Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
pm atarmısın hocam bakalım o kanalına bı ısmını kapatıp madem odemıyor hocam cok basıt calısmayın o zaman olur bıter para flnda beklemessın hem tanıdıgım kımsenın parası kalmadı daıly suan baskasının lafıyla hareket etsek bu ıslere gırmezdık zaten dostum 1 2 kısının daıly baslamadan bırakması sıze bırsey kazandırmaz zaten daıly altın kural spam yapan kazamaz

Benimde tanıdıklarımın parası ödendi. Abimin ve en yakın arkadaşımın. Fakat benim ödenmedi. Spam yapmıyorum dizi çalışıyorum sadece

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam söyle bir mail gelmiş yapmam gereken nedir acaba ?

The video thumbnail generated for Uyarı Gelen Video Adı has been reported as inappropriate and/or constitutive of a possible violation of our Terms of Use. This thumbnail has been deleted and replaced by a new automatically generated image. As a partner, you can manually select a new thumbnail by following these guidelines.
We would like to remind you that all videos, wording descriptions, comments, and images uploaded to Dailymotion must adhere to the terms and conditions of the Dailymotion Partner Program you joined and more generally to our Terms of Use. Repeat violations may result in your account being suspended without prior notification.

If you believe this thumbnail did not violate the terms and conditions of the Dailymotion Partner Program and our Terms of Use or Content Policies, feel free to contact us.

Benimde tanıdıklarımın parası ödendi. Abimin ve en yakın arkadaşımın. Fakat benim ödenmedi. Spam yapmıyorum dizi çalışıyorum sadece

bu çocuğun Türkçe ile alakalı ciddi problemi var sametim. Muhtemelen aşırı heyecandan kaynaklanıyor o da... O yüzden pek ciddiye almamak lazım bunu :rolleyes:

benim hesabım var ama şu 1 saat sınırı yüzünden uzun zamandır birşey yüklemiyorum. 1 saat sınırı olmayan hesap açılabiliyor mu ya da satan birisi var mı? Yardımcı olur musunuz?

videoyap kullanıyorum daily den daily otomatik kanal çekme yok sanırım. bu özellik olan bot var mı ?

videoyap kullanıyorum daily den daily otomatik kanal çekme yok sanırım. bu özellik olan bot var mı ?
Videoyap daily to daily yapıyor hocam Toplu videoya iyi bak. Fakat izlenimin çok sıkıntı olduğu dailyde birde bu şekilde çalışırsan boşa kürek sallarsın. Olmayan içeriği araştır ve yükle.

Videoyap daily to daily yapıyor hocam Toplu videoya iyi bak. Fakat izlenimin çok sıkıntı olduğu dailyde birde bu şekilde çalışırsan boşa kürek sallarsın. Olmayan içeriği araştır ve yükle.

ben şu şekilde diyorum. a kanalı var a kanalına bir video eklediğinde o videoyu otomatik benim kanalıma atacak. bu var mı ?

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam söyle bir mail gelmiş yapmam gereken nedir acaba ?

The video thumbnail generated for Uyarı Gelen Video Adı has been reported as inappropriate and/or constitutive of a possible violation of our Terms of Use. This thumbnail has been deleted and replaced by a new automatically generated image. As a partner, you can manually select a new thumbnail by following these guidelines.
We would like to remind you that all videos, wording descriptions, comments, and images uploaded to Dailymotion must adhere to the terms and conditions of the Dailymotion Partner Program you joined and more generally to our Terms of Use. Repeat violations may result in your account being suspended without prior notification.

If you believe this thumbnail did not violate the terms and conditions of the Dailymotion Partner Program and our Terms of Use or Content Policies, feel free to contact us.

küçük resmini kaldırmışlar.

bot kullanmıyorum valla hocam kucuk resımle alakalıdır buyuk ıhtımal
benim hesabım var ama şu 1 saat sınırı yüzünden uzun zamandır birşey yüklemiyorum. 1 saat sınırı olmayan hesap açılabiliyor mu ya da satan birisi var mı? Yardımcı olur musunuz?
ıp dolayıdır hocam

[MENTION=12529]SameT[/MENTION] [MENTION=32404]TSuNaMi[/MENTION]

Para çekmeyi beceremiyorsunuz niye uzatıyorsunuz hala,arkadaşın yapabileceği birşey mi var ben mi anlamıyorum?Siz telifli içerikle günde 750 dolar kazanıp youtube dan kaç kere para aldınızda DM den alacağınızı sanıyorsunuz.Ya DM ye göre çalışacaksınız yada beceremiyorsanız burda konuyu dağıtmayacaksınız,istersen günde 10k kazan 100 dolar bile çekemiyorsan bize ne,para çekmeyi becerebilirseniz yazarsınız sizde:)

[MENTION=12529]SameT[/MENTION] [MENTION=32404]TSuNaMi[/MENTION]

Para çekmeyi beceremiyorsunuz niye uzatıyorsunuz hala,arkadaşın yapabileceği birşey mi var ben mi anlamıyorum?Siz telifli içerikle günde 750 dolar kazanıp youtube dan kaç kere para aldınızda DM den alacağınızı sanıyorsunuz.Ya DM ye göre çalışacaksınız yada beceremiyorsanız burda konuyu dağıtmayacaksınız,istersen günde 10k kazan 100 dolar bile çekemiyorsan bize ne,para çekmeyi becerebilirseniz yazarsınız sizde:)

Sen rahat ol beni bilen bilir burda. Youtube 'dan ne kazandığımı sen nerden bilecen :D evimi arabamı aldım yeterli mi senin için ? Para çekmeyi iyi bilirizde adamlar parayı yatırmayınca nasıl çekecez ?

peki,aslansın kaplansın almaya devam :D

Belli kardeş mal varlığı sunmandan,keşke görgü de parayla alınabilse:) Hadi kolay gele bol kazançlar

Belli kardeş mal varlığı sunmandan,keşke görgü de parayla alınabilse:) Hadi kolay gele bol kazançlar

'' Siz telifli içerikle günde 750 dolar kazanıp youtube dan kaç kere para aldınızda DM den alacağınızı sanıyorsunuz '' bunu diyen sen olunca. Benimde onu deme hakkım doğuyor ;) hadi sanada kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri