farklı seylere yonel ıstıyorsan blacklıst takılıyorduryoutube da geçirebildiğim videoyu dailymotina atıyorum reddedildi uyarısı alıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
farklı seylere yonel ıstıyorsan blacklıst takılıyorduryoutube da geçirebildiğim videoyu dailymotina atıyorum reddedildi uyarısı alıyorum.
farklı seylere yonel ıstıyorsan blacklıst takılıyordur
kids mids akıyor onlar dızı fılm sıtesı onların sloganı korsan yayından deli para alıcaklar onumuzdekı aylarGünlük youtube da yüz binlerce kez izlenen videoları atıyorum 100 - 200 izlenim anca alıyor bu dailymotionı takip eden insanlar ne izliyorlar çözemedim.
hıc yasamadım vallakanal nasıl siliniyor bilen varmıdır?
kodlama hatası ıse 1 kanalda oldu yayınlanma devam edıp takıldıysa o sıteyle alakalı bende yasadım 1 2 kanalda[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] Hocam Bu Videonun yayınlama işlemi devam ediyor yakında hazır olacaktır bu hata neyden kaynaklanıyor olabılır acaba ?
Etenşın piliiiz! Beyler DM'de Çocuk (Kids) kategorisine yükleme yapabilen var mı? Yükleme ya da düzenleme yapılırken kategori listesinde göremiyorum. 6-7 aydır destek maili atıyorum cevap vermiyorlar. Burada da sordum daha önce ama kaynadı heraldeBilen varsa beni etiketleyerek yardımcı olabilir mi? Yani öyle bir kategori var ama ben göremiyorum ya da Türkiye'ye mi kapalı anlamadım.
omuru uzun degılse ben suan 3 hane ama ekımde actım 4 hane olur buyuk ıhtımal fakat kolay degıl 2 ay sonra rekabet baglı sektor bayagı kızıstı vıetnamlılar forumlara baktım daha demın aşırı yuklenme var adamlar 50k prıvate proxy almıshocam bi kanaldan max ne kadar kazanabılırız
3 hane rahat oder kanallarda benım kanal 4 hane bırıktı yuklu mıktar serı tamamladımmı 6 haneye kadar cıkar o zaman anlarız odeyıp odeyecegını zaten odemeler alalımda allahın ıznıyle yt uzerıne şeker gıbı gelıcek buAma daily o kadar parayı ödeebileceği bir site değil haberiniz ola. Sonra hevesiniz kursağınızda kalmasın.
mynet dene dostum olmadı daıly f5 le sag uste resend maıl cıkıcak ona tıkla oyle dene bıdeyav onay maili gelmiyor çok canımı sıktı. genel sorun mu var yoksa yandex maile mi gelmiyor ip falan da değiştiriyorum ama..
hacı kıyaslanmaz yt de suan 5 hane almıstık daıly kanallarla reklam degerlerı cok kotu ad choıes adsense bır tutulurmuPeki 4 hane dolar almak için izlenimin ne kadar olması gerekiyor? Youtube ile kıyaslamak için soruyorum.
360p 480p ruh halıme baglı genellıkle 360 atıyorum vıdeolar kabul etmıyorlar bazen ama hd her zaman daha ıyıdır 2gb gecmemesı lazım ama[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION]
Hocam sen hd mi atiyorsun videolari yoksa sd mi?
Hocam günde kaç video atıyosunuz birde uzunmu kısamı ?360p 480p ruh halıme baglı genellıkle 360 atıyorum vıdeolar kabul etmıyorlar bazen ama hd her zaman daha ıyıdır 2gb gecmemesı lazım ama
gunune baglı 25 kanal dan 3 vıdeo saysak 60 100 arası tas çatlasınHocam günde kaç video atıyosunuz birde uzunmu kısamı ?
gunune baglı 25 kanal dan 3 vıdeo saysak 60 100 arası tas çatlasın
genclık oluyor arada oyle serı atıyorum dırek makıne gectıgımden dıkkat etmıyorum onlaraKusura bakma da , yazilarin da biraz noktalama isareti kullansan , daha anlasilir olacak , her yazdigini iki defa okuyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.