Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
isteyen istediği gibi basar herkesin elinde imkan var sen basma dedin diye basmıcam mı şimdi ben halen 4 haneylemi övünüyorsun ne kadar meraklı insanlar kazançlarıyla övünmeye demi hocamBas videoları önüne ne gelirse! Ondan sonra sonu YouTube gibi olsun. Tek kanaldan 4 hane dolar kazanıyordum YouTubeden. Az ve titiz çalışıyordum. Ama aç gözlü Türk insanı yüzünden bende arada kaynadım. 2 sene önceydi o çok kanal çok kazanç işi. Şimdi en fazla 3 kanal yani 3 kategori ile çalışma devri. İster YouTube ister dailymotion farketmez. Mümkün olduğunca az ve temiz çalış sende 4 hane kazan. Benden herkese bi tavsiye!!!
---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------
2 senedir üyesin foruma ama hala işi tam öğrenememişsin. Üstteki yazımı oku
Kazandığım parayı buraya yazmadım dikkat edersen ve hava da atmadım. Sadece kanal basmayla para kazanmaya çalışmak zihniyetinde olanlara tek kanalla da bu işin olabileceğini göstermek istedim. Zaten sivilde iyi bir işim ve kazancım var arkadaşlar beni 3 yıldır bilen bilir. Bu kanal basma işi aylık 30 TL cebinde para olan herkesin işi. Bilmem anlatabildim mi. Ama hiç zannetmiyorum anlatabildiğimi. Çünkü şuan Youtube spamı bitirdiyse bu 30 liraya bot alıp kanal basanlar yüzünden bitirdi. Botla çalışmanın da bir adabı var. Sıra dailymotiona geldi. Hadi onu da bitirin de işi gerçekten bilenler para kazansın. Böylece aramızda çoluk çocuğa bot kullanmayı öğretip spamı bilinçsizce yaptıranlar barınmasın. Forum zıvanadan çıkmış. Önüne gelen rastgele iş anlatıyor iş tarif ediyor. Banlanma pahasına da olsa burada öyle bir paylaşım yaparım ki forumda kimse para kazanamaz hale gelir. Dailymotion da dahil!
2 sene önce açılmış bi hesabım vardı şimdi şifreyi istetip girdim de bu hesap sınırlı bu nasıl oluyo hani eski hesaplar sınırsızdı![]()
Arkadaşlar az önce bir video kaydettim bu hatayı aldım çözümü nedir...
Bir hata oluştu.[ERR:Yükleyiciden URL kaydedilemiyor]
Duration of this video is too long, duration value: 5542
Ne yapmak lazım geçmek için varmı farklı bir yol?60dakıka gecıyor.
Ne yapmak lazım geçmek için varmı farklı bir yol?
Bir hata oluştu.[ERR:Yükleyiciden URL kaydedilemiyor]60dakıka gecıyor.
Bir hata oluştu.[ERR:Yükleyiciden URL kaydedilemiyor]
Duration of this video is too long, duration value: 3679
bu hata nedir hocam buda süre ile ilgili ama kaç dakika...
dostum payooner ıncele paypal rısklı bu donemde bloke fln atıyormuş hesaplara ama ıllede kullanıcam dıyorsan hepsıne aynı odeme yontemı gırebılırsın bende gırıyorum ekım odemelerını alalım olumlu olumsuz bıldırım yaparım.Beyler, her kanal için aynı paypal mı kullanıyorsunuz ? Bu şekilde ödeme alan oldu mu ? Hayır ise, paypal sorununu nasıl çözüyorsunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.