bakma ama bu gibi düşünceler cahillikten geliyor bence.Ayrıca tüm yorumları okudum medcezire niye taktınız bukadarBen her bölümünü izlerim ve arkadaşlarım da izliyor ama sizin anlatığınız gibi değiliz
sabahtan bakıyorum okuyorum nesle ne alaka diye nesilmiş![]()
Hayat derslerden ve üniversiteyi kazanmaktan mı ibaret, kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın
Ooo beyler geç kalmışsınız valla bende sizleri bekliyordum halbuki bi o kadar konuya da yazmıştım tartışma çıkaracak İNSANLAR yorum yazmasın diye. Sizi mi bağlar bu konu ? Ben kendim açtım kendi düşüncemi paylaştım hiç biriniz tek kelime edemezsiniz buna hakkınız yok, paşa paşa CTRL + W yapar bakarsınız işinize. Burada laf yapacağınıza gidin 2 video atın da 2 kuruş kazanın sonra forumda konu açıyorsunuz "off bn kznmyrm yha .s" diye