X
xlygan
Guest
Benim de tümü gitti işin kötüsü ortalama 5 günde bir bu kıyımlardan nasibimi alıyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir şey sorucam tek tek kanallarınıza girip mi baktınız yoksa anlaşılıyor mu para kazanmasının kapatıldığı? 30+ Kanalım var girmek istemiyorum hepsine ve sizin kaç kanalınız var?
yöntem arayışına girmeyen çok büyük kıyımlar yaşayacak. youtube kendi flag botunu devreye soktu yılbaşından sonra.
ne botu hocam youtube un flag botuna ihtiyacı mı var yt spamı istese ertesi gün bitirir senden benden akıllılar merak etme kaldı ki bu kanalların kapattıran içimizden birileri bu kesin biz spamdan kazanıyosak google spamdan bizim sayemizde x2 x3 kazanıyo
sana bir ay önce kanallarım kapandığım da sisteme bir bot girdi ona göre önlem al ben taktik değiştiriyorum dediğim de ne olacak ya bas geç kalan sağlar bizimdir demiştin. bende karşında çayımı yudumlarken sinsi bir nuri alço gülüşü atarak görüşeceğiz demiştim.o kanaları giden arkadaşın da muhtemelen apo. bas geç sonra kıyım mı var. daha çok kıyım yaşayacaksın bu daha iyi günlerin. bende tek bir kanal kapanması yok
bir ay önce söylediğimi yapıp teknik taktik yöntem oluşturacaksın kendine
Haci hemen hemen hepsi yeni açtıklarımdı boş yani sorun yokniye kapandıklarını buldum ya bottan yada cep telefonundan açmaktan sanırım.
spamı bitirmek istemiyorlar kaliteli spam istiyorlar. bu kadar hızlı birilerinin kapatacağını sanmıyorum. seri halde gitmesinin sebebi sistemsel bir yazılım olduğunu düşünüyorum. benimde kanallarım seri halde geçtiğimiz ay gitmişti sonra yöntem değiştirdim üstelik kanallara koyduğum video sayısını artırdım ses seda çıkmıyor.
Adsensemi?sanırım evet
bütün kanallarımın para kazanmaları devre dışı
.................
Adsensemi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.