- Web sitesi
- filmhddiziizle.com
mrb hocam ödemeler kaç gün sürüyor bide ne zaman ödeniyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
suana kadar odeme almadım almadım derken ekım ayının basında basladım forumdan bır arkadas vardı odeme alan o gelınce sorarız ona [MENTION=43570]DMer[/MENTION]mrb hocam ödemeler kaç gün sürüyor bide ne zaman ödeniyor
hocam acık sacık seyler kesınlıkle ızın vermıyor daılymatıon yanı o tur vıdeolar zaman kaybı atmaya bıle ugrasmayın farklı şeylere yonelın.deneme amaclı bir video attım kadın üstünde bikini var ve yüzünü aynada temizliyor saniyelik olarak tam boy görüntü var ama video 18 alanına girdi benmi birşeyleri yanlış yapıyorum?
suana kadar odeme almadım almadım derken ekım ayının basında basladım forumdan bır arkadas vardı odeme alan o gelınce sorarız ona @DMer
hocam acık sacık seyler kesınlıkle ızın vermıyor daılymatıon yanı o tur vıdeolar zaman kaybı atmaya bıle ugrasmayın farklı şeylere yonelın.
beyler kardesınız bırazdan lımıt kaldırmaya ogretıcek sıze![]()
beyler kardesınız bırazdan lımıt kaldırmaya ogretıcek sıze![]()
Arkadaşlar benim kanal isminin altında partnersiniz yazıyor. Bazı yerlerde offical ile para kazanabilirsiniz yazmışlar. Ben partner olunca videolardan para kazanamıyormuyum ?
Ginde ne kadar video atabiliriz
Neden be bu Dailymotion Youtube kadar kullanışlı değil.Hiçbirşey anlaşılmıyor ?
Yeni açtığım kanalda bu hatayı verdi.Ticket attım başka yöntemle çözen var mı ?
"Ödemelerinizi görüntüleyemiyoruz
Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Aksi halde
yardım için bize ulaşın."
Kazanırsın.Arkadaşlar internet sitesi eklemeden para kazanamıyormuyuz ?
Kazanırsın.
Bir nevi abone gibi düşün siteyi.Ne kadar çok kişi girerse sitene o kadar daha fazla izlenir ve kazanırsın.Anladım ekleyince daha çok mu kazanıyoruz orasını tam anlamadım ?
Bir nevi abone gibi düşün siteyi.Ne kadar çok kişi girerse sitene o kadar daha fazla izlenir ve kazanırsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.