Bugün Kıyımmı Oldu !!!

• Kullanıcı hidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de tümü gitti işin kötüsü ortalama 5 günde bir bu kıyımlardan nasibimi alıyorum :rolleyes:

bir şey sorucam tek tek kanallarınıza girip mi baktınız yoksa anlaşılıyor mu para kazanmasının kapatıldığı? 30+ Kanalım var girmek istemiyorum hepsine ve sizin kaç kanalınız var?

yönlendirme mailime geldi para kazanma devre dışı bırakıldı diye şuan 15 kanal gitti

1 kanal flagtan kapanmış ardından 7 kanal daha götürmüş. bu flagcıların ana avrat kalmadı küfür etmekten

Arkadaşlar flag kıyımı var ortada günlerdir youtube un bişey yaptığı yok. flag botlarıyla sürekli flag basılıyor belirli kelimelere ve kategorilere. Özellikle deniyorum seçerek yüklüyorum flagcı arkadaşların kanallarını tespit etmek için hemen flaglanıyor kanalım, piyasa da bir takım kanallara bir şey olmuyor sürekli diğer kanallar flaglanıyor.
Çok şükür flagdan kapananların yüzde 70 civarını açtırabildim tekrardan itirazla.
Benim kıymetli zamanımı ve emeğim heba ettikleri için Allah a havale ediyorum onları, buradan ev geçindiren okul okuyan bir çok insanın ahını alıyorlar. Allah ıslah etsin.

EDİT: Ha bir de sahte telifciler var , arkadaş kanalın kabak gibi ortada spam kanal sen tutup her yükleme de telif atıyorsun ben senin kanalını biliyorum ve telifi atanın sen olduğuna da eminim, istesem uçururum kanalını siz biliyorsunuz da biz bilmiyor muyuz kanal kapattırma yollarını ama yapmıyoruz, e be adam sen ne istiyorsun bizim kanallarımızdan. Pastadan payını al, bırak başkaları da alsın.

Son düzenleme:
bu kanalları kapanan arkadaşlar herhangi bir program kullandı veya kullanıyor mu yt ile ilgili her türlü program olablir

yöntem arayışına girmeyen çok büyük kıyımlar yaşayacak. youtube kendi flag botunu devreye soktu yılbaşından sonra.

yöntem arayışına girmeyen çok büyük kıyımlar yaşayacak. youtube kendi flag botunu devreye soktu yılbaşından sonra.

ne botu hocam youtube un flag botuna ihtiyacı mı var yt spamı istese ertesi gün bitirir senden benden akıllılar merak etme kaldı ki bu kanalların kapattıran içimizden birileri bu kesin biz spamdan kazanıyosak google spamdan bizim sayemizde x2 x3 kazanıyo

youtube'un flag botu ne alaka abi? adamlar kendileriyle mi çelişecek saçmalamayın lütfen. Adamlar kendi sistemini suistimal mi edecek?

spamı bitirmek istemiyorlar kaliteli spam istiyorlar. bu kadar hızlı birilerinin kapatacağını sanmıyorum. seri halde gitmesinin sebebi sistemsel bir yazılım olduğunu düşünüyorum. benimde kanallarım seri halde geçtiğimiz ay gitmişti sonra yöntem değiştirdim üstelik kanallara koyduğum video sayısını artırdım ses seda çıkmıyor.

ne botu hocam youtube un flag botuna ihtiyacı mı var yt spamı istese ertesi gün bitirir senden benden akıllılar merak etme kaldı ki bu kanalların kapattıran içimizden birileri bu kesin biz spamdan kazanıyosak google spamdan bizim sayemizde x2 x3 kazanıyo

sana bir ay önce kanallarım kapandığım da sisteme bir bot girdi ona göre önlem al ben taktik değiştiriyorum dediğim de ne olacak ya bas geç kalan sağlar bizimdir demiştin. bende karşında çayımı yudumlarken sinsi bir nuri alço gülüşü atarak görüşeceğiz demiştim. :D o kanaları giden arkadaşın da muhtemelen apo. bas geç sonra kıyım mı var. daha çok kıyım yaşayacaksın bu daha iyi günlerin. bende tek bir kanal kapanması yok :) bir ay önce söylediğimi yapıp teknik taktik yöntem oluşturacaksın kendine

Haci hemen hemen hepsi yeni açtıklarımdı boş yani sorun yok :) niye kapandıklarını buldum ya bottan yada cep telefonundan açmaktan sanırım.

spamı bitirmek istemiyorlar kaliteli spam istiyorlar. bu kadar hızlı birilerinin kapatacağını sanmıyorum. seri halde gitmesinin sebebi sistemsel bir yazılım olduğunu düşünüyorum. benimde kanallarım seri halde geçtiğimiz ay gitmişti sonra yöntem değiştirdim üstelik kanallara koyduğum video sayısını artırdım ses seda çıkmıyor.

Max 2 video atıyorum attığım videolar yt de yok render yapıp atıyorum sonra bakıyorum 1 videoya topluluk gelmiş ve aynı dk kanalda kapanmış yt mi yapıyo başkası mı yapıyo kim yapıyo bilmiyom ama kim yapıyosa kamyon çarpsın o kadar uğraşıyoz 1 kanala 1 k video atanlar duruyo olan yine bize oluyo.

bugünü bilmemde. bu hafta 40 a yakın kanal gitti. hepsinde 1 video vardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri