Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Hanginiz kendi prodüksiyonunzu yüklüyorsunuzda para alıyorsunuz ?

Hanginiz kendi prodüksiyonunzu yüklüyorsunuzda para alıyorsunuz ?

vvalla bende konudan bisey anlamadım. konu acıldıgında cizgi film, film, dizi basanlar var. oneren var.
baska yorumda diziden kazanan var. videolarını satanlar var.

spamdan para kazanamazsın diyen var, telifli icerikten para kazanamazsın diyen var.

dm calısanlar dizi film filan mı cekiyor ? yoksa millet bizi kafayamı alıyor ? :D

1 ipden 120dklık sınırı 1 kanal için aştığımızda 2.kanala yüklemez istediğimizde yükleme yapılmıyor sınır var diyor bunu nasıl aşıyorsunuz ?

videolar yükleniyor ama yayınlanmıyor. video üzerinde henüz yayınlanmadı yazıyor. kanal isminin yanında da inactive yazıyor. neden böyle oldu?

[MENTION=18948]şıvanştayger[/MENTION] mail dogrulamasi yaptinizmi

Arkadaşlar bulduğunuz benzersiz içerikleri çalışın. O çalışılmaz bu çalışılmaz diye bir durum söz konusu değil. Zaten telif varsa geliyor veya video daily tarafından yayından kaldırılıyor. Ona göre içeriklerinizi ayıklarsınız.

Biz daha dailymotiona tam olarak giremeden 301ciler istilaya başlamışlar bile. Her açtığım video yt301 olayı. Yuh artık ya yedi bitirdiler interneti

Payoneer kullanacak olanlar başvuruyu DM üzerinden yapsın,ilk ödemeyi aldığınızda 25 dolar bonus veriliyor ayrıca yıllık kart ücreti alınmıyor yani 55 dolar karınız olur

Payoneer kullanacak olanlar başvuruyu DM üzerinden yapsın,ilk ödemeyi aldığınızda 25 dolar bonus veriliyor ayrıca yıllık kart ücreti alınmıyor yani 50 dolar karınız olur

paypal nıye cıkardın kanka sen pratık banka cekıyorduk ne guzel

paypal nıye cıkardın kanka sen pratık banka cekıyorduk ne guzel

Paypal kullanıyorum usta ama geçen gün uyarı geldi DM den elen ödemeleri açıklayın diye o yüzden tedbirli olmakta fayda var bazı kanalları payoneer a geçiricem,sistem aşağı yukarı aynı zaten paypala göre avantajlı bile

Paypal kullanıyorum usta ama geçen gün uyarı geldi DM den elen ödemeleri açıklayın diye o yüzden tedbirli olmakta fayda var bazı kanalları payoneer a geçiricem,sistem aşağı yukarı aynı zaten paypala göre avantajlı bile
Hocam ödeme bilgilerinde payooner ı seçiyorum sonraki diyorum sayfa olduğu gibi kalıyor. Nasıl eklicez payooner ı?

Hocam ödeme bilgilerinde payooner ı seçiyorum sonraki diyorum sayfa olduğu gibi kalıyor. Nasıl eklicez payooner ı?

Payoneer sayfasına yönlendirmesi lazım,IP-Trayıcıyla ilgili sorun olabilir,

DM bazı IP lerde işlem yapmıyor ne kazancı gösteriyor ne ödeme yöntemi ekletiyor

Payoneer sayfasına yönlendirmesi lazım,IP-Trayıcıyla ilgili sorun olabilir,

DM bazı IP lerde işlem yapmıyor ne kazancı gösteriyor ne ödeme yöntemi ekletiyor

Anladım hocam paypal ekledim onda bir sorun olmadı. Ödemeler falan gözüküyor. Başka tarayıcı deneyim.

Merhabalar arkadaşlar dailymatıon hakkında bılgı almak ıstıyenler bu baslık altından sorular sorabılırler elımden geldıgı kadarıyla yardımcı olucagım herkez için. vıdeoları onlıne part bolmek ıstıyenler ıcın Online Video Kesici - Video, MP4, AVI, MPG, 3GP
Ulke Istatıstıgı:
1.png

LI3Yo9B.png

ınternet sıtesı ekle
--
Blogger dan ınternet blog olusturup dailymatıon eklemelısınız
yG4mq6f.png

--
meta kod ıle sıteyı dogrulama blogger sablon htlm duzenle dıyıp gırebılırsınız
RKIX9k5.png

sıte onaylandıktan sonra f5 cekın kontrol et dıyın duzelıyor
--
TE3dfon.png

buradan wıdget olusturun kurcalayın buralarıda bırakın arkadaşlar attıgım lınktekı adamlar bunları yapıyor bakalım ben 1 2 gun denıcem olumlu olumsuz konuya cevap bırakırım.

Tarih Gösterimler CPM (USD) Tahmini Gelir (USD)
2015/10/21 1 3,28 $ 0,00 $

hagisi kazanç

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Merhabalar arkadaşlar dailymatıon hakkında bılgı almak ıstıyenler bu baslık altından sorular sorabılırler elımden geldıgı kadarıyla yardımcı olucagım herkez için. vıdeoları onlıne part bolmek ıstıyenler ıcın Online Video Kesici - Video, MP4, AVI, MPG, 3GP
Ulke Istatıstıgı:
1.png

LI3Yo9B.png

ınternet sıtesı ekle
--
Blogger dan ınternet blog olusturup dailymatıon eklemelısınız
yG4mq6f.png

--
meta kod ıle sıteyı dogrulama blogger sablon htlm duzenle dıyıp gırebılırsınız
RKIX9k5.png

sıte onaylandıktan sonra f5 cekın kontrol et dıyın duzelıyor
--
TE3dfon.png

buradan wıdget olusturun kurcalayın buralarıda bırakın arkadaşlar attıgım lınktekı adamlar bunları yapıyor bakalım ben 1 2 gun denıcem olumlu olumsuz konuya cevap bırakırım.

hagisi kazanç

hagisi kazanç

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

hagisi kazanç

sondaki 0 yazan

daily motion

demek oluyorki 365 gun s0nra 1 dolarım olacak

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

kolaymı bilmem 0 virgulkaça ortagız kemal sunalın filmine donduk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri