Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gunun ılk saatlerındekı goruntumu
Bir şey yapmadıysanız olmaz hocam sayfa görüntülenme yükseldikçe düşebilir zaten
O kadar sayfa to normal degil. Reklamlar falan mi cok sik araliklarla var?
Hocam sayfa görüntülenme az diye to yüksektir diye düşündüm ama böyle devam ederse normal değil
Korkacak birşey yapmıyorsanız hocam neden sorun olsun ki?
%34 sayfa to 3 kişiden 1i tıklamış demek 2-3k görüntülenme olsa babuş tam otursa rakamlar belki yorum yapılabilir bu oran 2-3kdada değişmezse sıkıntı bence
Sıkıntı olabilir, benim bile %9 lardaUçmuş sizinki hocam.
eğer yüzde 30 sayfa to ile gidersen sıkıntı büyük olur.
benimde to %20 bgbg 36ydı korktum video ortası reklamının aralıklarını biraz uzattım ve 3-4 kanalı quize geçirdim![]()
Kanalda kisa sureli video yok galiba. Problem olacagini sanmiyorum.
Organikse hiçbir sıkıntı olmaz.
Bu oranlar bende olacaktiki bütün forumu maaşa bağlardım![]()
aylık 6 bini geçmemeye çalışırdım.
gunun ılk saatlerındekı goruntumu
Adamin 50 izlenmeye 5 TL,benim 500 izlenmeye 5 TL adalete bakSu rakamlari gormek hep hayalimdir vallaha
![]()
LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
urfalı kardeş adsense de yüzde 10 u geçerse sayfa to sıkıntılı derim. yine sen bilirsin de sakat iş yani
urfalı kardeş adsense de yüzde 10 u geçerse sayfa to sıkıntılı derim. yine sen bilirsin de sakat iş yani
Merhaba İlyas; Benim şuanki adsense durumu görüntülenme 5000-6000 arası sayfa to %30-%40 arası. Ama kategori iyi veriyor?
senin adsenseler işleme girmemişti yanlış hatırlamıyosam? ee yine aynı şeyle karşılaşırsan şaşırma %40 to var diye boşa sevinmeyin
aynen öyle 2 adsense yedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.