Arkadaslar gereksiz konu acmayi sevemem ama bugun moralim falan yerinde su dk da yapacak isde yok, forum ile alakali bu ayrintiyi yaziyim dedim youtubenin durumundan skilanlar azcik kafa dagitir 
Bugun gun icinde yogundum bir kac mesaj yazip yada konulara bakip cikiyordum bazen yazarken gondermenden kalkmak durumunda kaliyordum, bunlardan biride su 3 saatte 1800 dolar kazanan arkadasin actigi konuydu... baslik oyle bir yaziyor ki
olaya dirak daldim zaten butun isi unuttum
sonra bir resimden bahsedilmis sahtedir gercektir falan filan, tabi baktim resme gercektir dedim ve pc basindan kalkmak zorunda kaldim, 1 saat kadar gecti geri geldim ben yazdigimda 2. sayfada olan konu 8 sayfa gitmis bir kac sayfa okudum yazi fonlari falan yani yavas yavas olay ilgi alanima kayiyor derken bir mesaj daha aklim almiyor etc_computer gibi biri nasil bu resme gercek dedi
onu okur okumaz devam etmeden hemen cevab yazmaya basladim ve gonder dedim pat karsima bir yazi... ozur falan diliyor iste kusura bakmayin biz konuyu kapattik.!!! neyse dedim zaten o konunun sonu belliydi
kilit, ama merak ediyorum o resimin sonucunu sonra yine kalktim yarim saat falan bukez kesin donus yaptim
en son gonderilen mesajlara baktim Reklamlara kendim tiklasam ne olur simdi ben reklam veren biriyim dogal olarak damarima basilmis gibi hissettim hemen daldim iceriye benim reklam paralarimi sen mi verecen diyecektim ki pat konu kilit.!!! ya birakinda bir mesaj yaziyim da
icimde udde kaldi
can skintisinin etkiylede bu konuyu actim
iyimi ettim kotumu ettim konunun sonu belirleyecek kilitmi copmu ? 
Bugun gun icinde yogundum bir kac mesaj yazip yada konulara bakip cikiyordum bazen yazarken gondermenden kalkmak durumunda kaliyordum, bunlardan biride su 3 saatte 1800 dolar kazanan arkadasin actigi konuydu... baslik oyle bir yaziyor ki