Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
2 video yükledim aynı kategoriden buna toplu etiket nasıl giriyoruz. not defterinden virgulle ayırıp giriom kabul etmior

çok yakındır önlem almaları, baksanıza yt nin ilk hali gibi.Ne engel var ne birşey :)

Mobil olarak gönderildi.

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam . Dailymotion - Bağlan bu kısma gırınce Ödemelerinizi görüntüleyemiyoruz

Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Aksi halde
yardım için bize ulaşın.
Hata: SERVICE_ERROR

hatasi alıyorum videolarımda reklam cıkmıyor ama ustte parnetsınız yazıyor vıdeolara bakıyorum sıkıntı yok banka bilgilerine giriyorum Hesabınız işleniyor.

Lütfen daha sonra yeniden deneyin veya [email protected] adresinden bize ulaşın. diyor neden boyle sızce acaba ?

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam . Dailymotion - Bağlan bu kısma gırınce Ödemelerinizi görüntüleyemiyoruz

Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Aksi halde
yardım için bize ulaşın.

hatasi alıyorum videolarımda reklam cıkmıyor ama ustte parnetsınız yazıyor vıdeolara bakıyorum sıkıntı yok banka bilgilerine giriyorum Hesabınız işleniyor.

Lütfen daha sonra yeniden deneyin veya [email protected] adresinden bize ulaşın. diyor neden boyle sızce acaba ?

3-5 kanal açtım bende,1 tanesi hariç hepsinde böyle bendede.üstelik 3-5 günlük degil kanallar,10 günü geçti.

Maalesef hocam. Herşey aynı şekilde devam ediyor
senin iste gosterıp vermemek gıbı usta gulunc durum yanı :D araştırmak lazım senın olayıda aslındada odemelerı alalım bı bakarız senın ısede

---------- Spam Engelliyici 23:32 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------

yardım için bize ulaşın.

uste partnersınız yazıyorsa gerısı onemlı degıl hesap bılgılerı 1hafta sonra acılıyor reklam engelleyıcı olayına hıc rastlamadım ama cerez merez sıl tarayıcı tekrar kur oyle dene olmadı baska seyler denerız

Bazı videolarda resimdeki hatayı alıyorum neden acaba bilen varmı

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 79
dün ilk kanalımı açtım güncel dizilerden bir bölüm attım sorunsuz para kazanma açıldı yukarda partnersiniz yazıyor. Bugün videoya rededildi gelmiş:S ve bugün attığım video halen işleniyor:S 6 saat oldu .

Paypal adresi girecegim ama 'Hesabınız işleniyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin veya [email protected] adresinden bize ulaşın.' diye bir hata var sayfada... Daha once bu sorunu yasayan ve cozen var mi?

Aynı paypal i çok. Sayıda kanala bağlamaktan dolayı olmasın hocam

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok hocam, benim icin ayni sorun var ve ilk actigim kanal bu. Zaten henuz paypal adresimi yazabilmis degilim bu uyari yuzunden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri