Bu zamana kadar en yuksek kac haneli odeme alindi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu zamana kadar en yuksek kac haneli odeme alindi?
Web_Scripti nin geçenki konferansta söyledigi 22 bin tl ödeme alan varmıs hocam . daha fazla alan varmı bilmyrm
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam . Dailymotion - Bağlan bu kısma gırınce Ödemelerinizi görüntüleyemiyoruz
Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Aksi halde
yardım için bize ulaşın.
Hata: SERVICE_ERROR
hatasi alıyorum videolarımda reklam cıkmıyor ama ustte parnetsınız yazıyor vıdeolara bakıyorum sıkıntı yok banka bilgilerine giriyorum Hesabınız işleniyor.
Lütfen daha sonra yeniden deneyin veya [email protected] adresinden bize ulaşın. diyor neden boyle sızce acaba ?
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] kardes, naptin odeme alabildin mi sen.
senin iste gosterıp vermemek gıbı usta gulunc durum yanıMaalesef hocam. Herşey aynı şekilde devam ediyor
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam . Dailymotion - Bağlan bu kısma gırınce Ödemelerinizi görüntüleyemiyoruz
Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Aksi halde
yardım için bize ulaşın.
Hata: SERVICE_ERROR
hatasi alıyorum videolarımda reklam cıkmıyor ama ustte parnetsınız yazıyor vıdeolara bakıyorum sıkıntı yok banka bilgilerine giriyorum Hesabınız işleniyor.
Lütfen daha sonra yeniden deneyin veya [email protected] adresinden bize ulaşın. diyor neden boyle sızce acaba ?
Bazı videolarda resimdeki hatayı alıyorum neden acaba bilen varmı
Paypal adresi girecegim ama 'Hesabınız işleniyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin veya [email protected] adresinden bize ulaşın.' diye bir hata var sayfada... Daha once bu sorunu yasayan ve cozen var mi?
Aynı paypal i çok. Sayıda kanala bağlamaktan dolayı olmasın hocam2 kanalımda aynı sıkıntı var. Bekliyoruz bakalım
Aynı paypal i çok. Sayıda kanala bağlamaktan dolayı olmasın hocam
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.