Bugun Hiz Konusunda Sansli Degilim Galiba

etc_computer

Kayıtlı Üye
Arkadaslar gereksiz konu acmayi sevemem ama bugun moralim falan yerinde su dk da yapacak isde yok, forum ile alakali bu ayrintiyi yaziyim dedim youtubenin durumundan skilanlar azcik kafa dagitir :)

Bugun gun icinde yogundum bir kac mesaj yazip yada konulara bakip cikiyordum bazen yazarken gondermenden kalkmak durumunda kaliyordum, bunlardan biride su 3 saatte 1800 dolar kazanan arkadasin actigi konuydu... baslik oyle bir yaziyor ki :) olaya dirak daldim zaten butun isi unuttum :) sonra bir resimden bahsedilmis sahtedir gercektir falan filan, tabi baktim resme gercektir dedim ve pc basindan kalkmak zorunda kaldim, 1 saat kadar gecti geri geldim ben yazdigimda 2. sayfada olan konu 8 sayfa gitmis bir kac sayfa okudum yazi fonlari falan yani yavas yavas olay ilgi alanima kayiyor derken bir mesaj daha aklim almiyor etc_computer gibi biri nasil bu resme gercek dedi :) onu okur okumaz devam etmeden hemen cevab yazmaya basladim ve gonder dedim pat karsima bir yazi... ozur falan diliyor iste kusura bakmayin biz konuyu kapattik.!!! neyse dedim zaten o konunun sonu belliydi :) kilit, ama merak ediyorum o resimin sonucunu sonra yine kalktim yarim saat falan bukez kesin donus yaptim :) en son gonderilen mesajlara baktim Reklamlara kendim tiklasam ne olur simdi ben reklam veren biriyim dogal olarak damarima basilmis gibi hissettim hemen daldim iceriye benim reklam paralarimi sen mi verecen diyecektim ki pat konu kilit.!!! ya birakinda bir mesaj yaziyim da :) icimde udde kaldi :) can skintisinin etkiylede bu konuyu actim :) iyimi ettim kotumu ettim konunun sonu belirleyecek kilitmi copmu ? :)

2 konuyu da Serkan Abi kilitledi :) Sana denk gelmiş. Aslında ben kendimde konu kilitlesem rahatsız oluyorum fakat yapacak bir şey yok :)

İstediğin kadar bana pm den içinde kalanları dökebilirsin etc :D

ben birine yazdım , diğerine kendim yazmadım .
birazda şans işi bu işler hocam
:D :D :D

İstediğin kadar bana pm den içinde kalanları dökebilirsin etc :D

:D yok sonucu merak etmistim 8 sayfa okuyup tekrar senin o mesajina gelip alinti yapip ohooo birsuru is dedim direk ben burda alinti yapiyim olayin sonucunu soruyum demistim, madem konuyu burdan actin dur soyleyim :)

Ben onu okudugumda hakliyim haksizim dan ziyada gulumsedim :) yani o an sucluluk yada kirginlik hissi dogmadi ve sunlari yazdim,

eee kardes bilgisayarciyim ben grafikci degilim :) ama gozlerim gercek oldugu soyledi valla ben gozlerimin yalancisiyim hala gercek olduguna inaniyorum ben pek fonstlara falan aklim ermez o kisimlarina dikkat etmedim ama butun rakamlarin yazim sekilleri ayniydi dolat isaretlerinde bile kayma yoktu ve bukadar net olmasina ragmen yinede sahteciligine kucuk bir kapi acarak arkadasi tebrik ettim guzel montaj diye.... eee sonuc ne simdi gercekmiymis sahtemi :)

cevapla dedim... bu konu kapatilmistir dedi :)

---------- Mesaj saat 23:37:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:35:15 civarında gönderildi. ----------

ben birine yazdım , diğerine kendim yazmadım .
birazda şans işi bu işler hocam
:D :D :D

Muslera06 banamesaj yazdirmiyor ki :) bir bak bana forumdamiyim demi ama :) son mesajimi gor sonra neyi kapatiyorsan kapat

sonuçta içindekiler yine dökebiliyorsun :) ama o konularda gerçekten kapatılması gereken konulardı aksi takdirde bizim kötüyü desteklediğimizi düşünenler olacak gerçekten bu forum youtuber lar için bulunmaz bir nimet kıymeti bilinmeli saygı gösterilmeli bana kalırsa tc kimlik no veya tel onayı getirilmeli. ( konuyla alakası yokta aklıma düştü işte :))

Fatalyt ne ara banlandı en son 1,800 dolarlık konuya yorum yapmıştı :D

Arkadaslar gereksiz konu acmayi sevemem ama bugun moralim falan yerinde su dk da yapacak isde yok, forum ile alakali bu ayrintiyi yaziyim dedim youtubenin durumundan skilanlar azcik kafa dagitir :)

Bugun gun icinde yogundum bir kac mesaj yazip yada konulara bakip cikiyordum bazen yazarken gondermenden kalkmak durumunda kaliyordum, bunlardan biride su 3 saatte 1800 dolar kazanan arkadasin actigi konuydu... baslik oyle bir yaziyor ki :) olaya dirak daldim zaten butun isi unuttum :) sonra bir resimden bahsedilmis sahtedir gercektir falan filan, tabi baktim resme gercektir dedim ve pc basindan kalkmak zorunda kaldim, 1 saat kadar gecti geri geldim ben yazdigimda 2. sayfada olan konu 8 sayfa gitmis bir kac sayfa okudum yazi fonlari falan yani yavas yavas olay ilgi alanima kayiyor derken bir mesaj daha aklim almiyor etc_computer gibi biri nasil bu resme gercek dedi :) onu okur okumaz devam etmeden hemen cevab yazmaya basladim ve gonder dedim pat karsima bir yazi... ozur falan diliyor iste kusura bakmayin biz konuyu kapattik.!!! neyse dedim zaten o konunun sonu belliydi :) kilit, ama merak ediyorum o resimin sonucunu sonra yine kalktim yarim saat falan bukez kesin donus yaptim :) en son gonderilen mesajlara baktim Reklamlara kendim tiklasam ne olur simdi ben reklam veren biriyim dogal olarak damarima basilmis gibi hissettim hemen daldim iceriye benim reklam paralarimi sen mi verecen diyecektim ki pat konu kilit.!!! ya birakinda bir mesaj yaziyim da :) icimde udde kaldi :) can skintisinin etkiylede bu konuyu actim :) iyimi ettim kotumu ettim konunun sonu belirleyecek kilitmi copmu ? :)

skypeda ben yokum sen boşsun aaa :P

Re: Cevap: Bugun Hiz Konusunda Sansli Degilim Galiba

2 konuyu da Serkan Abi kilitledi :) Sana denk gelmiş. Aslında ben kendimde konu kilitlesem rahatsız oluyorum fakat yapacak bir şey yok :)

aslında o tip konularda özellikle reklamları kendileri tıklayan veya grup oluşturmaya çalışan kişilere toplu ban atılması gerek çünkü burada youtube kazançlarını google zevkten vermiyor reklam verenler ürün satsın diye yatırım yapıyorlar

en az 15 kez okudum, ama bu cumleden birsey anlamadim :) skype de ben yokum derken ? ve sen bossun aaa derken ? ikisinden valla bir anlam cikaramadim yani soyle neye istinaden boyle birsey yazdin onu cikaramadim

yahu ne zman naber desem iş diosun ya konuşurken hep bi yoğunluk var ama o an yokmuş ve bende online deıldım bu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri