Bundan sonra ne yapıcaksınız YOUTUBE gidişatı kotu

Hergün kü klasik konulardan birisi, abi adamlar tek kanala 1 k video basıyor sonra gelip burda spam bitti diye konu açıyorlar. Yanlış anlaşılmasın konu açan arkadaşı vurgulamıyorum. Madem ki spam bitti diye konu açıyorsun adam gibi tek kanala 50 den fazla basma şahsen ben hiç etkilenmedim tüm kanallarım sapa sağlam arada 1-2 giden oluyor ama onlarda normal.

YouTubenin bittiği yok arkadaşlar kapanan kanallarınızda büyük ihtimalle kaç k video vardır saymakla bitmez.

Neyse YouTube bitti diyende forumu bırakabilir. İyi günler.

Hergün kü klasik konulardan birisi, abi adamlar tek kanala 1 k video basıyor sonra gelip burda spam bitti diye konu açıyorlar. Yanlış anlaşılmasın konu açan arkadaşı vurgulamıyorum. Madem ki spam bitti diye konu açıyorsun adam gibi tek kanala 50 den fazla basma şahsen ben hiç etkilenmedim tüm kanallarım sapa sağlam arada 1-2 giden oluyor ama onlarda normal.

YouTubenin bittiği yok arkadaşlar kapanan kanallarınızda büyük ihtimalle kaç k video vardır saymakla bitmez.

nasıl bitmedi kardeş paramızı nerden alacağız adsense desen adsense yok bağlayacak partner yok.

nasıl bitmedi kardeş paramızı nerden alacağız adsense desen adsense yok bağlayacak partner yok.

Benim hala quizde kanallarım var :) Adsenseyi bilmem fakat partnerler devam ediyor. Ve o kadar hala kanal alan var bunlar ne için alıyor saklamak içinmi :D

Son düzenleme:
Şirketlerden birinin başına geçerim herhalde

youtubeyi bilmem de forum bitmiş . Herkes bir laf sokma , sataşma derdinde. Birde elle tutulur laf olsa yazdıkları , neden böyle bir şey yazmış anlamda veremiyorsun.Para insanı çok değiştiriyor.

Web işlerine giricem de o iş hemen olacak iş değil yoğun emek ve sermaye gerekli bakalım görücez. Şu banlamaları ödemelerden sonra yapsaydılar yatırım yapardık ne güzel.

Edit:Bu arada YT'yi bırakmam onu yazmayı unutmuşum.Caydırmaya çalışıyorlar pes etmeyin.Ek olarak web işlerine de başlıyacam yavaştan.

Son düzenleme:
cok farklı sektör düsünüyorum bende youtube sadece bel baglamayarak ne dizi nede film işi hemde türk olmıcak sayılı siteler var girecegim sektörde farklı bir dil düzenli konu girecegim

Ben kanal yapmaya devam ediyorum bütün partnerleri tek tek deniyorum büyüklü küçüklü bağlayıp tepkiyi ölçüyorum yakında bir partner bulunur. Aynı şekilde adsense'de devam açıkcası pek birşey kaybedilmedi benim açımdan içerik zenginliği arttı daha fazla gelir söz konusu olabilir.

Yukaridaki arkadasa katiliyorum, bu banlanmalar vsden sonra icerik zenginligi bence de artti evet bu bir kriz donemi biz de firsat kollamaliyiz zamani geldiginde krizi degerlendirip daha iyi yerlere gelebiliriz fakat simdi 1 sure beklememiz gerekiyor sanirsam.

coluk cocuk abi kardeş herkez gördükü yt ye guvenip birşey yapılmaz kendinize her zaman bir arka gelir kapısı bırakın youtube dan ne gelirse gelsin gözüyle bakın bukadar bel bağlamayin nezaman ne olacaği belli olmaz bu ve bu tarz sektorlerde... ben adsensemi ayakta tutarım diyen varsa bu dediğime aldırmasın devam etsin hiç bozmasin istifini yok ben tutamadım diyosanda hergünü adsenin banlancakmiş gibi yaşayacaksin ki saglam adımlar atasin youtube dışında gelir kaynaği arayanlarda PPC,PPI,PPV,torrent,affilate programlari ,makale yazım alım satımı bunlara bakabilir
adam gibi çalışana heryerde ekmek var arkadaşlar bunu da unutmayalım

Benim hala quizde kanallarım var :) Adsenseyi bilmem fakat partnerler devam ediyor. Ve o kadar hala kanal alan var bunlar ne için alıyor saklamak içinmi :D

Peki Quiz'deki kanallar kapanınca ne yapacaksın arkadaşım Quiz yeni kanal almıyor bildiğin üzere hala spam kanal alan partnerler var demişsin benim 500 kanalım boşu boşuna bekliyormuş o zaman partnerin ismini de rica edebilir miyim sorun olmazsa geçen Quiz'den atılan kanalları sokmuştum Music Nation hepsini atmış 100'e yakın kanal.Kısacası Adsense de bu şekilde devam ederse üzgünüm kendimize başka kazanç yolları bulmamızın vakti geliyor.

ee biz haftada 3-5 video atıyorduk bizim telif topluluk zart zurt yememiş kannallar neden kapandı adsense neden kapandı? hiç istemem ama umarım yarın birgün adsensem kapandı quiz attı felan diye yazmazsın inşallah

Biz [MENTION=13872]Psi[/MENTION] ile özgün bir projeye başlamak istiyoruz. :D

Peki Quiz'deki kanallar kapanınca ne yapacaksın arkadaşım Quiz yeni kanal almıyor bildiğin üzere hala spam kanal alan partnerler var demişsin benim 500 kanalım boşu boşuna bekliyormuş o zaman partnerin ismini de rica edebilir miyim sorun olmazsa geçen Quiz'den atılan kanalları sokmuştum Music Nation hepsini atmış 100'e yakın kanal.Kısacası Adsense de bu şekilde devam ederse üzgünüm kendimize başka kazanç yolları bulmamızın vakti geliyor.

Merak etmeyin bu saatten sonra bu forumda kimse kimseye partner ismi vermez daha yani verilince 1 haftaya kalmaz sömürüyorlar.

benım 3 ay oncekı halımsın,

:) Olabilir ama hala spam yapan bir çok kişi var :)

ee biz haftada 3-5 video atıyorduk bizim telif topluluk zart zurt yememiş kannallar neden kapandı adsense neden kapandı? hiç istemem ama umarım yarın birgün adsensem kapandı quiz attı felan diye yazmazsın inşallah

Bizmi sana dedik gidin en yaygın kategoriyi çalışın diye bir sürü boş kategori vardı gidip onları çalışsaydın ?

Ben kanal yapmaya devam ediyorum bütün partnerleri tek tek deniyorum büyüklü küçüklü bağlayıp tepkiyi ölçüyorum yakında bir partner bulunur. Aynı şekilde adsense'de devam açıkcası pek birşey kaybedilmedi benim açımdan içerik zenginliği arttı daha fazla gelir söz konusu olabilir.
devam et sonu mutlu bir son olacak ;)

Merak etmeyin bu saatten sonra bu forumda kimse kimseye partner ismi vermez daha yani verilince 1 haftaya kalmaz sömürüyorlar.

:) Olabilir ama hala spam yapan bir çok kişi var :)

Bizmi sana dedik gidin en yaygın kategoriyi çalışın diye bir sürü boş kategori vardı gidip onları çalışsaydın ?

Partnerinle iyi çalışmalar ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri