Buda benden gelsin belki fikir olur size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eskişehirli

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Foruma geldiğimde özgün iki tane kanal sahibi idim. Şuan spam kanallarım da mevcut. Forumda spam bitti denilsede ben devam ettim. Herşeyi denedim. Ama Olmadı. Biraz kendinden bir şeyler katmak lazım, kafayı çalıştırmak lazım derler ya. Bende öyle yaptım ve 2 aydır spamdan güzel paralar elde ettim. Yoklukta çok iyi geldi.

Öncelikle konuları iyi takip ettim. Sonrasında hem özgün hem spamcı olabilirim dedim. E birazda elinimizi cebimize attık tabi. 5 spam kanalla şuan devam ediyorum. Madem adsense spamı kabul etmiyor. Bizde ettiririz. 3-5 tane video çektim evimin yanından, kedilerden, köpeklerden, çiçeklerden attım kanala. Sonra 4000 saat ve 1000 abone hizmeti veren arkadaşlardan bu hizmeti aldım. Başvurdum adsenseye. Kabul edildi. Çünkü videolar özgün. Dediğim gibi videonun içeriği önemli değil. Özgün olsun. Sonrasında hemen yüklenmedim spama. Bir kaç tane daha özgün video çekerek yani sağı solu çekerek yükledim. Taşı çek, odunu çek. Önemli mi? Özgün olsun. Kanalı daha da güvenilir hala getirdim. Sonrasında yükledim 2 tane spam video. Birisi eşleşen verdi diğeri dünya engeli sonra sildim başka yükledim. Baktım sıkıntı çıkmadı. Sonra izlenimlere baktım gayet güzel kazançta güzel. Az bekledim 1-2 hafta kadar. Acele etmedim. Yükledim yine sağdan soldan çektiğim saçma özgün videoları. Kanalı dahada güvenilir hale getirdim. Sonra yükledim yine 3-4 tane spam video. Sonra yine sağı solu çekip özgün video yükledim. En son yüklediğim video kavak ağacıydı. :) Kanallar hala kazanıyor. 6 ay doldu. Biraz emek biraz eline cebine atma ile spam devam ediyor.

Kategori vermek yasakmış. Ben kategori vermedim, Taktik verdim. Herkese bol kazançlar.

Selam arkadaşlar. Foruma geldiğimde özgün iki tane kanal sahibi idim. Şuan spam kanallarım da mevcut. Forumda spam bitti denilsede ben devam ettim. Herşeyi denedim. Ama Olmadı. Biraz kendinden bir şeyler katmak lazım, kafayı çalıştırmak lazım derler ya. Bende öyle yaptım ve 2 aydır spamdan güzel paralar elde ettim. Yoklukta çok iyi geldi.

Öncelikle konuları iyi takip ettim. Sonrasında hem özgün hem spamcı olabilirim dedim. E birazda elinimizi cebimize attık tabi. 5 spam kanalla şuan devam ediyorum. Madem adsense spamı kabul etmiyor. Bizde ettiririz. 3-5 tane video çektim evimin yanından, kedilerden, köpeklerden, çiçeklerden attım kanala. Sonra 4000 saat ve 1000 abone hizmeti veren arkadaşlardan bu hizmeti aldım. Başvurdum adsenseye. Kabul edildi. Çünkü videolar özgün. Dediğim gibi videonun içeriği önemli değil. Özgün olsun. Sonrasında hemen yüklenmedim spama. Bir kaç tane daha özgün video çekerek yani sağı solu çekerek yükledim. Taşı çek, odunu çek. Önemli mi? Özgün olsun. Kanalı daha da güvenilir hala getirdim. Sonrasında yükledim 2 tane spam video. Birisi eşleşen verdi diğeri dünya engeli sonra sildim başka yükledim. Baktım sıkıntı çıkmadı. Sonra izlenimlere baktım gayet güzel kazançta güzel. Az bekledim 1-2 hafta kadar. Acele etmedim. Yükledim yine sağdan soldan çektiğim saçma özgün videoları. Kanalı dahada güvenilir hale getirdim. Sonra yükledim yine 3-4 tane spam video. Sonra yine sağı solu çekip özgün video yükledim. En son yüklediğim video kavak ağacıydı. :) Kanallar hala kazanıyor. 6 ay doldu. Biraz emek biraz eline cebine atma ile spam devam ediyor.

Kategori vermek yasakmış. Ben kategori vermedim, Taktik verdim. Herkese bol kazançlar.
Teşekkürler

Altın gibi taktik buralar değerlenir..Teşekkürler :)

Soru 1 : Başvurduğunuz kanallar sıfırdan mı açıldı ?
Soru 2 : Halihazırda adsenseyemi bağladınız?

Dostum bence bu yöntemle 1000000 kanal basıp para kazanmasını actirip satarsan kısa sürede milyonersin. Nasıl olsa o kadar ağır denetim yapan youtube pat diye gelen 4k saat izlenim ve 1k aboneyi anlamayacak kadar aptal..Başarılar size..

5 kanal ayni adsenseyemi bagli? attigin spam videolari belli süre sonra siliyormusun? biraz daha detay

Bundan daha fazla detay balığı direk size vermek demek.
Benim sorum kaç günde onay aldınız?

Son düzenleme:
keşke bu kadar kolay olsaydı aynısını yaptım 2 kanalda red yedim sen onay alanlardansın belliki şanslıymışşın

Hocam katagori vermek yasak...
Kavak agacı benim içerigimdi ifşa ettin :D

Son düzenleme:
şöyle diyeyim valla KRAL 3 aydır onay bekliyoruz be :) yıldık. geri dönelim dedik ama olmuyor

Onaysız kullanıcı olduğu ve yorumlara cevap vermediği için hizmet satmak için konu açtığı aşikar tebrik ederim kafan çalışıyo

resim linki calismiyor, adam birsey sattigini söylemiyorki anlamadim tam

...edit

https://i.hizliresim.com/2aMjLv.jpg

Hocam bu konuda spam yapamadığınızı söylemişsiniz. oysa 6 aydır spam kanaldan para kazandığınızı belirtiyorsunuz. Hangisini dikkate alalım ?

Bazı üyeler böyle kendi kendini ele veriyor.
Ağaç, kuş böcek çekip onay alınabilse zaten herkes yapardı.
6 ay önce açtığı kanal ŞANS eseri büyük ihtimal onay almıştır.
Gerisi ise kendi hayal gücü.

Kendi kendini yalanyalan bir üye bu konuyu açan.
Şimdi 10 gün önce attığı postamı inanalım yoksa bu dediklerinemi?

He tabi denemekten bir zarar gelmez.
4k izlenim 100tl desek, 1k abonede 30tl.
130tl cepten çıkar çok çok.
Deneyeceklere bol şans.

Dip not : Ben denemem.

Bir diğer yazısında hayatımda spam yapmadım bilmemne yazıyor sonra geliyor böyle diyor. Çoluk çocukla uğraşıyoruz , youtube aptal zaten 4k izlenme spam aboneyi anlamıyacak kadar. boş yere okuduk zamanımı geri verecek şimdi

Konuyu ilk okuduğumda adam şanslıymış, olabilir dedim. O kadar düşünüp satırlarca hikaye yazmış ama nasıl olduda daha bi kaç gün açtığı, şimdi yazıklarına tamı tamına zıt konuyu unutmuş. Sanki o konuyu açan tamamen farklı kişi bu konuyu açan tamamen farklı kişi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri