Burak Oyunda'nın son attığı video

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

KacaK

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar böyle bir video atmış. Kendisimi atmış hesabi hacklenip kendisi atmış gibi mi yapilmis anlamadim.
Bu aralar duyduğuma göre ay yildiz hacker grubu bazi hesaplari kontrol felan ediyormus hackleyip. Hack olayi bu kadar basit mi? Sen bir dosya vs indirmeden seni bu kadar kolay hackleyebilirler mi ?

Pc kendi kendine açılmış dosya inmiş garip geldi ama adamin prim yapmaya ihtiyaci yok parayı götürüyor sonucta. Prim olduguna inanmadığım için paylasiyorum. Ayrica Burak Oyundayi sevmem ve izlemem videolarını.

https://youtu.be/BMi1pADGIdA

videoyu demin izlediğimde bomboştu şimdi bakıyorum 16.10.2016 filan yazıyor, troll sanırım

açıklama kısmında öylesine attığını yazmış

Son düzenleme:
1NO7A5.jpg

rEzybP.jpg

Wb3odP.jpg

PQJGb8.jpg

VİDEO İLE İLGİLİ ŞİFRE ÇÖZÜMÜM
Resim 1 : Zaman Bildirgesi
Resim 2 : Google Maps Koordinat Bilgileri
Resim 3 : Koordinat Bilgilerinde Çıkan Yer
Resim 4 : Burak Bizi Kekliyor. Viral Reklam Bu Video

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION]

Son düzenleme:
Güzel prim :) Enes batur gündemde şu aralar alttan kalmamak adına yapılan bir şey

o değilde adamın 2.2m abonesi var 45k izlenmiş diğer videolarınada baktım nasıl 2m abonesi var bunun 2 milyonu falan öldümü abonelerin

Benimde bu gece 01.01 de bilgisayar kendi kendine açıldı. Hem render alıyor hem kanala yüklüyor. Küçük resimlere kadar yaptı. Hayret verici bir şekilde izledim. Anladığım kadarı ile bu kanallarda bir takım şifreler var. Paylaşayımda beraber çözelim.

primmi viral reklammı neyse ne ama gecenin 1 inde pc kendi kendine açılcak ve oturup olanları izlicek adam :D he canım ya altına sıçmamak için fişi çekersin amk :D

millet nerden prim yapıcağını şaşırmış

şimdi yüzlerce ergen o telefon mağazsına gidecek içlerinden 10 kişi birşeyler alsa mağaza kar edecek :) bende iyi kurgulanmış reklam :)

Konuyu kapayın ya bi halt olacağı yok, varsa yoksa prim.
Tiksiniyorum hepsinden :D

Burak Oyunda2 dakika önce
---Arkadaşlar bu GİZEMLİ BİR OYUN VİDEOSUDUR. Kanalımızın adı Burak OYUNDA. Yeni oyun serimizin ilk videosunda amaç şifreleri çözmek.-
Yanıtla 39

burağın instagram hesabı falan yok olmuş birşeyler dönüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri