Bursadaki Cinayet kamerada !!!! +18

yorumlarda vuran adamın oğlunuda o yerde yatan vurmuş diyorlar . birde o açısı var işin.

Bir tek ben mi benzettim?
3aBP0j.jpg

Demek bu tiplerin kanı bozuk oluyor. Allah rahmet eylesin..

kimin kanı bozuk ölen kişinin facebook profili https://www.facebook.com/tacettin.basoral.7
nerdeyse her fotoğrafında silahlı fotoğrafı var.
sen adama işini vericeksin adam işini yapmıcak paranın üstüne konucak üstüne üstün silahla oğlunu vurucak sen ne yaparsın peki ?
kurtlar vadisini yaşıyormuş gerçek hayatta fazlada uzun sürmemiş zaten.

Fabrika binasının gecikmesi yüzünden başlayan tartışmada silahlar çekildi. Müteahhitle birlikte gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest’i göğsünden; Serbest de Başoral’ı bacağından vurdu.

Bu sırada Tacettin Başoral’ın arkadaşları bacağını kemerle bağlamak isterken, oğlunun tabancasını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral’ın yanına gelerek başına ateş etti.

Liveleak sitesinde bile +18 olarak vermişler haberi, bizim sitelere daha ne denir bilemedim şimdi :S

Oğlu da ölmüş sanırım adamın, durum içler acısı. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu duruma düşürmesin.

aile ilgilenmiyor çocuk sokakta ki serserilere özenip onların yaptıklarını huy olarak ediniyor. ama aile doğru yolu gösterim haftada 2 kere ogulları ile doğru yapılacak şeyleri hobi olarak yapsalar bunlar olmaz aslında. ben fransaya geldikten sonra bizim gençlerin ne kadar boş işe yaramaz ezik olduğunu 5 kat misli yaşadım

aynen oyle nekadarda gostersen turk aklı ınatcıdır dısardakı oyle ise oda oyledır asla dogruyu gormeden kabuletmez senın adına sevındım bunu genc yasda anlamana 30 larında olupda anlayamayanlarda var :p

---------- Spam Engelliyici 17:11 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

kimin kanı bozuk ölen kişinin facebook profili https://www.facebook.com/tacettin.basoral.7
sen adama işini vericeksin adam işini yapmıcak paranın üstüne konucak üstüne üstün silahla oğlunu vurucak sen ne yaparsın peki ?

Fabrika binasının gecikmesi yüzünden başlayan tartışmada silahlar çekildi. Müteahhitle birlikte gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest’i göğsünden; Serbest de Başoral’ı bacağından vurdu.

Bu sırada Tacettin Başoral’ın arkadaşları bacağını kemerle bağlamak isterken, oğlunun tabancasını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral’ın yanına gelerek başına ateş etti.

bak işde bundan bahsediyordum adam sakaryalı cıktı yanı yok boyle bır medenıyet benım sehrımde gencler ulkucu ınanısın altında kabadayı oalrak yetısıyor :mad:

Müteahhitin ismi Enginmiş. Bu Tacettin Başoral Engin'in buluşmaya yanında getirdiği kişi. Bir iki sayfa geride de yazdım zaten. Su testisi su yolunda kırılmış. Her iki taraf da olay yerine silahlarla gidiyor.

böyle insanlara diyebilecek çok fazla birşey yok. Bu nasıl bir kafa yapısı bu nasıl bi insanlık. Borç para için alacak verecek için bu yapılır mı

kimse kusura bakmayın bu kabadayı eşkiyalara üzülecek halim yok ellerinde silahla herşeyi hallediceklerini sanıyorlar beter olsunlar
böyle böyle tek tek eksilseler keşke....

Haberi iyi okuyun: Yerdeki kafasından vurulan kişi müteahhit, vuran adam ise mobilyacı.
Yerdeki ölen adam (müteahhit), uzun zamandır bunlara parasını vermeyip üstüne üstlük (vuran adamın oğluyla ) kavga edip silahlı çatışmaya kadar gidiyor konu ve para vermediği gibide adamın oğlunu silahla yaralıyor.

( Sonuç: vuran adam para alamayıp, hemde oğlunu silahla yaraladığını görünce, cinnet geçirip oğlunun silahını elinden alıyor ........ ) Kim haklı olursa olsun yinede üzücü şeyler Allah kimsenin başına vermesin..

Zor bir durum biri oğlumu haksız yere vursa ve elimde silah olsa.. Allah ım böyle bir duruma kimseyi düşürmez inşallah ...

Sonuç mütahit öldü, oğlu öldü, kendi hapse girdi uğruna savaşılan para? kimin umrunda... keşke sondan başa doğru düşünebilsek...

Yıl olmuş 2015
Hala eline silah alıp delikanlı olduğunu zanneden kendine mafya diyen "REİS" tabirli adamlar gibi olmak için belinde silah taşıyan insan canının ne olduğunu bilmeyen insanlar yaşıyor.
Ölen kişiye de vuran kişiye de facebook üzerinden baktım silahla poz veren silahı adamlık zanneden kendini dava adamı zanneden zavallılar ikiside farklı davaların adamı ama :)
Acımadım bile arkadaşlar çünkü böyle adamlar ölmeseler ilerde ya tecavüz ediyolar birilerine ya alkollü araba kullanıyolar ya bellerindeki silahlara güvenerek mazlum öldürüyolar.
Ne vurana ne de vurulana acımadım.
İyi forumlar

İkisinide araştırdım, ikiside aynı mafya ayaklarında gereksiz insan ama vuran daha pislik bir insan, hain köpeği teki. dilerim hapisde onu karı yaparlar.

Tacettin Başoral bu:

11403383_504942746338422_2494034651099010349_n.jpg

https://www.facebook.com/tacettin.basoral.7

İki resminden biri silahlı. Pompalılar, tabancalar... Mafya özentisi, Kurtlar Vadisi ürünü.

Bir cafede çay bahçesinde bile silahını masaya koymuş insanları tedirgin ediyor. Silahla hava yapmanın peşinde. Kimbilir bugüne kadar kimlerin canını yaktı kimlerin ahını aldı ki bugün de ölmese birini öldürmüş olarak hayatına devam edecek, kimbilir bir zaman sonra aynı hareketlere devam edecekti.

Diğer taraf da belki benzer kişiler. Herhangi bir tarafı savunduğum yok. Dediğim gibi aynı yolun yolcusu hepsi de. Para için silahlanıp buluşmuşlar... Ölünün arkasından da konuşulmaz derler ama ben iki kelâm edeyim dedim. Nefret ediyorum çünkü böyle tiplerden.

yanlız adamı öldüren taraf kürt sanırım kürtçe küfürler dolaşıyor videoda

Burada da olayın başlangıcı var bu nedir ya, ölen kişi dışarıdan koşarak gelerek sıkmaya başlıyor. Diğer tarafta ne olduğu pek belli değil ama ölen kişi silahı ilk çeken kişi gibi görünüyor?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri