Buda Benim Başarı Hikayem #STR

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hayırlı olsun Ö.
Hangi konağın önünde bu araba çıkaramadım bak şimdi :)
bizim evin önü beklerim :)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesn yalnız kuyruğu eğri duruyor arabanın kuyruğunu düzeltelim şunun :D
herkes öyle diyor ama arabada hiçbisey yok karanlıkta öyle çıkmış heralde :)
hayırlı olsun hocam. arabanın modelini yazsaydın iyiydi :)
2004 model opel vectra hocam :)

herkese tesekkur ederim.kaybetmeyi kabullenmiş birini tekrar çalıştırmaya başlatabilirsem ne mutlu bana.

Son düzenleme:
bizim evin önü beklerim :)

herkes öyle diyor ama arabada hiçbisey yok karanlıkta öyle çıkmış heralde :)

kuyruğu eğri duruyorken ne anladın sen :D ben bu işi yapıyorum arabalarla içli dışlıyım yeni alınan arabalara söylenen bir laftır bu bahsis niyetinde :D bu kelime belki bana 5 milyar rahat kazandırmıştr

Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)

kuyruğu eğri duruyorken ne anladın sen :D ben bu işi yapıyorum arabalarla içli dışlıyım yeni alınan arabalara söylenen bir laftır bu bahsis niyetinde :D bu kelime belki bana 5 milyar rahat kazandırmıştr

:D:D ilk defa duyuyorum valla o cümleyi

Güle güle kullan kardes helal olsun masallah

Hayret senin konuya yazmamışlar. Egosunu tatmin etmeye felan çalışıyor diye :)

Hayırlı olsun dostum. Geçen bende böyle bi konu açtım, burnumdan getirdiler

Son düzenleme:
[MENTION=7785]STR[/MENTION] Hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

[MENTION=7785]STR[/MENTION] Forumda ne kadar tanımasamda seni, senin adına çok sevindim, Araban hayırlı uğurlu olsun, ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kurban kesmeyi unutma, tekere falan sür kanı maneviyen iyi hissedersin kendini kazayı belayı def eder.

[MENTION=7785]STR[/MENTION] Forumda ne kadar tanımasamda seni, senin adına çok sevindim, Araban hayırlı uğurlu olsun, ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kurban kesmeyi unutma, tekere falan sür kanı maneviyen iyi hissedersin kendini kazayı belayı def eder.

Allah razı olsun hocam Annemde dedi bunu.biraz rahatlıyım ilk işim odur.

Güle güle kullan. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş.

Arkadaşlar spam olarak kazandığımız para ile kurban kesilir mi ? Sonuçta başkasından izinsiz bir şekilde,belli başlı yollarla legal olmayan yollarla engeller geçilip kazanç sağlanıyor.Özgün kanal için bi soru işareti yok ama spam için sıkıntılı diye düşünüyorum.Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz ?

bura senin yerin değil.git konu aç orda tartış..

[MENTION=24131]husnu89[/MENTION]

Bu konular daha önce defalarca tartışıldı. Dil,din,mezhep konularına girmiyoruz. Sebebi ucu açık oluşu ve tartışmalara sebep olmasıdır. Bu tarz durumlarda lüfen konu açmayınız.

Teşekkürler

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Bize de nasip olur inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri