Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
17ekim kazançları analitiğe değil ama kazançlara yansımış,analitiğe de düşer yakında

Maile geleni onaylamak icin tikliyorum sayfa eriselemiyor lutfen daha sonra tekrar deneyin diyor.kasti galiba yogunluktan [emoji2]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecmis olsun daily dayanamadi 😀

la olm sıte patlattınız :) sunucu tasıyorlar kesın fazla yukledınız galıba cokerttınız sıteyı

Son düzenleme:
yuh arkadaş dayanamadılar yala :D

duzeldı aga tr oldu galıba la almanya lokasyon sunucu tas gıbı baglanıyordu bunlarda operasyon duzenlemısın bıze 2 dalga :)

la olm sıte patlattınız :) sunucu tasıyorlar kesın fazla yukledınız galıba cokerttınız sıteyı hammına

dostm vds de 1 kanalın hakkını doldurduktan sonra herhangi bi programla sanal proxi gibi yeni yükleme hakkı yaratmamız mümkün mü ? (farklı bir hesap için bir hesabın hakkı dolunca yeni hesap açıp ona yüklicem)

dostm vds de 1 kanalın hakkını doldurduktan sonra herhangi bi programla sanal proxi gibi yeni yükleme hakkı yaratmamız mümkün mü ? (farklı bir hesap için bir hesabın hakkı dolunca yeni hesap açıp ona yüklicem)
private proxy kullanıyorum ben vds yukledıgınde 2 3 kat yavas oluyor ama 15 20 dakıak 1 kanalda ısımı bıtırıyorum

Cumartesi video yükledim.Ekim 2015 ayı için görüntülenecek gelir yok. diyor Video para kazanma sekmesinde.Sorun nedir acaba? [MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION]
Edit: Ödemeleri göster deyince 0.12 $ gözüküyor :D

Son düzenleme:
Tek kanal günlük 3 haneye ulaştığım gün :D

Tek kanal günlük 3 haneye ulaştığım gün :D
vıdeo satıyonmu abı sen 3 tane vıdeo sattım dun 3hane dolar dustu tek hesaba dıgerlerıne bakmadım daha kanal gunluk kazanc gelırlerı harıc :)

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

Cumartesi video yükledim.Ekim 2015 ayı için görüntülenecek gelir yok. diyor Video para kazanma sekmesinde.Sorun nedir acaba? [MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION]
Edit: Ödemeleri göster deyince 0.12 $ gözüküyor :D

suan herkezde oyle analyst gerıden gelıyor forum saglam yuklendı galıba 3 4 gun once 2 gun gerıden gelıyordu kazanclar

vıdeo satıyonmu abı sen 3 tane vıdeo sattım dun 3hane dolar dustu tek hesaba dıgerlerıne bakmadım daha kanal gunluk kazanc gelırlerı harıc :)

Yok girmem ona başımıza iş almayalım,bi mlletin eserini çalıp satmadığımız kalmıştı onu da yapmayalım:D

Ben tek ip ile kaç kanal yapabilirim ( videoların bir taneside max 30 40 dakka olur.. )

Uzgunuz suanda onaylayamiyoruz.lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. Maili onaylamak icin tikladigimda bu sayfa cikiyor 2 saattir

baska maıl degıstır ona yolla olmadı bazı maıl uzantılarında sıkıntı oluyor gmaıl hotmaıl saglam sorun olmuyor tekrar gonder oyle dene veya maıl uzantısını degıstır bence

baska maıl degıstır ona yolla olmadı bazı maıl uzantılarında sıkıntı oluyor gmaıl hotmaıl saglam sorun olmuyor tekrar gonder oyle dene veya maıl uzantısını degıstır bence
Gmail acmistim ama neyse baska deneriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri