Bu Taktiklerle Youtube'da Çok Daha Hızlı Gelişeceksiniz ( BOL REFERANSLI )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrecanondes

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ytrehber.net
Merhaba arkadaşlar Youtube tarafından toplantıya davet edilip çeşitli ve çok ince bilgiler edindim. Daha fazla etkileşime daha kısa sürede ulaşabilmek için her türlü donanıma sahibim yaklaşık 3 yıldır bu işin içindeyim gerek kendi tecrübelerimi gerekse Youtube'un verdiği eğitimler doğrultusunda 9 Bölümden oluşan bir eğitim yazısı hazırladım. Konularından bahsedecek olursam;
1- Youtube'da Zirveye Çıkmak İçin 3 Altın Kural
2- Youtube Videolarınızı Toplu Olarak Önersin
3- Youtube'da Doğru Başlık, Açıklama ve Etiket Seçimi
4- Youtube'da Markalaşmak İçin Neler Yapmalıyım
5- Youtube'da Kanal Takip ile Daha Hızlı Yükselin
6- Youtube'da Videonuz Daha Çok Tıklansın
7- Youtube Kanalınızdaki Abonelerin Önemi
8- Youtube Trafiğinin Asıl Kaynağı
9- Youtube'da Videonu Paylaşınca Abonelerine Daha Fazla Bildirim Gönderme Taktiği

İsterseniz seçtiğiniz eğitim dosyasını isterseniz tüm eğitimleri uygun fiyattan satıyorum. Eğitimler world dosyasına yazılmış ve görselli bir şekilde anlatılmıştır.

Ücretlendirme -> Tekli Alımlarda Her Bir Eğitim Makalesi 5 TL
Hepsini alacaksanız ise 9 Eğitim Makalesi 20 TL

Kesinlikle bu eğitim setini aldığınıza pişman olmayacaksınız.Verdiğim tüm taktikleri adım adım uyguladığınız taktirde1 Ay içerisinde gözle görülür bir fark yaratacak

Forum Dışı İletişim -> 0535 277 36ellibir

NOT: Eğitim setini satın alan arkadaşların ücretli veya ücretsiz olarak internette paylaşması yasaktır. Bunu yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
Ayrıca multi satış yapmaktayım R10 konusunun linki: https://www.r10.net/youtube/1917389...daha-hizli-geliseceksiniz-bol-referansli.html
Referanslar ->

Makaleleri okudum , Geçen ayda afgan resulov'un eğitimini almıştım. Bu yazılar aynı mantıkda ve hızlandırılmıs oldu. Diğer eğitim biraz uzun sürmüştü gece gündüz 4-5 günüm gitmişti ama bu eğitim 30 dk dan kısa sürdü bilgiler hemen hemen aynı. Fazla bilgilerde var aklıma takılan birkaç konuya cevap oldu. Zaten uygulamaya basladıgım taktiklerdi 15 agustostan beri. Eğer diger egitimleri almadıysanız mutlaka almanızı oneririm. Aldıysanız fazladan 1-2 cumle var.
Başarılar. Daha fazla ayrıntı yeni baslayanlar için cok daha iyi olabilir ufak bir eleştiri.
Eleştriler bizi daha da güçlendirir.

Taktikleri aldım arkadaşlar, kesinlikle tavsiye ediyorum çok başarılı, sade ve akıcı olmuş.Mükemmel

Arkadasın seyini full okudum kanalım süpermis haberim yokmus 10dk da bitti bilidğim seylermis bir kac sey haric 3 kurustan bisi olmaz yeni baslayacaklar için almalı diyorum bunlar 2/3 yılda alınmıs tecrübeler

İlk defa duyduğum güzel bilgiler var. Teşekkür ederim.

Z3mJg0.jpg

dBm0jL.jpg

5yb29q.jpg

Son düzenleme:
ürünleri sattığınız farklı bir platform var sanırım?
link alabilir miyim?

Emre bu ebook ile ne yapmak nereyee varmak istemektedir!

Yorumunuz hoş değil. Arkadaş zamanını harcayarak birşeyler öğrenmiş ve bunu cüzzi bir ücret karşılığında satıyor. Doğal karşılanması gereken bir konu.

Artı olarak, konuyu r10'da da gördüm. Multi konu olduğunu belirtmeniz iyi olur. En azından başka forumlardan buraya taşınan eğitimler de bu böyle oldu.

Eğitim başlıkları oldukça cezbedici. Aslında bu fiyata göre alınıp okunması gereken birşey. Fazla bilgi göz çıkarmaz. :)

ben almıştım r10 da tavsiye ederim. kısa ve net bilgiler var

Yorumunuz hoş değil. Arkadaş zamanını harcayarak birşeyler öğrenmiş ve bunu cüzzi bir ücret karşılığında satıyor. Doğal karşılanması gereken bir konu.

Artı olarak, konuyu r10'da da gördüm. Multi konu olduğunu belirtmeniz iyi olur. En azından başka forumlardan buraya taşınan eğitimler de bu böyle oldu.

Eğitim başlıkları oldukça cezbedici. Aslında bu fiyata göre alınıp okunması gereken birşey. Fazla bilgi göz çıkarmaz. :)

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız multi konu olduğunu belirtebilirdim benim hatam. Eğer kurallara aykırı ise düzenleme yapabilirim 😊

bana attığınız r10 linkini konu altına iliştiriniz

Kanalınız var mı ? Ref olarak gösterme şansınız var mı

Kanalınız var mı ? Ref olarak gösterme şansınız var mı

Maalesef kanalımı sattım fakat özel mesaj atarsanız linkini gönderebilirim eski videolara göz atabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 14:44 ---------- Önceki Mesaj 14:43 ----------

bana attığınız r10 linkini konu altına iliştiriniz

Konu altına ekledim. İlginiz için teşekkürler 😊

Kardeşim, iyi de sen bunları biliyorsun da neden kendin bir kaç normal kanal oluşturup kendi taktiklerinle iyi paralar kazanmıyorsun?

Kardeşim, iyi de sen bunları biliyorsun da neden kendin bir kaç normal kanal oluşturup kendi taktiklerinle iyi paralar kazanmıyorsun?

Sanırım amacınız konuyu baltalamak anlam veremedim. Zaten kanalım vardı uyguladım epey faydasını gördüm eğer ki almak istemiyorsanız lütfen konuyu baltalayacak yorum yapmayın. Hayırlı günler

Siz akıllanmasınız bi de ceza vermiş aklı sıra. Biz ne ebooklar gördük bu forumda. Admin bile tokatladı ebook satışından. Yeniler bilmez eskiler iyi bilir. Müstehak size.

Bu vereceğiniz taktikler özgün kişiler için geçerli mi?

Sanırım amacınız konuyu baltalamak anlam veremedim. Zaten kanalım vardı uyguladım epey faydasını gördüm eğer ki almak istemiyorsanız lütfen konuyu baltalayacak yorum yapmayın. Hayırlı günler

Konuyu baltalamakla ne alakası var. Ben sadece merak ediyorum. :confused: Bunun için sordum. Baltalamak isteseydim, ben kendim anlatırdım, soru sormazdım.

Bencede arkadaş baltalamamis cok mantıklı bir soru sormuş burada uğraşıp 1000 kisiye satsaniz 20000 tl eder o taktiklerle 1-2 ayda kazanabilirniz neden satmak ile ugrasiyorsunuz bende anlamadin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri