bu ülkede hiç mi güzel şeyler olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nescafe3in1

Yasaklanmış
- dizilerimiz berbat yarısı beklemekle geçiyor
- sporumuz rezil rüsva
- inşaat sektörü göz kirliliğinden ibaret çarpık kentleşme cabası
- eğitim seviyemiz yerlerde şimdi de dersaneler kapatılıyor
- adalet diye bir şey yok fakirler ölsün anlayışı var
- insanın insana saygısı yok
- sen işini düzgün yaparsın elin yalakası terfi eder
- üretim tekstilden ibaret oda bir yere kadar
- bilim ilim konuşmaya gerek yok
- en yavaş internete en pahalı ücret şimdi de sansür
- teknolojik gelişim 0 ama teknolojiyi sömürme 100
- yaşam şartları açlık sınırının altında
- petrol ve petrol ürünlerinde elektrikte doğal gaz da çok gerideyiz
- insanlarla konuşarak anlaşamıyorsun aşırı kibirli ve egoist türk insanı

millet başka gezegen keşfedip buluş yapıyor hergün bizim ülke ise ;
şok şok ses kayıtları,
şok şok yolsuzluk,
şok şok şike varmı aziz yıldırım konuştu

haberlerde bir tane hoşunuza giden ne bileyim alkışladığınız, takdir ettiğiniz veya sevindiğiniz bir olay görüyor musunuz son zamanlarda ?

sahi ülkemde gelişen ne var şuan ?

usta ne diyeyim söz bırakmamışsın başka ....

diyecek laf bulamadım hakkaten .. sonuna kadar katılıyorum

Lütfen yöneticiler bu lafımda banlanacak bir yön var ise belirtin. düzelteyim. siyasetçi değilim. siyasetçilere partilere lafta söylemiyorum.

Bizim ülkemizde ne yazıkki " insanı öpen yaranıyor ", "Yalancılara inanıyorlar" yapacak birşey yok.

*diziler berbat doğru diyorsun. dizi denen o şeyleri hiç izlemiyorum(kardeş payı hariç) artık hepten Güzelim dizileri bitirdiler( L ile M , işler güçler ve Behzat ç)
*ağızdaki küfürü sansürleyip , kimin eli kimin cebinde belli olmadığı dizileri hala hd veriyorlar.
*Denetim Allah'a emanet.
*Düzen desen oda berbat.
*işe girsen emekli olman, ev sahibi olman hayal(çalmadan çırpmadan helal para ile)

Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete,
https://www.youtube.com/watch?v=w7N5hCT29mA
Cem karacanın ağzına sağlık.

Var elbette...
Aslında düşünecek olursak, iyi bir analiz ile, diğer ülkelere göre araştırmalar yaparak hatta ne bileyim belki bazı şeyleri iyi kavrayarak ya da ......

Harbiden yokmuş len sadıc :) :P

3. Yurt disi deneyimim ve suan uzun süredir yurt disindayim. Insanin kendi ülkesi gibisi yoktur. Yasinin henüz genc oldugunu biliyorum. Bu yasadiklarin biraz bulundugun yerlesim yerleriyle alakali gibi. Bazi konularda haklisin fakat inan hic bir yabanci ülke kendi vataninin yerini tutmuyor. Her zaman birseyler hayatinda eksik oluyor.

Lütfen yöneticiler bu lafımda banlanacak bir yön var ise belirtin. düzelteyim. siyasetçi değilim. siyasetçilere partilere lafta söylemiyorum.

Bizim ülkemizde ne yazıkki " insanı s*ken yaranıyor ", "Yalancılara inanıyorlar" yapacak birşey yok.

*diziler berbat doğru diyorsun. dizi denen o şeyleri hiç izlemiyorum(kardeş payı hariç) artık hepten Güzelim dizileri bitirdiler( L ile M , işler güçler ve Behzat ç)
*ağızdaki küfürü sansürleyip , kimin eli kimin g*tunde belli olmadığı dizileri hala hd veriyorlar.
*Denetim Allah'a emanet.
*Düzen desen oda berbat.
*işe girsen emekli olman, ev sahibi olman hayal(çalmadan çırpmadan helal para ile)

Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete,
https://www.youtube.com/watch?v=w7N5hCT29mA
Cem karacanın ağzına sağlık.

Hicbirsey ulkenin yerini tutmaz orasi dogru ama , amaneyyyy harbiden bundan daha fazla soyucak bir partide yok ki , dini arkasina alip insallah masallah la ulkenin anasini open , koyunlarin unune at makarnalari komurleri , me leme yeee devam etsinler , gun gelir bunlarin hesabi sorulurr....

11 Aralık 2012 tarihli blog yazım:
Türkiye’nin İlk Uzay Programı | Hasan Hüseyin Çakır

İnsanları neredeyse tamamı çin malı "Göktürk" isimli uydularla göz boyayanlar bu ülkede Uzay Araştırmalarının önünü kesenler...

Bilim ve Teknoloji bakanımız bilimsel yöntemler kullanmak yerine "hissederek" hüküm verebiliyor.

Tübitak'ımızın içi boşaltılmış, doğru dürüst proje geliştiremiyor, geliştirdikleri projeler de eften püften şeyler, ya da başkalarından araklama...

Eee bizler ne yapıyoruz? genel olarak "koca bir hiç".

(Yt işi ile uğraşıp ülkeye döviz girmesini sağlıyoruz bir miktar ama yt reklamverenleri de Türk olduğu için giren dövizin büyük bir bölümü yine google'ın cebine giriyor...)

ek olarak: Amerika'nın NASA'sı güneş sistemimize benzer sistemler buldu geçenlerde, bu gezegenlerin bir kısmı yaşanabilir hem de. Hiç biriniz haberlerde duydunuz mu böyle bir şey? Bu bilgi'nin ülkemize gelme süresi nedir sizce?
NASA has discovered 715 New Worlds | Space Industry News

Bu tarz bilimsel gelişmeleri bile en az 1 hafta geriden takip ediyoruz...

saydıklarının arasın da ilim bilim ve üretim hariç 3 konu da hemfikiriz yaşam şartları, adaletin işlememesi ve türk insanının %70 i egoist olması bunu türkiyenin tüm bölgesini gezdiğim için iyi bilirim. yeni nesil 17-18lik gençler den söz etmiyorum bile küfürler, ellerin de sigara, esrar alkol . vsvs

bu devletin halkı ile kopuk olduğunun kanıtıdır. türkiye de devlet anlayışı devletin sadece görevi vergi toplamak olarak bilinmekte. güvenlik yok, hak hukuk adalet yok, eşitlik yok, emin ol türkiye nin elinde ki nimetler almanya, fransa gibi ülkeler de yok ama gel gör ki onların gerisindeyiz. teknoloji konusun da biraz kafamızı silahlara vermişiz örneğin kore 5g geçiyorken biz 2015 de yeni 4g geçeceğiz her neyse kalkınmak istiyorsak önce çocuklarımıza terbiye-saygı-sevgi öğreteceğiz avrupalıların genel kültürünün yüksek olması disiplin ile alakalı kamu kurumları sistematik olmalı, yaşam alanları korunmalı. insanlar arasın da gelir düzeyini sabitlenmeli, vergi azaltılmalı yerel yönetimler ile merkezi yönetimden ayrılması (belediyelerin illeri halk ile merkezden ayrı yönetmesi) bunlar olmadığı taktirde ülkemiz 30 sene daha bu şekil de devam eder.

ve ülken hakkın da bilgi sahibi olmak istiyorsan medyadan değil ya gezerek ya da okuyarak öğrenirsin dürüst habercilik ve gazetelik kalmadı. medyanın önemli kısmı dış güçlerin elinde medya da olan çoğu şeye inanma.

yazdıklarını okuyunca acaba ben mi türkiyede yaşamıyorum yoksa sen mi başka bir ülkede yaşıyorsun diye ikileme düştüm. korktum da
güzelim ülkemin bircok eksiği olabilir. ama ülkem gün gectikce gelişmekte. her zaman bardağın boş tarafından bakmayın. dünü bugün ile karşılastırın. 5 sene önceye göre türkiye oldukça iyi. ve 5 yıl sonra daha iyi olacak.
şikayet edeceğinize eleştirdiğiniz konularda çözüm önerisi getirin.

yazdıklarını okuyunca acaba ben mi türkiyede yaşamıyorum yoksa sen mi başka bir ülkede yaşıyorsun diye ikileme düştüm. korktum da
güzelim ülkemin bircok eksiği olabilir. ama ülkem gün gectikce gelişmekte. her zaman bardağın boş tarafından bakmayın. dünü bugün ile karşılastırın. 5 sene önceye göre türkiye oldukça iyi. ve 5 yıl sonra daha iyi olacak.
şikayet edeceğinize eleştirdiğiniz konularda çözüm önerisi getirin.

hocam tamamen merakımdan soruyorum, bu ülkede gün geçtikçe gelişen şey nedir ?

yav ne değişecek yanlılar işte uğraşmayın şunlarla... bu konuya bodoslama atlıyorlar bu konuyu sevmeyenler :D. Allah peygamber derler paraları yedirirler zenginlere. adamın profilde Allah yazıo spamcı aweden parayı kurtarmanın pesinde :D bu ülkede böyle insanlar olduğu sürece bizler ezilmeye daha çok böyle konular açmaya mahkumuz.

---------- Mesaj saat 07:56:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:56:19 civarında gönderildi. ----------

hocam tamamen merakımdan soruyorum, bu ülkede gün geçtikçe gelişen şey nedir ?

rüşvet diyemezler

Konu siyasi içeriğe kayma eğilimi göstermekte :)

Konuyu kilitliyorum, mesajlar ile ilgileneceğim!

Edit; Arkadaşlar mesajlara baktım ceza gerektiren bir durum yok herkes fikrini beyan etmiş...

Lakin ne yazık ki gerçekten biz ırk olarak tartışmayı, fikir ayrımlarında uzlaşmayı beceremiyoruz, bana yanlış gelen sana ve diğerlerine doğru geliyor ise bu fikir ayrımı yüzünden 2 taraftan biri saldırıya geçme gereği duyuyor...

Aslında harika 1 konu açmış arkadaş gerçekten yazdıklarının tamamına katılmakla birlikte eksik olduğunu dahi düşünüyorum, fakat dediğim gibi herkes aynı fikirde olmadığı ve tartışmayı beceremediğimiz için konu kilitli kalıyor...

Daha iyi bir Türkiye dileği ile, en azından biz olmasak ta çocuklarımız, geleceğimiz için!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri