Buraya patlayın

az ve öz çalışıyorum zaten ben , gidipte başkaları gibi çöplüğe çevirenlerden olmadım şu güne kadar yt hayatım boyunca aylık 1 2 k alacğaıma hiç almam daha iyi
Nettin kardeşim böyle 1-2k yı yerden yere vurdun,o para için günde kaç saat çalışıyor insanlar..Allah daha çok versin de bugünleri de aramayalım sonra.

hocam alamıyorsunuz sonuçta çalışma şekliniz mesele değil ki parayı alıp alamamak mesele 22k dolar gördüğüm en yüksek rakam dediğim gibi şu ağustodan önce ama o paranın yarısını alamıyorum şuan ama gene de şükür deyip geçiyorum daha iyi bir iş yok çünkü şuan yapacak 2k 3k 4k değil 100 tl bile olsa alırım ben çalışma şekliniz doğru olabilir ama dediğim gibi parayı alıp alamamak mesele eylül ayında 12k yaptım bir adsense de ban yedi ondan sonra yapmadım bir daha belli bir para üstünü adsensede partnere yöneldim. yüksek mebla alabilen varsa da adsenseden ben bilmiyorum almayı 3-5k neyse kesin risksiz alabileceğimi alıp işime bakıyorum. 2 k yı götürür cami yapımına veririm ihtiyacım dahi olmasa götürür camiye bağışlarım yetimler yurduna gider hediye dağıtırım çocuklara her hafta sonu neden google'a bırakayım alla alla ihtiyaç sahibi aileler vardır illa ki çevrede ciddi anlamda götürür onlara veririm ihtiyacım yoksa da google'a 1 tl mi bile bırakmam isteyerek.
alamıyorum değil hocam geçen ay 30 bin tl den 7 bin tl aldım zaten, 7 bin tl benim için harika para, alttaki arkadaşa yazdığımın aynısı :D Allahtan özgüne başladıkta emeğimizin karşılığını sorunsuz alıyoruz
Nettin kardeşim böyle 1-2k yı yerden yere vurdun,o para için günde kaç saat çalışıyor insanlar..Allah daha çok versin de bugünleri de aramayalım sonra.

yerden yere vurma dğeil olay, ben gidip sırtımda taş taşısam 1k alsam ağzımı açmam ama ben geleyim 4 5 yıldır günlük 4 5 saat uykuyla kalayım kanal yapayım onu edeyim bunu edeyim 2 k paramı alayım :D yok artık , gider asgari ücretle çalışırım keyfime bakayım hayatım düzene girer , burda ha bu ay ban yedik ha diğer ban yedik stresiyle mi yaşayalım ynai. yok hocam siz 1 2k alın Allah 20k da nasip etsin inşallah

kesinleşme konusunda özgün çalışanlar arkadaşlarında adsenseleri kesinleşmedi galiba

az ve öz çalışıyorum zaten ben , gidipte başkaları gibi çöplüğe çevirenlerden olmadım şu güne kadar yt hayatım boyunca aylık 1 2 k alacğaıma hiç almam daha iyi

Asgari ücretin 1300 tl olduğu, insanların 1000 tl için günde 15 saat çalıştığı bir ülkede 1-2k para o kadar da küçümsenecek bir para değil hocam.

Asgari ücretin 1300 tl olduğu, insanların 1000 tl için günde 15 saat çalıştığı bir ülkede 1-2k para o kadar da küçümsenecek bir para değil hocam.

babam 2 ayda 1 maaş alıyor(1300tl) hocam neyin ne olduğunu çok iyi bliorum sen canını sıkma... son mesajımıda oku ne dediğimi ordan anlarsınız umarım

tebrikler iyi şov yaptın, egonu tatmin etmişindir sanırım
yt hayatım boyunca aylık 1 2k alacağıma hiç almasam daha iyi demek, ben aylık 1 2k alanlardan daha zekiyim, aylık 1 2k yı anca ezikler alır gibi gibi aylık 1 2k alanları bu sözünüzle küçük mü görmeye çalışıyorsunuz???

Beyler başka ülkelerdede mi durum aynı yabancı forumlara bakıp biri söylesin

babam 2 ayda 1 maaş alıyor(1300tl) hocam neyin ne olduğunu çok iyi bliorum sen canını sıkma... son mesajımıda oku ne dediğimi ordan anlarsınız umarım

Bilmiyorsun demiyorum kardesim ama insan paranın kıymetini bilmedikçe elindekini de kaybediyor o yüzden içinde bulunduğun duruma göre değil de daha geniş açıdan bakmakta fayda vardır.

Bu gidişle o 1-2k dan da olacaksın göz var nazar ederler :D
Eskiden benden seni gibi düşünüyordum ama gel gelelim 1k ya muhtaç olduk... Büyük konuşma benden sana kardeş tavsiyesi :)

Bu gidişle o 1-2k dan da olacaksın göz var nazar ederler :D
Eskiden benden seni gibi düşünüyordum ama gel gelelim 1k ya muhtaç olduk... Büyük konuşma benden sana kardeş tavsiyesi :)

son hocam bu ay :D alamazsak kısmet ddeğilmiş, gözü olanın gözü çıksın dibinden :D özgünde yardırıyoz hocam

alamıyorum değil hocam geçen ay 30 bin tl den 7 bin tl aldım zaten, 7 bin tl benim için harika para, alttaki arkadaşa yazdığımın aynısı :D Allahtan özgüne başladıkta emeğimizin karşılığını sorunsuz alıyoruz

yerden yere vurma dğeil olay, ben gidip sırtımda taş taşısam 1k alsam ağzımı açmam ama ben geleyim 4 5 yıldır günlük 4 5 saat uykuyla kalayım kanal yapayım onu edeyim bunu edeyim 2 k paramı alayım :D yok artık , gider asgari ücretle çalışırım keyfime bakayım hayatım düzene girer , burda ha bu ay ban yedik ha diğer ban yedik stresiyle mi yaşayalım ynai. yok hocam siz 1 2k alın Allah 20k da nasip etsin inşallah

aylık 2k alabilsem direkt kpss çalışmayı bırakırım ben :D

Her ne kadar kinaye olsun diye yazmış olsan da Allah'ın nasip ettikleri için ne kadar şükretsem azdır,meselenin 20k almakla alakası olmadığını umarım birgün anlarsın..selametle.

Ozaman arkadaşlar herkes kazandığı paraya göre kendisinden az kazananları küçümsesin
Bu nebiçim düşüncedir cidden anlayamıyorum [MENTION=8951]Dean[/MENTION] bana nispet edercesine yazdığın için tekrar yazmak durumunda kaldım

Ozaman güzel kardeşim sen aylık 1 2k alanları küçük görüyorsan,
Sen ozaman Bill Gates, Warren Buffet gibi dünyanın milyarderlerine göre iş hayatlarında aylık 50 100k alacaklarına hiç almasınlar daha iyi
Bil Gates saniyede 128 dolar kazanıyordu, forumda konusu açılmıştı sen ozaman onun yanında bir hiçsin bir sineksin,
Her iyi kazanan kendisinden az kazananı küçük görsün ozaman

Beyler başka ülkelerdede mi durum aynı yabancı forumlara bakıp biri söylesin

hocam adamlar bu ay adsense konusunu bile açmamış açmaya yeltenmemiş demekki onlarda da bi hareketlilik yok, geçen aylarda fln hep yazıyolardı çünkü aktif o konuda forum

Patlayalım ;

İnsanlar okumasını bilmeden nasıl yazıyor ben de bunu anlamıyorum.

Malum konu index aldı gece gece insanlar heyecan yapacak boş yere , konuyu aşağı almak ve patlamak için yazdım... Hepinize iyi forumlar bol kazançlar.

hiç kmseye boş muhabbet yapmaya gerek yok
kazanabilene helal olsun az yada çok ...
şu zamanda şu ortamda bende gece gündüz çalışsam 1k ya gelse bırakırım bu işi en azından düzenli hayatım olur sigortam olur.
500 liraya 1k ya yapılırsa bu iş gerek yok
+18 için konuştum

Emek veren emeğinin karşılığını alır.Kendiniz birşeyler yapip özgün olmanız temennileriyle...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri