Hayırlı evlat. Aferin kardeşim, duydulandım. İnşallah daha çok kazanırsın, Allah yardımcınız olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10807]PiriReis[/MENTION] okula neden servisle gidiyorsun ? Bu yaşta servis kullanmak israf gibi geldi biraz k.bakma.
Yardımcı olabilecegim birşey varsa söyleTamda aynı durumdayız kardeşim aynı fikirdeyiz tek fark sen ödeme almışsın ben yeni başladıgım için daha almadım![]()
Abi açıkça söyliyim ya başka forumlarda hep eziyorlar diye ne bilim işte ondan sonra her forumda yaşımı büyük yapmaya karar vermiştim.Ezerler ne demek güzel kardeşim şu an şu konuda kaç kişi sana yardım etmek istedi farkındamısın. Burası YTPara...Burda ezmeye çalışanı ezerler...
allah daha cok versin kardesimyaziyi okuyunca bir tuhaf oluyor insan hepimiz bu yollardan gecdik galiba ayni duyqulari yasiyoruz
![]()
Amin hocam hepimizdenaynen hocam haklısın o konuda bende yeni başladım ve 3 günde bir iş aramaya çıkıyorum ALLAH yardım etsin herkeze arkadaşın halinden iyi anlarım !!!
Niyetim aglatmak degildiBeni ağlatmaya ne hakkın var be kardeşim.Allah daha çok verir inşallah
Amin hepimize hocamallah daha cok versin temiz kalbli bi cocuksun ki hemen aileni düşünmüşsün tebrikler
Amin hepimizden hepimizden kardeşimALLAH daha çok versin kardeşim gerçekten okurken duygulandım
Tamam abiSendende bu forumdaki bütün yardımsever ve yardım eden arkadaşlardanda Allah razı olsun.
Dediğim gibi öyle kafana Vds server vs gibi şeyleri takma sorun etme. Bana Yada ben olmadığım zamanda [MENTION=17974]FGA[/MENTION] ya ulaşman yeter.Ne gerekiyorsa yaparız.
Derslerime zaten çalışıyorum babam hep senden para falan istedigimiz yok diyor çok çalışıyorum derslerime evet ama herşey göründügü gibi olmuyor işte Annem işten çıkınca bunlar oldu Annem çok katkı saglıyordu bize öyle şimdi sıra bende diye düşünüyorumHelal olsun kardeşim gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun inşAllah. Her türlü sıkıntında yardımcı olurum sadece pm atman yeterlidir. Elin harama gitmesin Allah her zaman yanında olur inşAllah sen merak etme ama derslerinide aksatma. Bunlar gelip geçicidir kimse bilemez belki yarın google iflas bayrağını çeker belki yangın çıkar bir şey olur belli olmaz tabii ki ama bundan 10 yıl sonrasınıda düşün. Derslerini sakın aksatma bir yandan oyalan bir yandan da dersine bak. Allah yardımcınız olsun kardeşim, kal sağlıcakla
Saol abiHayırlı evlat. Aferin kardeşim, duydulandım. İnşallah daha çok kazanırsın, Allah yardımcınız olsun.
Amin abihelal olsun kardeşim bende aynı durumu yaşadım cok tuhaf bi duygu.yolundan şaşma allah bi kapıyı kapatır bin kapıyı açar.
Abi okul çok uzak gerçekten ya inş abi[MENTION=10807]PiriReis[/MENTION] okula neden servisle gidiyorsun ? 300 tl cok üstünde kazancaksın...
Yakın degil abiHocam okul belki yakın değildir. Okulun servisini kullanıyordur
tamam abi Allah razı olsun[MENTION=10807]PiriReis[/MENTION] hocam allah daha cok versin.Ben de her ay az da olsa 200 300 tl kazaninca seviniyorum nedenini bilmiuorum kendi kazandigim parayi cok seviyorum mutlu oluyorumSkype adresimden eklerseniz sevinirim hafta sonu konusalim.
benden de birşeyler iste...
Abi Allah razı olsnvalla yemin ediyorum yarım saat önce allaha dua ettim
" allahım içimde bi sıkıntı var uzun zamandır ağlamıyorum keşke duygulanacağım birsey olsa da ağlasam" diye dua ettim.
Sonra bu konuyu gördüm okudum ağladımduygulandım
yukarda bir sürü arkadas vds bot desteği vermiş
buna ragmen gelecek ay ytden birsey kazanamazsan bana pm at borc vereyim sana
Saol Allah razı olsn gerçektenSenin gibi genç, ahlaklı, dürüst ve en önemlisi ailesini düşünen arkadaşları forumca desteklememiz lazım. Her hangi birşeye ihtiyacın olursa pm at. Elimden birşey gelirse yardımcı olmaya çalışırım.
Allah Herkesin babasina uzun omur versin .o yasta olmana ragmenArkadaşlar benim yaşım 16 bir süredir youtubeden para kazanıyorum maddi durumumuz çok iyi degil bu aralar annemde işten çıkınca çok zor durumlarda kaldık. Ne bilim işte arkadaşlarla biryere gideyim diyorum babamda annemde zor duruma düşmesin diye duruyorum kendi kendime gitme arkadaş ne işin var zaten diyorum yani gönlüm el vermiyor geçen aydan kazandıgım 300 tl gibi bir para vardı bugün yatmış babamda çekmiş bankadan tabi. Okuldan geldigim babam elinde poşetlerle falan geldi poşetlere bıraktı bana öyle bir sarıldıki ben hayatımda babamın bana öyle sarıldıgını hatırlamıyorum.Sonra öptü güldü oglum senin parayı ablanın borcunu su ve elektrigi ödedim dedi birde okulunun servis parasını sen ödiyeceksin dediBugün öyle mutlu oldumki anlatamam heleki şu zor durumlarımızdan sonra. Annem ordan bagırıyor tabi çoçugun parasını harcama bırak o çocugun parası sen ne elliyon sen ne karışıyon zor durumda olsakta onun parası falan işte
Bende sizin paranız benim param neymiş aileyiz biz dedim. Bu ay fazla kazanamadım sanırım ödeme alamıyacam diger ay babam bunu nasıl diyecem bilmiyorum ama işte bilmiyorum
Parada istiyemiyorum bot vds falan alayım. Neyse hislerimi gerçekten sizinle paylaşmak istedim okuyan herkese teşekkürler
Serkan abidende Allah razı olsun
Bunlarıda neden yazdım gerçekten bilmiyorum duygusal biri oldum çıktım şuan
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.