Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
2 sene önce açılmış bi hesabım vardı şimdi şifreyi istetip girdim de bu hesap sınırlı bu nasıl oluyo hani eski hesaplar sınırsızdı :(

Bas videoları önüne ne gelirse! Ondan sonra sonu YouTube gibi olsun. Tek kanaldan 4 hane dolar kazanıyordum YouTubeden. Az ve titiz çalışıyordum. Ama aç gözlü Türk insanı yüzünden bende arada kaynadım. 2 sene önceydi o çok kanal çok kazanç işi. Şimdi en fazla 3 kanal yani 3 kategori ile çalışma devri. İster YouTube ister dailymotion farketmez. Mümkün olduğunca az ve temiz çalış sende 4 hane kazan. Benden herkese bi tavsiye!!!

---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

2 senedir üyesin foruma ama hala işi tam öğrenememişsin. Üstteki yazımı oku
isteyen istediği gibi basar herkesin elinde imkan var sen basma dedin diye basmıcam mı şimdi ben halen 4 haneylemi övünüyorsun ne kadar meraklı insanlar kazançlarıyla övünmeye demi hocam :) ben [MENTION=12485]RespectMe[/MENTION] 'nin taktiğiyle calıstım youtube da kız kardeşime gösterdim o bile 4 hane alıyordu halende alıyor calısmayı bilen kazanıyo bilmeyende gereksizcesine yorum yapıyor bırakın kim ne isterse yüklesin...

Kazandığım parayı buraya yazmadım dikkat edersen ve hava da atmadım. Sadece kanal basmayla para kazanmaya çalışmak zihniyetinde olanlara tek kanalla da bu işin olabileceğini göstermek istedim. Zaten sivilde iyi bir işim ve kazancım var arkadaşlar beni 3 yıldır bilen bilir. Bu kanal basma işi aylık 30 TL cebinde para olan herkesin işi. Bilmem anlatabildim mi. Ama hiç zannetmiyorum anlatabildiğimi. Çünkü şuan Youtube spamı bitirdiyse bu 30 liraya bot alıp kanal basanlar yüzünden bitirdi. Botla çalışmanın da bir adabı var. Sıra dailymotiona geldi. Hadi onu da bitirin de işi gerçekten bilenler para kazansın. Böylece aramızda çoluk çocuğa bot kullanmayı öğretip spamı bilinçsizce yaptıranlar barınmasın. Forum zıvanadan çıkmış. Önüne gelen rastgele iş anlatıyor iş tarif ediyor. Banlanma pahasına da olsa burada öyle bir paylaşım yaparım ki forumda kimse para kazanamaz hale gelir. Dailymotion da dahil!

Kazandığım parayı buraya yazmadım dikkat edersen ve hava da atmadım. Sadece kanal basmayla para kazanmaya çalışmak zihniyetinde olanlara tek kanalla da bu işin olabileceğini göstermek istedim. Zaten sivilde iyi bir işim ve kazancım var arkadaşlar beni 3 yıldır bilen bilir. Bu kanal basma işi aylık 30 TL cebinde para olan herkesin işi. Bilmem anlatabildim mi. Ama hiç zannetmiyorum anlatabildiğimi. Çünkü şuan Youtube spamı bitirdiyse bu 30 liraya bot alıp kanal basanlar yüzünden bitirdi. Botla çalışmanın da bir adabı var. Sıra dailymotiona geldi. Hadi onu da bitirin de işi gerçekten bilenler para kazansın. Böylece aramızda çoluk çocuğa bot kullanmayı öğretip spamı bilinçsizce yaptıranlar barınmasın. Forum zıvanadan çıkmış. Önüne gelen rastgele iş anlatıyor iş tarif ediyor. Banlanma pahasına da olsa burada öyle bir paylaşım yaparım ki forumda kimse para kazanamaz hale gelir. Dailymotion da dahil!

herkesin calısma stili vardı bu ne seni ne bir başkasını ilgilendirir bot 30 tl ise sende al sende calıs onun bunun yüzünden değil olanlar spamı azaltmalarının sebebi bana göre youtube red eğerki youtube red tutmazsa tekrar herşey eski haline geri dönecek bak görürsün simdi kazanıyon madem aç bi adsense ödeme al bi resim at görelim?

Hocam hesap ayarları kısmı acıldımı ?? bende hala tık yok mail attım bekleyin açılacaktır diyorlar birsey demiyorlar başka..

Dailymotion'da bir kanalın sınırlı veya sınırsız olduğunu tam olarak nereden öğrenebiliriz acaba? Bir de bu sınırlar nasıl oluyor günlük sınır mı yoksa kanalın genel bir sınırı mı oluyor?

hala ne katagoride video yüklesem bilemedim :(

77TYcNH.png

aga 28.5k ızlenım alıyorum 20k yansıyor para kazanma cozemedım ben işi sizdede aynımı durum 15k hıt aldım 10k sı parakazanma yansıdı cpm ıle ?

Arkadaşlar az önce bir video kaydettim bu hatayı aldım çözümü nedir...

Bir hata oluştu.[ERR:Yükleyiciden URL kaydedilemiyor]
Duration of this video is too long, duration value: 5542

1 saaten uzun vıdeo atamıyorsunuz arkadaşlar sınırsız daıly kanalınız yoksa 1 vıdeo 1 saat gecmıcek yanı

Tesekkurler aciklama icin peki sinirsiz nerden temin edebiliriz...

Beyler, her kanal için aynı paypal mı kullanıyorsunuz ? Bu şekilde ödeme alan oldu mu ? Hayır ise, paypal sorununu nasıl çözüyorsunuz?

Beyler, her kanal için aynı paypal mı kullanıyorsunuz ? Bu şekilde ödeme alan oldu mu ? Hayır ise, paypal sorununu nasıl çözüyorsunuz?
dostum payooner ıncele paypal rısklı bu donemde bloke fln atıyormuş hesaplara ama ıllede kullanıcam dıyorsan hepsıne aynı odeme yontemı gırebılırsın bende gırıyorum ekım odemelerını alalım olumlu olumsuz bıldırım yaparım.

sorulmuştur ama bulamadım dm de telif olayları nasıl oluyor? telif gelince içerik otomatik kalkıyor mu? kanal kaç telifte kapanıyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri