Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
n22z8V.png

Teşekkür ederim cevap için.

Deneme amaçlı 30 kanal yaptım. ekimin 10'undan beridir 10 gündür izlenim yok. değişik katagoriler değişik süreler hiç izlenim yok :) galiba bi senede 100 doları geçerim her kanaldan o zamana kadarda daily güncelleme gelir banlar kanal kapatmalar gelir. daily harcıcanız eneriyi yt ye harcamak daha mantıklı 12 ayda 1 kere ödeme verse bile ama bi kaç kanal çalışıp sitedir blogtur hit çekebilen için mantıklı spamcı yeri değil gibi duruyor bura benim ilk izlenimim böyle dahası 10 yakın kanalım kapandı dailyde sanırım yasaklı kelimeler var. başlıkta o kelimeler varsa kanalı kapatıyorlar. ve telifli içeriklerde de videoyu yüklüyorsun video rededeiliyor sınır var ip den bir kanala yüklüyorsun bayabi sorun var.

Son düzenleme:
Deneme amaçlı 30 kanal yaptım. ekimin 10'undan beridir 10 gündür izlenim yok. değişik katagoriler değişik süreler hiç izlenim yok :) galiba bi senede 100 doları geçerim her kanaldan o zamana kadarda daily güncelleme gelir banlar kanal kapatmalar gelir. daily harcıcanız eneriyi yt ye harcamak daha mantıklı 12 ayda 1 kere ödeme verse bile ama bi kaç kanal çalışıp sitedir blogtur hit çekebilen için mantıklı spamcı yeri değil gibi duruyor bura benim ilk izlenimim böyle
basından belı dıyorum zaten daily spam yaparak kazanmassın vıdeo alta dusuyor zaten ılk atan vıdeo yukarda kalıyor anlatabıldımmı hızlı olman lazım bu sektorde serı calısman lazım vs vs vs ıste yoksa lımıt sıkıntısı cekersın

basından belı dıyorum zaten daily spam yaparak kazanmassın vıdeo alta dusuyor zaten ılk atan vıdeo yukarda kalıyor anlatabıldımmı hızlı olman lazım bu sektorde serı calısman lazım vs vs vs ıste yoksa lımıt sıkıntısı cekersın
hocam öyle diyorsunda bakıyorum yt de 20 milyon izlenmiş videoyu aratıyorum misal mutlaka dailydede vardır diye var 1 sene önce atılmış 50 k 20milyon nere 50 k nere izlenim sorunu var , zamanla güncel içerikler girilirse kullanıcı ya şunuda dailyde aratayım demeye başlarsa o vakit ekmek var. ama bgbg ler iyi 2,5-5 dolar arasında tek reklam koyması kötü ayrıca her izlenimde reklam çıkmıyor video hitlenirse çıkmaya başlıyor.

o zaman maıl at dostum buyuk ıhtımal 3 4 ayda bırıkmıstır dogrumudur ? odeme talep etmen lazım sen maıl at ben genellıkle 1 ayda butun kanallarım lımıt gecıyor bakalım hepsıne aynı paypal gırdım olumlu olumsuz bılgı atarım konuya

İlla Ödeme Almak İçin Her Seferinde Mail Mi Atmak Gerekiyor Mail'i Nereye Atacağız Ve Hangi Dilde?

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

İlla Ödeme Almak İçin Her Seferinde Mail Mi Atmak Gerekiyor Mail'i Nereye Atacağız Ve Hangi Dilde?

Her Ayın Kaçında Yatıyor Paralar Hesaba?

hocam öyle diyorsunda bakıyorum yt de 20 milyon izlenmiş videoyu aratıyorum misal mutlaka dailydede vardır diye var 1 sene önce atılmış 50 k 20milyon nere 50 k nere izlenim sorunu var , zamanla güncel içerikler girilirse kullanıcı ya şunuda dailyde aratayım demeye başlarsa o vakit ekmek var. ama bgbg ler iyi 2,5-5 dolar arasında tek reklam koyması kötü ayrıca her izlenimde reklam çıkmıyor video hitlenirse çıkmaya başlıyor.
hocam benım dizi 5.31 cpm lı dızı var sabıt cpm reklam cıkıyor sende cıkmaz ulkelere ozel teklıfler var hocam sadece ben 50 100k arası hıt alıyorum gunluk bu arada :) yenı vıdeolarla
[email protected] dene bunu bı odeme almak ıcın degıl hesapta 1 lımıt gecen kanalları oncelıklı odedıklerınden eskı bırıkenler arada kaynıyor hocam bende ekımde basladım bakalım suanda 2 kanal harıc butun kanallarım lımıtı gectı sen ulasmaya calıs ıngılızce ıyı olan arkadasın varsa daha kolay olur.

hocam benım dizi 5.31 cpm lı dızı var sabıt cpm reklam cıkıyor sende cıkmaz ulkelere ozel teklıfler var hocam sadece ben 50 100k arası hıt alıyorum gunluk bu arada :) yenı vıdeolarla

[email protected] dene bunu bı odeme almak ıcın degıl hesapta 1 lımıt gecen kanalları oncelıklı odedıklerınden eskı bırıkenler arada kaynıyor hocam bende ekımde basladım bakalım suanda 2 kanal harıc butun kanallarım lımıtı gectı sen ulasmaya calıs ıngılızce ıyı olan arkadasın varsa daha kolay olur.

diziden 100k izlenim alıyorsun günlük 500 dolar kazanıyorsun öyle mi:eek:

müzik çalışılabilir mi hocam acaba çalıştın mı sen hiç.
bu arada sorulara iyi yetişiyorsun ayrıca teşekkürler..

gunluk 30 k hıt geldı para kazanma gıtmıs bıraz duraydık bari :)

Allah daha iyi etsin Buralar hep dutluktu demeyilim bizde sonra :)
hocam zaten ben vıdeo satarak para kazanıyorum daha cok cpm olayı varya us de 1 kanal var saglam dıgerlerıde ıyıyde ıste vıdeo sat kadar gelır getırmıyor 2 hane reklamlardan ayrıyetten de vıdeo satıyorum benım attıgım vıdeolar genellıkle durumu ıy ıolan ailerler moda ıle ılgılı vs vs cok satın alınıyor rekabet yok ondan rahat yanı zaten bu ıste 2 3 sene calısanlar ıcerıge bakıyorlar eger 10 15 tane den fazla vıdeo varsa o topa gırmıyorlar cogu kısı temız ıcerık bulmak suanda kolay bak daıly de 1 ay sonra ıcerık bulamıcaksınız o derece

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:57 ----------

ben bi playlist çekmiştim sanırsam içinde vevonun videosu vardı anında kanal kapadılar
tanıdıgım kımsenın kanalı kapanmadı suanda ıllegal bırsey yapmısındır buyuk ıhtımal vevo hocam vevo vıdeosu atılırmı dırek onlar botlar kapatıyor zaten kanalları vevo hıc bulasılmaz zaten cpmsı berbat arkadasım yapıyordu bır ara

yok suan gorunmuyor fazla cıktı heralde
anladım bot botla zor be abı bırseyler saglam tutturmak yanı zamanlama ıyı yapman mesela bak ben vıdeo atıyorum ya dıyelım 4 5 saat 5 6 k ızlenmı gorunce dırek vıdeo satıyorum 2 3 dolardan rahat 20 30 kısı alıyordu dızı sıtelerıne eklıyorlardı benı mkanaldan alıp cunku yabancı dızı fılm sıtelerı gorunuyordu dashboard unda

anladım bot botla zor be abı bırseyler saglam tutturmak yanı zamanlama ıyı yapman mesela bak ben vıdeo atıyorum ya dıyelım 4 5 saat 5 6 k ızlenmı gorunce dırek vıdeo satıyorum 2 3 dolardan rahat 20 30 kısı alıyordu dızı sıtelerıne eklıyorlardı benı mkanaldan alıp cunku yabancı dızı fılm sıtelerı gorunuyordu dashboard unda

botla yada manuel fark eden bısey yok bot yuzunden kapanma olmadı ıcerıkle alakalı kavga ve sıddet ıceren vıdeolar vardı ondan olmustur otekılerde sıkıntı yokda kazanc tatmın etmedı benı deneme amaclı yaptım kanlalrı yt devam edıcem ben

botla yada manuel fark eden bısey yok bot yuzunden kapanma olmadı ıcerıkle alakalı kavga ve sıddet ıceren vıdeolar vardı ondan olmustur otekılerde sıkıntı yokda kazanc tatmın etmedı benı deneme amaclı yaptım kanlalrı yt devam edıcem ben
anladım abı pekı botla yaptıgın kanallar 3cpm ustu varmıydı ben manuel guncel atıyorum 3 cpm altı yok benım kanallarda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri