Bugün Babam Öyle Bir Sarıldıki :)

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
benimde annemin hiçbir zaman kendi telefonu olmamıştı yıllardır ona bende bi sürpriz yapıp telefon aldım inanın insanları sevindirmek kadar güzel birşey yok helal olsun kardeşim sana

Bir ara bot alma durumunuz vardı sanırım.

Biraz geç gördüm konuyu fakat, ihtiyaç hala devam ediyorsa iletin lütfen ufak bir katkıda ben yapmış olayım.

Gerçi duyarlı bir forumuz 15. sayfaya kadar illaki bu konuda bir yardım teklifi gelmiştir.

Çoğumuz yaşadık bunları...Arkadaş senin yerine de misliyle sevindim..Allah gönlündekini versin

Bende ilk defa bu ay youtube işinden para kazandım ve ıhtıyaclarımı karşıladım eve ilk desteği götürmek okadar güzel olduki evdekilerin bunca yıl boşuna emek vermedik diye bakışları babanın gururlanması çok güzel şeyler bunlar.. Herkes birbirine yardımcı oldukça çok daha güzel hikayeler çıkacağına inanıyorum herkese iyi forumlar.. hayırlı kazançlar

Arkadaşlar benim yaşım 16 bir süredir youtubeden para kazanıyorum maddi durumumuz çok iyi degil bu aralar annemde işten çıkınca çok zor durumlarda kaldık. Ne bilim işte arkadaşlarla biryere gideyim diyorum babamda annemde zor duruma düşmesin diye duruyorum kendi kendime gitme arkadaş ne işin var zaten diyorum yani gönlüm el vermiyor geçen aydan kazandıgım 300 tl gibi bir para vardı bugün yatmış babamda çekmiş bankadan tabi. Okuldan geldigim babam elinde poşetlerle falan geldi poşetlere bıraktı bana öyle bir sarıldıki ben hayatımda babamın bana öyle sarıldıgını hatırlamıyorum.Sonra öptü güldü oglum senin parayı ablanın borcunu su ve elektrigi ödedim dedi birde okulunun servis parasını sen ödiyeceksin dedi :) Bugün öyle mutlu oldumki anlatamam heleki şu zor durumlarımızdan sonra. Annem ordan bagırıyor tabi çoçugun parasını harcama bırak o çocugun parası sen ne elliyon sen ne karışıyon zor durumda olsakta onun parası falan işte :) Bende sizin paranız benim param neymiş aileyiz biz dedim. Bu ay fazla kazanamadım sanırım ödeme alamıyacam diger ay babam bunu nasıl diyecem bilmiyorum ama işte bilmiyorum :( Parada istiyemiyorum bot vds falan alayım. Neyse hislerimi gerçekten sizinle paylaşmak istedim okuyan herkese teşekkürler :) Serkan abidende Allah razı olsun :) Bunlarıda neden yazdım gerçekten bilmiyorum duygusal biri oldum çıktım şuan :)
Forumda herkesten Allah binlerce kez razı olsun :) Bana teşekkür edenler var asıl ben onlara teşekkür ediyorum bana böyle insanların var olduklarını gösterdikleri için :)

Özelden illa fotografını at diyenler için buda hepinize teşekkürler :)

Bi nevi aynı durumdayız hacı tek sorun ben ödeme alamıyorum :D

Allah herkese versin ama önce ihtiyacı olana versin.. Valla eve para vermek kadar güzel bir duygu yoktur kardeşim. Helal olsun sana..

Sene 90'lı Yıllar, Annem Babam Yeni Evli Yokluk Hadsafhada Babam Yeni Memur Maaşının Yarısı Kooperatif Taksidi, Yarısı Kira ve Kişisel Harcamalar Derken, Babam Ben Eve Yiyecek Ekmek Alamadığımda Senin Kumbarandaki Paraları Aldım Ama Yediğim Ekmek Boğazımda Düğümlendi Dediydi. Çok Duygulandıydım O Zaman Küçüktük. Ama İyiki de Biriktirmişim. Şimdi Ben Çalışıyorum Babam Emekli Elimden Gelen Her Türlü Yardımı Yapıyorum Çok Şükür.

Sene 90'lı Yıllar, Annem Babam Yeni Evli Yokluk Hadsafhada Babam Yeni Memur Maaşının Yarısı Kooperatif Taksidi, Yarısı Kira ve Kişisel Harcamalar Derken, Babam Ben Eve Yiyecek Ekmek Alamadığımda Senin Kumbarandaki Paraları Aldım Ama Yediğim Ekmek Boğazımda Düğümlendi Dediydi. Çok Duygulandıydım O Zaman Küçüktük. Ama İyiki de Biriktirmişim. Şimdi Ben Çalışıyorum Babam Emekli Elimden Gelen Her Türlü Yardımı Yapıyorum Çok Şükür.

Küçükken bende 760 tl civarı para biriktirmiştim. Kurbanda herkes alıyordu hayvan babama hep sorardım baba biz niye almıyoruz diye babam para yok demedi hiç bir zaman sonra alırız oğlum derdi. Annem söylemişti paramız yetmiyor diye bütün paramı vermiştim hiçte sorgulamadım şimdide istemiyorum zaten verme gibi bi durumu yok. Allah'a şükür her zaman boğazımızdan helal lokma geçti her zamanda öyle olur inşallah az olsun öz olsun.

Boşunamı büyütüyorlar bizi elbette kazandıklarımızla ailemize yardımcı olacağız :) babam her gün soruyor bugün kaç para oldu diye :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri