Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Günlük youtube da yüz binlerce kez izlenen videoları atıyorum 100 - 200 izlenim anca alıyor bu dailymotionı takip eden insanlar ne izliyorlar çözemedim.

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] Hocam Bu Videonun yayınlama işlemi devam ediyor yakında hazır olacaktır bu hata neyden kaynaklanıyor olabılır acaba ?

Etenşın piliiiz! Beyler DM'de Çocuk (Kids) kategorisine yükleme yapabilen var mı? Yükleme ya da düzenleme yapılırken kategori listesinde göremiyorum. 6-7 aydır destek maili atıyorum cevap vermiyorlar. Burada da sordum daha önce ama kaynadı heralde :D Bilen varsa beni etiketleyerek yardımcı olabilir mi? Yani öyle bir kategori var ama ben göremiyorum ya da Türkiye'ye mi kapalı anlamadım.

Günlük youtube da yüz binlerce kez izlenen videoları atıyorum 100 - 200 izlenim anca alıyor bu dailymotionı takip eden insanlar ne izliyorlar çözemedim.
kids mids akıyor onlar dızı fılm sıtesı onların sloganı korsan yayından deli para alıcaklar onumuzdekı aylar
kanal nasıl siliniyor bilen varmıdır?
hıc yasamadım valla
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] Hocam Bu Videonun yayınlama işlemi devam ediyor yakında hazır olacaktır bu hata neyden kaynaklanıyor olabılır acaba ?
kodlama hatası ıse 1 kanalda oldu yayınlanma devam edıp takıldıysa o sıteyle alakalı bende yasadım 1 2 kanalda
Etenşın piliiiz! Beyler DM'de Çocuk (Kids) kategorisine yükleme yapabilen var mı? Yükleme ya da düzenleme yapılırken kategori listesinde göremiyorum. 6-7 aydır destek maili atıyorum cevap vermiyorlar. Burada da sordum daha önce ama kaynadı heralde :D Bilen varsa beni etiketleyerek yardımcı olabilir mi? Yani öyle bir kategori var ama ben göremiyorum ya da Türkiye'ye mi kapalı anlamadım.

kids ızlenıyor usta benım 2 3 tane vardı kıds kanal cızgıde var sen maıl atma adamlara kendıne aıt olmayan ıcerık atıon adamlara bıde maıl mı atıyorsun o bıraz yuzssuzluk olmus :D

hocam bi kanaldan max ne kadar kazanabılırız
omuru uzun degılse ben suan 3 hane ama ekımde actım 4 hane olur buyuk ıhtımal fakat kolay degıl 2 ay sonra rekabet baglı sektor bayagı kızıstı vıetnamlılar forumlara baktım daha demın aşırı yuklenme var adamlar 50k prıvate proxy almıs :) bu ısler ıcın dusunun yanı 40 50k kanal basıcaklar
hepsı 100 dolar getırse 2.ay dusunun yanı kazanabılırsın ama olmayan vıdeoları atman lazım bot hakkında bılgım yok botlada kazanabılırsın fazla vıdeo fazla para demek akış ıcın ama sezonlu bırseyler atarsan her daım degerlenır

Ama daily o kadar parayı ödeebileceği bir site değil haberiniz ola. Sonra hevesiniz kursağınızda kalmasın.

yav onay maili gelmiyor çok canımı sıktı. genel sorun mu var yoksa yandex maile mi gelmiyor ip falan da değiştiriyorum ama..

Ama daily o kadar parayı ödeebileceği bir site değil haberiniz ola. Sonra hevesiniz kursağınızda kalmasın.
3 hane rahat oder kanallarda benım kanal 4 hane bırıktı yuklu mıktar serı tamamladımmı 6 haneye kadar cıkar o zaman anlarız odeyıp odeyecegını zaten odemeler alalımda allahın ıznıyle yt uzerıne şeker gıbı gelıcek bu :)

---------- Spam Engelliyici 18:19 ---------- Önceki Mesaj 18:18 ----------

yav onay maili gelmiyor çok canımı sıktı. genel sorun mu var yoksa yandex maile mi gelmiyor ip falan da değiştiriyorum ama..
mynet dene dostum olmadı daıly f5 le sag uste resend maıl cıkıcak ona tıkla oyle dene bıde

Peki 4 hane dolar almak için izlenimin ne kadar olması gerekiyor? Youtube ile kıyaslamak için soruyorum.

Peki 4 hane dolar almak için izlenimin ne kadar olması gerekiyor? Youtube ile kıyaslamak için soruyorum.
hacı kıyaslanmaz yt de suan 5 hane almıstık daıly kanallarla reklam degerlerı cok kotu ad choıes adsense bır tutulurmu :D bayagı yuksek alman lazım cpm hesapla ıste mılyon ızlenım uzerınden

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION]
Hocam sen hd mi atiyorsun videolari yoksa sd mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri